Coronaversoepelingen en trouwen in 2021

YES! Er kunnen weer bruiloften worden gepland en er kan volop gefeest worden. Vanaf 26 juni zijn er veel versoepelingen ingegaan. Ook Rick en Nicole plannen hun bruiloft in 2021. Lees snel verder voor de laatste updates:

Coronaversoepelingen voor bruiloften

Alles wijst er op dat het de goede op gaat. En dat geldt ook zeker voor bruiloften. Vanaf 26 juni zijn er volop coronaversoepelingen ingegaan. Momenteel geldt er geen maximumaantal bezoekers meer voor huwelijksvoltrekkingen, feesten en recepties. Doordat steeds meer mensen gevaccineerd zijn, dalen de cijfers snel. De basisregels blijven nog wel van toepassing. Denk aan de 1,5 meter afstand, goed letten op de hygiëne en bij klachten blijf je thuis en laat je jezelf testen.

Bij publieke locaties zijn registraties en een gezondheidscheck bij een bezoek verplicht. Daarnaast is het vragen om een coronatoegangsbewijs een slimme keuze op jullie bruiloft. Het kan zomaar zijn dat enkele leveranciers van jullie bruiloft vragen om een registratie, gezondheidscheck of coronatoegangsbewijs. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag (maximaal 40 uur oud), een vaccinatiebewijs of een bewijs van herstel (maximaal 6 maanden geleden).

Kijk op www.rijksoverheid.nl voor de laatste updates.

Trouwen in oktober 2021

En met al deze versoepelingen en de nodige voorbereidingen is het dan toch echt weer mogelijk om een bruiloft in 2021 te organiseren! En dat gaan Rick en Nicole (van team Trouwen in Brabant) dan ook met volle overtuiging doen, want driemaal is scheepsrecht.

Rick en Nicole zijn bezig met het plannen van hun eigen bruiloft. Niet voor de eerste keer, maar zelfs al voor de derde keer. Vanwege corona kon de bruiloft eerder niet doorgaan, maar nu zijn ze met volle moed weer begonnen met plannen. Na weer een jaar extra inspiratie opgedaan te hebben via verschillende kanalen waaronder www.trouweninbrabant.com hebben er ook wat wijzigingen plaatsgevonden.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het selecteren van de tofste Brabantse leveranciers om er onze droomdag van te maken. Via www.trouweninbrabant.com houden wij jullie de komende tijd op de hoogte van de laatste updates rondom onze bruiloft. Gaan jullie ook trouwen in 2021? Laat een reactie achter onder dit artikel en neem zeker een kijkje tussen de leukste leveranciers van ‘Trouwen in Brabant.’

Er zijn nog steeds veel bruidsparen die hun bruiloft hebben verplaatst en natuurlijk zijn er nog volop aanzoeken gedaan. Twijfel dus niet te lang met het contacten van je droomleverancier en maak snel een kennismakingsgesprek. 


Fotocredits: Demi’s Design

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Trouwleveranciers uit Brabant