Even voorstellen: Sanne van Blush Weddings

Sanne van Blush Weddings is een professionele weddingplanner, ceremoniemeester en weddingstylist. Met veel passie, liefde en een scherp oog voor detail zorgt ze ervoor dat jullie bruiloft er een wordt om te Pinnen!

Kennismaken met Sanne van Blush Weddings

Mijn naam is Sanne en ik ben weddingplanner, ceremoniemeester en weddingstyliste. Daarnaast ben ik ook nog een enthousiaste, zorgzame juf op een basisschool. Ik houd van organiseren, plannen en vooruitdenken. Ik ben erg creatief, heb veel geduld en ben erg zorgzaam. Dit zijn allemaal kwaliteiten die bij beide beroepen goed van pas komen. Ik geniet enorm van alle prachtige liefdesverhalen die ik te horen krijg en ben dan ook echt een sucker for love.


Fotocredits: Demi’s Design

Van interieurstyling naar bruiloftstyling

Sanne en styling zijn twee handen op een buik. Vroeger wilde ik interieurstyliste worden. Uiteindelijk is de keuze gevallen om naar de Pabo te gaan, werken met het dierbaarste bezit van mensen is toch prachtig werk!
Toen ik nog thuis woonde was ik altijd in de weer met het inrichten van mijn slaapkamer. Op zoek gaan naar leuke accessoires, bijpassende kleuren op de muur en alles weer een nieuw plekje geven. Dat vind ik nog steeds enorm leuk om te doen. Dat is ook de reden waarom weddingstyling ook echt helemaal in mijn straatje past. Kijken naar de wensen van het bruidspaar, de locatie bekijken, moodboards maken. Dat vind ik echt enorm gaaf om te doen. Lekker creatief bezig zijn en je hoofd even helemaal leeg maken. En als dan het eindresultaat er dan ook een is om te Pinnen, dan is mijn doel behaald.


Fotocredits: Demi’s Design

Weddingplanner, ceremoniemeester en weddingstylist in één

In 2013 leerde ik mijn man kennen, een match made in heaven! Niet alleen omdat we gek op elkaar zijn maar ook omdat we allebei onze passie voor interieur delen. Hij is namelijk interieurbouwer en heeft de meest geweldige creatieve ideeën. Samen hebben we dan ons huis van onder tot boven ingericht. Samen de ontwerpen maken en Jordie voor de einduitvoering. Wij kunnen elkaar op dit vlak dan ook enorm inspireren.
Toen ik ten huwelijk werd gevraagd en zelf alle Pinterest borden af ging struinen, yes I love Pinterest perfect Weddings, kwam ik er al snel achter dat ik hier enorm gelukkig van werd. Naast mijn skills als organisator, planner, creatieveling, doorzetter en enthousiasteling kwam het stukje styling erbij. Ik had in het verleden al eens eerder gekeken naar een opleiding tot weddingplanner maar steeds uitgesteld. Maar door onze eigen bruiloft is deze droom toch weer opnieuw aangewakkerd en wist ik dat ik er nu echt iets mee moest gaan doen.  Mijn missie is dan ook dat ik iedereen dat gevoel kan geven, dat wow gevoel, die ik zelf ook heb ervaren tijdens mijn eigen bruiloft. Het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar passen, Pinterest perfect met een gouden randje. Een dag waar je vol trots en met veel liefde op terug kijkt.

Willen jullie iets specifieks op jullie bruiloft, wat niemand heeft? Dan ben je bij dit gouden duo (Jordie en ik) aan het goede adres. Hebben jullie specifieke wensen voor een prachtige backdrop, willen jullie iets speciaals voor bij het proostmoment, een eigen ontworpen ringendoosje, een plateau voor de taart, speciale bedankjes, noem het maar op! Samen met het bruidspaar ga ik het creatieve proces aan en leg ik het voor aan Jordie. Hoe gaaf dat wij dit dan voor jullie kunnen realiseren!  Heel dankbaar ben ik dan ook dat ik samen met hem deze passie deel.

Trots op de start van Blush Weddings

Stiekem ben ik wel trots op mijzelf. Dat ik ondanks mister C (COVID-19) toch heb doorgezet en de opleiding tot weddingplanner ben gaan volgen en af heb gerond. Mijn lieve vrienden en familieleden hebben mij hier enorm in gesteund, wat ben ik hun dankbaar.
Het is best wel spannend wanneer je iets los gaat laten wat al jaren zo vertrouwd aanvoelt. Onzekerheid komt dan ook zeker wel eens om de hoek kijken, vooral wanneer je voor jezelf de lat erg hoog hebt liggen. Liever gisteren nog dan vandaag, maar helaas is dat niet de realiteit. Alle nieuwe dingen hebben tijd nodig, even terugblikken, wat zijn je doelen? Waar sta ik nu en waar wil ik heen? Deze vragen houden mij scherp en daardoor kom ik steeds weer een stapje verder.

Mijn droom? Een prachtige bruiloft mogen organiseren of stylen in het buitenland!

Bijzondere trouwervaring

Ik vind het altijd heel bijzonder dat bruidsparen hun liefdesverhaal aan je toevertrouwen. Door hun verhaal krijg ik een beeld van het bruidspaar zelf. Wie ze zijn en waarom zij voor elkaar hebben gekozen. Je gaat samen op zoek naar de gemene delen, waar ontmoet je elkaar. Hoe bijzonder is het dat ik met mijn organisatie of styling hun verhaal een bijzonder plekje mag gaan geven op die ene bijzonder dag: hun trouwdag!


Fotocredits: Eline Nijburg

Bruidsparen kiezen voor Blush Weddings omdat…

Ik houd van persoonlijke en intieme bruiloften. Deze organiseer ik met veel liefde, enthousiasme, creativiteit en een scherp oog voor detail. Mijn lat ligt hoog. Alleen het beste is goed genoeg voor hun huwelijksdag. De dag waarvan je droomt en waarop de liefde wordt gevierd, gedeeld en ontvangen. What you see is what you get. Ik ben altijd eerlijk, oprecht en persoonlijk. Als ik ergens voor ga dan is het ook voor de volle 100%. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is dat het bruidspaar voelt dat we samen deze dag tot een succes gaan maken. Dat zij alles op die dag kunnen loslaten en mij het kunnen toevertrouwen. Dat het bruidspaar het gevoel heeft dat zij een onderdeel van het proces zijn geweest en dat een professional het dan tot in de puntjes vertaald in hun liefdesverhaal.

Trouwen met een gouden randje

Bruidsparen een wauw ervaring gunnen en geven, daar word ik blij van. Ik hou van een Pinterest perfect wedding, groots of juist heel intiem en van zachte tinten, zeker in combinatie met een vleugje goud. Blush Weddings past gewoon bij mij! Ik zorg voor het gouden randje, de finishing touch of voor de totale beleving. Van het aanzoek – ja ook daarbij help ik graag – tot de styling. Ik regel alles tot net voor de huwelijksnacht. Dat laatste mag je zelf verzorgen. Als weddingplanner, ceremoniemeester of stylist zet ik alle puntjes op de i. 

Een blunder tijdens Sannes eigen bruiloft

I said yes en toen was het tijd om mijn mooie trouwring eindelijk om mijn vinger te schuiven. Op het moment suprême, tijdens mijn eigen bruiloft, zat mijn ring vast in het ringendoosje. En dan bedoel ik ook echt vast! Helaas, geen ring voor mij tijdens de ceremonie. Een moment dat je natuurlijk nooit meer vergeet en achteraf kunnen we er gelukkig om lachen.

Maar wat was nu het geval? Wij hadden een prachtig houten ringendoosje wat opgevuld was met mos en gipskruid. Onze ringen zaten om een houten staafje heen, wat een prachtig plaatje! Omdat het mos uit zou gaan drogen, hadden we er in de ochtend natte wattenschijfjes onder gelegd. Super goed idee, want de bloemen zagen er prachtig uit! Waar we niet aan hadden gedacht was dat hout, water opzuigt en daardoor uitzet. Hierdoor zaten mijn trouwringen strak om het hout heen geschoven en kregen we ze er tijdens de ceremonie met geen geweld meer vanaf. Zelfs niet met een mesje!
Omdat we toch enorm veel van elkaar houden, met of zonder ring, zijn we zonder ring de ceremonie gaan voortzetten, er zat namelijk echt geen beweging in die ring!

Na een tijdje is het mijn schoonbroer dan toch gelukt om de ring, met wat wringen en wroeten, eraf te krijgen. Kon ik toch nog gaan pronken met die mooie ring om mijn vinger!


Fotocredits: Demi’s Design

Tips van een weddingplanner, ceremoniemeester en stylist 

Overleg samen goed waar jullie hulp of ondersteuning bij het plannen van jullie bruiloft zouden willen. Vraag tijdens een vrijblijvend gesprek dan ook wat de precieze verschillen zijn en hoe jullie betrokken blijven tijdens het proces. Voel of die klik er is vanuit beide kanten. Je gaat samen een lange periode samenwerken om jullie bruiloft tot in detail te organiseren en plannen.

Begin ook op tijd met het plannen van jullie bruiloft. Beter te vroeg professionele hulp inschakelen dan hals over kop ergens voor kiezen. Wees er bewust van dat het plannen en organiseren van een bruiloft veel tijd en energie kost. Vaak wordt het onderschat en raken bruidsparen gestrest door alles wat er geregeld moet worden. Ze raken de draad kwijt en verliezen hierdoor het overzicht.
Een weddingplanner of ceremoniemeester zorgt ervoor dat het bruidspaar kan genieten van de voorpret en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Vrienden en/of familieleden vragen als ceremoniemeester, leuk! Ik zeg je, doe het niet! Wees je er bewust van dat zij deze dag heel anders beleven dan je had gehoopt. Zij willen dat deze dag vlekkeloos verloopt en wanneer je emotioneel betrokken bent ligt die druk nog hoger.

Zijn alle leveranciers op tijd? Is er gedacht aan stroomvoorzieningen? Is er rekening gehouden met speciale dieetwensen? Doet de microfoon het? Is de styling zoals het is afgesproken? Iemand van de gasten wordt ziek, wat moeten we doen? En zo zijn er talloze scenario’s die op zo’n prachtige dag voorvallen. Gelukkig merkt het bruidspaar hier vaak niets van, dat is immers onze taak. Doordat je heel de dag aan het regelen bent, ben je vaak niet aanwezig bij de ‘speciale’ momenten. Is de ceremonie bezig, dan gaat de weddingplanner of ceremoniemeester checken of alles voor het proostmoment klaar staat. Je bent constant vooruit aan het denken om alles soepel te laten verlopen.
Wanneer je een professionele weddingplanner of ceremoniemeester inschakelt dan kun je dit allemaal loslaten en weet je zeker dat iedereen optimaal geniet van jullie dag!

Doei corona. Hallo bruiloften!

Ik ben super blij dat we weer mogen gaan doen waar we goed in zijn. Fijn dat er weer getrouwd kan worden. Intiem of heel groots! Let’s celebrate love!

Sanne van Blush Weddings volgen

Je kunt Sanne volgen via de volgende kanalen:

Website: www.blushweddings.nl 
Op mijn website vinden jullie al mijn diensten, mijn portfolio, diverse blogs om jullie te inspireren en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Instagram en Facebook: @blush_weddings_nl en @BlushWeddingsNederland 


Fotocredits: Demi’s Design

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant