Boek live crooner muziek

De sound van Michael Bublé of Frank Sinatra op jullie bruiloft? Boek live crooner muziek tijdens het diner of de receptie.

Gedurende jullie bruiloft kun je er voor kiezen om op verschillende momenten livemuziek in te zetten, bijvoorbeeld tijdens de ceremonie of bij het ‘walking down the aisle’. Maar er zijn die dag meer momenten die je nog bijzonderder kunt maken door het inzetten van livemuziek. Wat dacht je van sounds à la Michael Bublé of Frank Sinatra? Deze crooner muziekstijl is het perfecte geluid voor bij de receptie, het diner of voor iets later op de avond.

Livemuziek op jullie bruiloft zorgt ervoor dat jullie speciale dag nog net wat onvergetelijker wordt. Hiermee kun je een bijzondere sfeer neerzetten, die jullie gasten niet snel zullen vergeten. Het diner of de receptie is een perfect moment om de crooner stijl in te zetten. Stel je voor: de muziek van Michael Bublé en Frank Sinatra die de sfeer van jullie diner extra benadrukt en daarmee een unieke beleving creëert voor al jullie gasten. 

The Flying Deers is een muzikaal duo dat bestaat uit twee heren, gekleed in bijpassende pakken, die zich deze stijl volledig eigen hebben gemaakt. Zij treden op vanaf een podium en bewegen zich vrij door het publiek of de zaal. Ze delen, geheel in stijl, prachtige rozen uit aan de dames en ook de heren kunnen verwend worden met een glaasje smaakvolle whisky.

flying deers duo
Foto: Bram van Oostermhout

De heren van de The Flying Deers zijn in staat om op elk moment van de bruiloft een classy en relaxte sfeer neer te zetten. Hiermee transformeer je ook meteen de wat rustigere, ingetogen momenten van een bruiloft in een extra bijzondere, muzikale beleving.

Tijdens het diner

Hebben jullie een diner ingepland tijdens jullie bruiloft? Dan is dit muzikale duo zeker een act die kan zorgen voor bijpassende muziek, terwijl jullie en de gasten genieten van alle smaken en culinaire hoogstandjes. Begint na het diner direct de feestavond? Dan zorgen zij voor een mooie muzikale opwarming van het publiek en een soepele overgang naar het volgende hoogtepunt van jullie trouwdag.


De receptie

Waar je misschien niet zo snel aan zult denken, is dat deze act ook perfect is tijdens de inloop van de receptie, wanneer jullie als bruidspaar de gasten ontvangen. De gasten die binnenkomen en in de rij staan voor de felicitaties, hebben op deze manier entertainment om naar te kijken en komen hierdoor ook al snel in een feestelijke stemming. Na het feliciteren, zoeken zij een plek om een kopje koffie of drankje te nuttigen en eventueel te genieten van een stuk bruidstaart, terwijl zij ook nog eens worden vermaakt met dit unieke crooner entertainment. Sfeervol, uniek en bovenal verwelkomend.

the flying deers sinatra
Foto: Bram van Oostermhout

Voorafgaand aan de feestavond

Hebben jullie de receptie na het diner gepland en voorafgaand aan de feestavond? Top! Zodra de receptie tot een einde komt, sluiten deze heren het optreden af met een nummer als ‘New York, New York’ of ‘My Way’, waarbij de drankjes en de benen de lucht in gaan en waarna de dj of de band het podium over kan nemen om de feestavond compleet te maken. Zo zorg je meteen voor een soepele overgang en zijn de gasten al opgewarmd voor het feest.

Genoeg mogelijkheden

The Flying Deers zullen altijd in gesprek gaan met het bruidspaar om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Ook bespreken zij de nummers die zij gaan zingen (de setlist) en worden er duidelijke afspraken gemaakt over hoe het bruidspaar graag wil dat het optreden verloopt.

De heren beschikken over een repertoire dat de mogelijkheid biedt tot ongeveer 75 minuten aan muziek. Dit kan opgedeeld worden in verschillende sets, maar ook in één keer achter elkaar gespeeld worden. Alles is bespreekbaar en zij denken graag met het bruidspaar mee om alles zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van het bruidspaar.

Foto: Bram van Oostermhout

Spotify afspeelijst 

Wil je weten uit welke nummers je kunt kiezen? Via www.theflyingdeers.nl kun je hun Spotify afspeellijst beluisteren.

 Kijk ook eens op @theflyingdeers op Instagram of Facebook voor sfeerbeelden.

 

spotify flying deers

Neem direct contact op met de The Flying Deers

www.theflyingdeers.nl
Instagram: @theflyingdeers

>> Bekijk ook de bedrijfspagina van The Flying Deers <<

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant