10 redenen voor een DJ op je bruiloftsfeest

Muziek is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en dé sfeermaker tijdens het huwelijksfeest. Een DJ op jullie bruiloft zorgt voor een onvergetelijke sfeer. Lees hier 10 redenen waarom je voor een DJ op jullie bruiloft moet kiezen.

Je hebt de ware gevonden, jullie gaan trouwen! Een dj die zorgt voor de vrolijke noot, dansbare muziek en romantische tonen. Zie je het al voor je? Lichteffecten, muziek, dansen, vrolijke gasten en een gelukkig bruidspaar.

Een bruiloft is de mooiste dag van je leven. Maar om er de mooiste dag van te maken, komt er heel wat bij kijken. Muziek is een belangrijk onderdeel van die dag en dé sfeermaker tijdens het huwelijksfeest. Want stel je eens voor dat iedereen in de zaal uit z’n dak gaat. Dat is toch wat je wilt!?

Laat het regelen over aan de DJ

Muziek klinkt vaak al vlak voor en gedurende de ceremonie. En op de achtergrond tijdens de receptie. Of bij de acts die de gasten voor het bruidspaar houden. Dat kun je allemaal zelf regelen, maar waarom zou je dat niet aan de DJ overlaten? Want jullie willen toch het liefste alleen maar genieten van een mooie dag!? Je kunt er voor kiezen om het regelwerk over te laten aan de DJ. Allround DJ Mark is daar goed in!

Let op! Wacht niet te lang. De agenda van een DJ is vaak ver vooruit volgeboekt. 

Wie is allround DJ Mark?

“Ik heb altijd zin in feest”, vertelt Mark. “En dj-en is een muzikaal vak apart. Wie wil dat nou niet? Mensen dé mooiste dag van hun leven bieden.”

Mark heeft al veel bruiloften mogen aankleden met zijn muziek. “Ik heb zelfs een keer voor één bruid drie keer gedraaid in 5 jaar tijd.” Met een knipoog vertelt hij daarbij, dat tijdens die bruiloften de bruidegom steeds een ander was.

Dankzij mond-tot-mond reclame krijgt Mark steeds meer aanvragen voor bruiloften. Zo zijn er hele vriendengroepen bij wie hij achter elkaar tijdens hun bruiloften heeft mogen draaien. Daarnaast heeft hij goede contacten met bekende feestzalen, zoals die van zaal 7 Venray, Parkhotel Horst, De Posthoorn Haps, Kasteel Tongelaar Mill en Kasteel Aldendriel Mill.

Mark houdt van persoonlijk contact met zijn bruidsparen. Zo zit hij ondertussen in wel 116 groepsapps. “Ik ken mijn klanten”, zegt hij glimlachend. “Ik ken mijn bruidsparen.” Van tevoren overlegt hij dan ook met hen wat zij zoal van hem verwachten. Bovendien denkt hij graag met ze mee.

Dit zeggen mark’s bruidsparen

‘Mark heeft ons muzikaal volledig ontzorgd op onze bruiloft. De livemuziek tijdens de ceremonie is heel mooi versterkt, tijdens de borrel hadden we heerlijke zomerse achtergrondmuziek en ‘s avonds was het vanaf het eerste nummer één groot feest. En dat alles met een geweldige geluidskwaliteit. Mark had binnen no-time de dansvloer vol staan en wist precies welke nummers het beste aan zouden slaan. De lichtletters en de camerakast maakten het helemaal compleet. Ook het contact voorafgaand aan de bruiloft was erg prettig en snel! En dat alles voor een mooie prijs. Het was een fantastische dag, mede dankzij jou!’

‘We hebben een geweldige bruiloft gehad en willen je nogmaals bedanken voor jouw bijdrage daarin. Want jij hebt er voor ons en onze gasten een heerlijk feest van gemaakt. De muziek was helemaal naar onze smaak en goed afgestemd op de gasten – de sfeer zat er snel in! De lichtletters en fotobooth maakten het geheel af. Wij hebben ook van onze gasten veel positieve reacties gekregen. Je bent een professional en levert kwaliteit voor een nette prijs – top!’ (Peter en Anouk)

‘DJ Mark, bedankt! Bedankt voor de onvergetelijk mooie avond die jij met jouw muziek hebt verzorgd. ’s Middags het perfect verzorgen van de muziek bij de ceremonie. Daarna turnde jij de trouwzaal bij Zaal Zeven om in een waar feestparadijs! Prachtige DJ-tafel, lichtzuilen, confetticanon en als kers op de taart de verlichte dansvloer. Het plaatje was compleet, de muziek was perfect, het knapfeest was op en top! Last but not least willen wij jou ook enorm bedanken voor het mixen van onze, door onze dochter samengestelde, openingsdans. Voor ons een uitdaging, maar wat was het leuk! Het begon knallend en het eindigde knallend! De dag was veel te kort. Maar zoals onze BABS zei: ‘Een feest is goed als het is als een stuk taart: als het op is denk je: hier lust ik nog wel meer van!’. DJ Mark, nogmaals bedankt! Tot ziens en op een volgend feest!’ (Erik en Anita Loonen)

Dilemma: een band of een dj?

Misschien twijfel je nu nog of je een dj inhuurt of een band laat spelen op je bruiloftsfeest. Niet doen, zou Mark zeggen. En daar heeft hij alle redenen voor.

De 10 voordelen van een dj

Want wat zijn nou de 10 voordelen van een DJ boven een band?

  1. De mogelijkheid om een eigen playlist door te geven: lever je lijstje van 20 muzikale favorieten aan.
  2. Eventueel een flitsende lichtshow, drive-in show, verlichte dansvloer en lichtletters.
  3. Divers repertoire. Wat een band vaak niet leveren kan, omdat ze slechts enkele nummers uit een vast repertoire kunnen spelen.
  4. Financieel (vaak) voordeliger dan een band: je huurt Mark al in voor 599 euro tot 999 euro.
  5. Inspelen op de gemoedsrust en de muzieksmaak van het aanwezige publiek: jong én oud! Een goede DJ observeert de zaal en kijkt naar wat er gebeurt. Hij voelt precies aan wat er nodig is om er een waar feest van te maken.
  6. Tijdens de ceremonie regelt de DJ het geluid, zodat de trouwambtenaar en – nog belangrijker – jullie ja-woord voor elke aanwezige te horen is.
  7. Microfoons en geluidsapparatuur voor de sketches van gasten.
  8. Geen pauzes maar wel continu muziek.
  9. Zijn de gasten niet enthousiast over een bepaald nummer? Een dj laat het vloeiend overgaan in een ander swingend muziekje, dat wel in de smaak valt.
  10. Of zorgen voor een fotobooth. Zo’n fotohokje waar iedereen met tastbaar bewijs van een gezellige party naar huis gaat en zelf een sfeerfoto kan maken.

Ideeën en een draaiboek voor de bruiloft

Eigenlijk blijft het niet bij deze 10 voordelen. Stiekem zijn er veel meer. Een DJ als Mark denkt namelijk graag mee over hoe de bruiloft nog leuker en origineler kan worden. Denk aan de openingsdans. Of aan de entree van het paar in de zaal. Hoe doe je dat? Daar zijn allerlei ideeën voor. Een goede DJ weet precies hoe hij een draaiboek in elkaar moet draaien om elk moment perfect uit te laten komen.

Heb je speciale wensen?

Wil je bijvoorbeeld confetti? Of stap je liever samen uit een levensgrote taart? Onder luid tromgeroffel en met een lichtshow op spectaculaire wijze jullie entree maken, kan natuurlijk ook. En dit is nog maar het tipje van de ijsberg aan ideeën voor de bruiloft. Je kunt zelfs de aankleding van de zaal aan hem overlaten en maakt met alle liefde een digitale opname van de ceremonie, zodat je dat prachtige moment altijd later nog kunt terugzien.

MARK BOEKEN ALS DJ

Neem contact op met Mark voor een persoonlijke afspraak. Hij kan je precies vertellen wat hij jullie te bieden heeft. Geen enkele vraag is voor hem te gek. Hij heeft van alles. Zo niet, dan regelt hij het wel.

ALLROUND DJ MARK
Heihoekscheweg 8
5821 GG Vierlingsbeek
06-53226555
info@allrounddjmark.nl
KvK: 69808805
Btw: NL166832649B02

www.jaikwilfeest.nl

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant