Even voorstellen: André’s Frietwagen

Een frietwagen op je bruiloft? Jazeker! Verras de bruiloftsgasten met een goed gevulde puntzak friet, de beste sauzen en smaakvolle snacks, geserveerd vanuit Andre’s frietwagen. Maar wie zijn de mensen achter André’s Frietwagen?

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is André, 34 jaar oud en bak met veel liefde de lekkerste frietjes!

Wanneer ben je met dit bedrijf gestart?

Dat was op 3 september 2019.

André's frietwagen bruiloft trouwen

Wat is jouw achtergrond en waarom ben je dit bedrijf gestart?

Na jaren in diverse keukens te hebben gewerkt als chefkok en een ondernemers hart kreeg ik in 2019 de kans om een frietwagen over te nemen. Wat begon als een proef, liep uit tot een soort ‘uit de hand gelopen’ hobby. Inmiddels heb ik al op vele feesten/evenementen mensen mogen voorzien van een heerlijke puntzak friet.

André’s Frietwagen is ontstaan uit een passie voor contact met de mensen. We zijn simpel en klein, maar kunnen de grootste evenementen aan.”

 
 

Van alles wat je tot nu toe hebt mogen doen… waar ben je het meest trots op?

Van alles wat ik heb gedaan ben ik het meeste trots op de kans die ik gegrepen heb om deze frietwagen over te nemen. Met mijn frietwagen heb ik al bij veel evenementen aanwezig mogen zijn en hebben we al de leukste reacties mogen ontvangen.  

Welke ervaring, die je hebt meegemaakt in je werk, was het meest bijzonder?

Eigenlijk is er niet één bijzondere ervaring. We hebben ontzettend veel bijzondere evenementen mogen meemaken. Zo hebben wij onder andere al op vele bruiloften, verjaardagen, jubilea, communiefeesten, recepties, bedrijfsevents, dorps- en straatfeesten onze lekkere frietjes en snacks mogen uitdelen. Erg gevarieerd en voor ons allemaal erg leuk. 

Aan welk bruidspaar heb je de meest warme herinneringen? En waarom?

Sanne en Erica, dit stel trouwde 12 jaar geleden als man en vrouw. Nu ,12 jaar later, trouwden ze opnieuw met elkaar als vrouw én vrouw.

André's frietwagen bruiloft trouwen

Waarom kiezen bruidsparen voor jou? Of waarom zouden aanstaande bruidsparen voor jou moeten kiezen?

We houden van een ongedwongen en gezellige sfeer en vinden het contact hierin erg belangrijk. We proberen met iedereen zoveel mogelijk mee te denken en aan alle wensen te voldoen. Vaak leidt dit tot de leukste evenementen. We staan bekend om onze gezellige babbel en het willen “ontzorgen”. 

André's frietwagen bruiloft trouwen

Wat is jouw specialiteit? Waar sta je om bekend?

Mijn specialiteit is het bakken van overheerlijke friet en mijn compactheid, hierdoor kunnen we op elke event komen en kunnen we bijna overal staan. Wij staan voornamelijk ook bekend om onze gezellige babbel en het compleet verzorgen en ontzorgen van de mensen.

Wat is de grootste blunder die je hebt meegemaakt?

Bij onze tweede evenement waren wij de frietpannen vergeten. Gelukkig was het op twee kilometer van ons huis en konden we deze nog snel thuis gaan halen. Maar, die pannen vergeten we in ieder geval nóóit meer. 

André's frietwagen bruiloft trouwen

Welke adviezen zou je aanstaande bruidsparen willen meegeven?

Geniet samen van elke dag, luister naar elkaar en vertel elkaar iedere dag dat je van elkaar houdt. Neem altijd afscheid van elkaar alsof het de laatste kan zijn, de liefde zit hem in de kleine dingen als je dat onder de knie hebt volgen de grote dingen vanzelf.

 

Wat zijn praktische tips die je kunt delen over m.b.t. vakgebied?

Boek op tijd, houd rekening met een aansluiting van stroom (bij ons 220V) en vraag altijd naar onze extra mogelijkheden. Geef ook altijd van te voren aan of dat er allergieën zijn (bijvoorbeeld gluten). Hier kunnen cateraars vaak op inspelen en samen met het bruidspaar een aantal varianten en alternatieven bespreken.

Wat zou je nog meer willen delen?

André’s Frietwagen is ontstaan uit een passie voor contact met de mensen. We zijn simpel en klein, maar kunnen de grootste evenementen aan.

André's frietwagen bruiloft trouwen

Waar kunnen we je volgen en wat deel je daar zoal?

Instagram Facebook  en daar delen we voornamelijk evenementen waar we hebben gestaan. Bekijk ook de website van André’s Frietwagen.

André's frietwagen bruiloft trouwen
André's frietwagen bruiloft trouwen
André's frietwagen bruiloft trouwen

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant