Even voorstellen: Kitty van Kittyzingt

Kitty van Kittyzingt maakt liefdevolle en romantische muziek die écht past bij het bruidspaar. Haar lichte en heldere sound is perfect voor een romantische ceremonie.

Kennismaken met zangeres Kitty

Mijn naam is Kitty Becker. Ik ben 32 jaar, mama van twee prachtige meisjes en ik werk als zangeres. Met heel veel liefde en plezier verzorg ik sinds 2017 livemuziek op trouwceremonies, recepties, diners, vieringen en events. Mijn werk is super afwisselend en ik kom op allerlei mooie plekjes zowel in Nederland als in het buitenland.
Dat ik door te zingen een bijdrage mag leveren aan hele speciale momenten vind ik iedere keer weer geweldig. Ik krijg kippenvel als ik ontroerde, blije of gelukkige gezichten zie. Mensen op een positieve manier ontroeren en een blijvende herinnering geven, daar doe ik het voor.


Fotocredits: Moodzfotografie

Bruiloftzangeres met passie 

Mijn passie is zingen, al sinds ik klein ben. Ik durfde daar alleen nooit iets mee te doen. Na mijn HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming ging ik aan het werk als uitvaartbegeleider. Na een aantal jaar dit prachtige, maar ook intense vak te hebben beoefend riep alles in mij dat ik iets moest gaan doen met mijn passie. Ik heb er toen voor gekozen om mijn bedrijf te starten en bijzondere, speciale momenten muzikaal te verzorgen. Dat is de beste keus die ik heb kunnen maken. 

Ik ben trots op…

Eigenlijk ben ik trots op de meest kleine dingen, want daar zit het ‘m vaak in. De blije gezichten, de ontroering bij bruidsparen als ik voor ze zing, de leuke mensen die ik heb leren kennen. Dat bruidsparen zeggen: JIJ moet het gewoon zijn, JIJ moet bij ons komen zingen. Dat raakt me en maakt me ontzettend trots.


Fotocredits: Moodzfotografie

Live muziek is super bijzonder

Het meest bijzondere aan zingen op een bruiloft is dat je deel mag zijn en bij mag dragen aan super bijzondere momenten. Dat je daar als professional, maar ook als mens bij bent. Zo is ieder optreden uniek en dat maakt het zo mooi!
Onlangs zong ik voor een bruidspaar waar ik persoonlijk ook zo’n leuke klik mee had. Na de trouwceremonie stonden we te praten alsof we elkaar al jaren kende, terwijl we voorafgaand hun trouwdag elkaar nog nooit live hadden gezien. Dat is natuurlijk super, alsof het gewoon zo moet zijn.

Kittyzingt op jullie bruiloft

Bruidsparen kiezen voor mij, omdat ik een lichte, heldere en romantische sound heb. Perfect voor een ceremonie of als achtergrondmuziek tijdens een borrel of diner. Ik ben aanwezig en draag er zorg voor dat ik geen middelpunt word. Dat is het bruidspaar namelijk! Daarbij ben ik iemand die heel graag meedenkt en pas tevreden is als álles klopt binnen een setting. Bruidsparen mogen veel van mij verwachten daarin, ik heb de lat gewoon hoog liggen, omdat ik niet anders kan. Dat zal wel met mijn perfectionisme te maken hebben.


Fotocredits: Moodzfotografie

Kittyzingt biedt unieke live muziek

Ik bied liefdevolle en romantische muziek die écht past bij het bruidspaar. Puur, warm, in balans met een vrij stemgeluid. Mensen zeggen vaak: Het maakt niet uit wat jij zingt, het klinkt nóóit schel of vervelend. Dat is ook waar ik voor sta, ik haat een schel of geknepen geluid en zorg altijd dat het mooi, gevoelig en aangenaam blijft.

Blunder op een ceremonie

Ik ben in mijn werk nooit zo van de blunders omdat ik knetter perfectionistisch ben, maar één keer zong ik op het strand en had ik mijn hakken aan. Ik zakte dus constant weg in het zand tijdens het zingen. Na één heel liedje wiebelen op die hakken heb ik de ceremonie uitgezongen op blote voeten. Paste perfect bij de setting en zong een stuk prettiger!


Fotocredits: Moodzfotografie

Adviezen van bruiloftzangeres

Stel al je vragen aan iedere leverancier tijdens een kennismaking en kies voor iemand die écht goed voelt en bij jullie past. Zelf kijk ik altijd of mensen bekend zijn in het netwerk, lees ik reviews op Google of een Facebookpagina en check ik even wie de persoon achter het bedrijf is. Iemand moet passen bij jullie en aansluiten bij de setting en sfeer die jullie willen creëren op jullie trouwdag. Als je voelt, ‘die wil ik er wel bij hebben’ dan zit je goed.

Ik heb wel een DON’T en DO. Ik zou het namelijk afraden om voor een kennis of familielid die ook wel kan zingen te kiezen. Je weet nooit hoe het eruit komt als er zenuwen opkomen bij iemand. Je kunt in zo’n geval beter een professional samen laten werken met een ‘gastzanger(es)’ zodat er altijd een vangnet is.
Daarbij zou ik écht kiezen voor jullie liefdesliedjes en een muzikant vragen of hij/zij deze speciaal kan instuderen. Dat maakt de ceremonie zóveel persoonlijker, dat blijft je voor altijd bij!

Het werkt vaak heel prettig als je kiest voor leveranciers die elkaar ook weer kennen. Zulke samenwerkingen lopen vaak heel lekker, waardoor jullie als bruidspaar vol vertrouwen jullie trouwdag tegemoet gaan.

Contact opnemen met Kitty van Kittyzingt

Ik ben vooral actief op Instagram waar ik ook liedjes en tips upload ter inspiratie voor bruidsparen. Je kunt mij volgen op @kittybecker_zangeres
Daarnaast heb nog een Facebookpagina ‘KittyZingt’ en natuurlijk een website vol inspiratie; www.kittyzingt.nl

Lees ook mijn inspirerende artikel over livemuziek op je ceremonie. Met leuke tips en mijn favoriete nummers! Klik hier

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant