Even voorstellen: Renie van Renie Lamers illustratie

Lees alles over Illustrator Renie Lamers van Renie Lamers illustratie. Met persoonlijke elementen maakt Renie van elke kaart een unieke kaart, die past bij jullie trouwdag!

Wie ben ik?

Mijn naam is Renie Lamers en ik ben van origine illustrator. Sinds een paar jaar werk ik veel in de persoonlijke sector en ontwerp ik vooral trouwkaarten op maat voor bruidsparen. Met persoonlijke elementen maak ik van elke kaart een unieke kaart, die past bij jullie trouwdag!

 >> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN RENIE LAMERS <<

 

De start van Renie Lamers illustratie

Tekenen en schilderen deed ik eigenlijk altijd al, en uiteindelijk heb ik dan ook aan de kunstacademie gestudeerd. Mijn specialisatie was illustratie, omdat ik graag met tekenen bezig was en van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Sinds 2011 ben ik officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zzp’er.

een Persoonlijke trouwkaart is uniek

Ik ben niet op een kaart in het speciaal trots, maar meer op dat ik zoiets persoonlijks als een trouwkaart al voor zoveel mensen heb mogen ontwerpen. Dat maakt mijn werk ontzettend leuk en dankbaar om te doen. Ik vind het bijzonder dat een bruidspaar bij het zien van de kaarten echt hun eigen unieke touch erin terugzien: de persoonlijke elementen en gekozen kleuren, precies passend bij hen. Dat nooit een ander bruidspaar ooit dezelfde kaart gaat hebben, omdat iedereen zijn eigen verhaal verteld met de kaart.

 >> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN RENIE LAMERS <<

een Trouwkaart is een blijvende herinnering 

Met elk bruidspaar heb ik prettig gewerkt en mooie dingen voor mogen ontwerpen, en dat draag ik altijd mee. Nu komen er zelfs bruidsparen terug bij mij, omdat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje, of ik ook het geboortekaartje wil ontwerpen. Dat is natuurlijk een enorm groot compliment!

Waarom kiezen voor Renie Lamers illustratie?

Bruidsparen kiezen voor mij door mijn persoonlijke benadering en daarnaast is mijn ontwerpproces heel persoonlijk en volledig in samenspraak met het bruidspaar. Eigenlijk is niks me te gek, ik vind het alleen maar heerlijk als een paar met wilde ideeën naar me toe komt en ik dat voor ze uit kan werken tot de perfecte kaart.

 >> BEKIJK OOK DE BEDRIJFSPAGINA VAN RENIE LAMERS <<

Unieke trouwkaarten

Ik sta bekend om mijn unieke trouwkaarten. Ik zorg voor handwerk in de kaart: kaarten die op een bepaalde manier in elkaar gezet moeten worden of kaarten die volledig met de hand gedrukt en bewerkt worden.

tip: trouwkaart versturen

Een trouwkaart is vaak ook een zware kaart, waar je dus niet één maar meerdere postzegels voor nodig hebt. Dat is vaak niet ingecalculeerd in het budget.

Lieve woorden van Renie

Vier vooral je dag zoals jullie dat willen, Niet hoe je denkt dat het hoort, maar hoe je het zelf wil. Jij moet terugkijken op de dag als een van de beste van je leven, dus jij weet ook het beste hoe je dat kunt realiseren. Laat je door niets en niemand wat anders vertellen.

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gratis! Jullie kunnen me vinden via de volgende kanalen:
Trouwen in Brabant: Renie Lamers illustratie
Website: Renie Lamers illustratie
Facebook: Renie Lamers illustratie
Instagram: Renie Lamers

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant