Wil jij jouw online bereik vergroten, je zakelijk netwerk uitbreiden, jouw marketing skills verbeteren én in contact komen met alleen maar super leuke bruidsparen die bij jou passen?

 

Wij verzamelen op ons platform namelijk de meest unieke, leuke, mooie en bijzondere leveranciers uit Noord-Brabant. Zodat het voor bruidsparen makkelijker wordt om hét dreamteam samen te stellen voor de mooiste dag van hun leven én dat jij als leverancier ons online bereik altijd kunt inzetten en gebruiken om deze bruidsparen te bereiken. 

Tevens sluit je je aan bij een waardevol netwerk van enthousiaste andere ondernemers in de trouwbranche. Via een online community staan alle leden met elkaar in verbinding en kunnen zij altijd contact met elkaar opnemen. Daarnaast kun je ook deelnemen aan de door ons georganiseerde masterclasses, styled shoots en netwerkborrels. Ook brengen we elk jaar een geprint inspiratiemagazine uit, waarin alleen aangesloten leveranciers gepubliceerd staan. De leveranciers hebben ook altijd de mogelijkheid om het magazine tegen inkoopprijs in te kopen en voor eigen gebruik in te zetten (bv voor beurzen, als brochure op de locatie of het kantoor, in goodiebags, bij kennismakingsgesprekken etc.).  

Nieuw: onze eigen Trouwbranche Academie

Sinds 2024 hebben we onze eigen Trouwbranche Academie gelanceerd. Een opleidingstool bomvol relevante en waardevolle kennis voor leveranciers in de trouwbranche. Als lid van Trouwen in Brabant krijg je ook toegang tot onze eigen Trouwbranche Academie. Je krijgt de mogelijkheid om de trainingen en masterclasses live te volgen én je krijgt toegang tot onze opleidingstool waar je nog veel meer trainingen, video’s, eerdere opnames en cursusmateriaal kunt bekijken.  

trouwfotograaf brabant christmas winter shoot liz hendriks
Foto van Liz Hendriks onze Christmas styled shoot

Voordelen compleet lidmaatschap

Een lidmaatschap biedt o.a. de volgende voordelen:

 • Gratis gebruik maken van ons online bereik via social media en de nieuwsbrief
 • Toegang tot onze netwerkborrels (3-4 edities per jaar)
 • Toegang tot een besloten netwerk/community van hele leuke andere Brabantse leveranciers
 • Toegang tot onze eigen Trouwbranche Academie
 • Deelname aan onze trainingen en marketing masterclasses (deze zijn ook op video terug te kijken)
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan de door ons georganiseerde styled wedding shoots
 • Optie op publicatie in ons jaarlijkse magazine (deelnemen aan het aankomende magazine kan t/m maart 2024).
 • Een extra interview en blog op onze website
 • En nog veel meer!
 

Onze eigen Trouwbranche Academie

Sinds 2024 hebben we onze eigen Trouwbranche Academie gelanceerd. Een opleidingstool bomvol relevante en waardevolle kennis voor leveranciers in de trouwbranche. Als lid van Trouwen in Brabant krijg je ook toegang tot onze eigen Trouwbranche Academie. Je krijgt de mogelijkheid om de trainingen en masterclasses live te volgen én je krijgt toegang tot onze opleidingstool waar je nog veel meer trainingen, video’s, eerdere opnames en cursusmateriaal kunt bekijken.  

Voor wie zijn deze masterclasses?

Onze masterclasses zijn enorm waardevol voor ondernemers en zzp’ers in de trouwbranche. Ze houden je kennis up-to-date, helpen je een goede start te maken als startend zzp’er of zijn juist next level en verdiepend om je eigen competenties en skills nog verder te ontwikkelen.

Op maat gemaakt, speciaal voor de trouwbranche

Alle masterclasses zijn uniek en worden op maat gemaakt voor ondernemers en zzp’ers in de trouwbranche. Zoveel waardevolle kennis en leerstof, speciaal en op maat gemaakt voor de trouwbranche. Zo is alle lesstof duidelijk, herkenbaar en gelijk toepasbaar. En nu voor jou ook binnen handbereik! Te gek toch?

Agenda

Op deze pagina zie je welke live masterclasses dit jaar op de agenda staan.

Onze netwerkborrel bij de Komaen in Oirschot

Is dit waar jij als leverancier naar op zoek bent?

Leuk! Dan is Trouwen in Brabant voor jou hét perfecte online platform en zakelijk netwerk. 

Start 2024 goed, mis geen event of training en profiteer direct van al onze ledenvoordelen.

 

Je kunt je aanmelding direct in orde maken via onderstaande link. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging waarin je ook gelijk alle benodigde informatie kunt aanleveren. Wanneer je snel je bedrijfsgegevens en foto’s aanlevert, staat jouw profiel binnen 3 werkdagen al live op onze site! 

Het lidmaatschap, hoe werkt dat?

 • Lidmaatschap duurt altijd 12 maanden, ook na verlenging. Kies je na een jaar om te verlengen, dan verleng je dus ook weer met 12 maanden. 
 • Je betaalt de kosten à € 299,- excl. btw in één keer.
 • Vier weken voor het einde van jouw lidmaatschap ontvang je een reminder per e-mail met de vraag of je wilt verlengen of het lidmaatschap wilt beëindigen. 
 • Na betaling ontvang je een automatisch e-mailbevestiging waarin je direct alle benodigde gegevens kunt aanleveren. Zodra we de gegevens hebben ontvangen staat jouw profiel binnen 3 werkdagen live op onze website.

Liever alleen een online vermelding op onze website? 

Wil je graag wél op onze website staan, maar verder geen gebruik maken van alle andere events, borrels en trainingen? Kies dan voor een basis lidmaatschap van €149,- excl. btw per jaar. 

Je wordt dan wel door ons op de hoogte gehouden van al onze events, borrels, trainingen en shoots en je kunt per activiteit zelf de keuze maken of je (wel tegen betaling) deel wilt nemen. 

Basis / jaar

Lidmaatschap van 12 maanden
149
00
Per jaar
 • Vermelding zoekoverzicht
 • Eigen bedrijfspagina
 • Badge voor eigen gebruik (bv op website)
 • De mogelijkheid om tegen betaling deel te nemen aan shoots, events, borrels en trainingen
basis

Compleet / jaar

Lidmaatschap van 12 maanden
299
00
Per jaar
 • Vermelding zoekoverzicht
 • Eigen bedrijfspagina op onze website
 • Blog én interview op onze inspiratie pagina
 • Toegang tot besloten TIB netwerk en community
 • Toegang tot onze eigen academie met masterclasses en trainingen
 • Toegang tot events en netwerkborrels*
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze styled shoots*
 • Optie deelname styled shoots*
 • Optie op een spread in ons jaarlijkse magazine*
 • Badge voor eigen gebruik (bv op website)
Jaarlijks

* Afhankelijk van de grootte en omvang van deze activiteiten worden deze wel of niet gratis aangeboden. Dit verschilt per activiteit en deelname is altijd vrijblijvend.

 

Bied jij meerdere diensten of locaties?

Dan kunnen we daarvoor aparte bedrijfsprofielen online plaatsen en daarnaast plannen we voor deze profielen ook een extra social media berichten in. Wat doet dat met de prijs van het lidmaatschap? Je betaalt jaarlijks het tarief voor één compleet jaarlidmaatschap (299,- per jaar) plus jaarlijks een bedrag van 49,- excl. btw per extra profiel. Heb je twee locaties? Dan wordt de prijs van jouw lidmaatschap 348,- per jaar. 

Meer informatie over het lid worden met meerdere locaties? Neem dan gelijk even contact met ons op.

 

trouwfotograaf brabant christmas winter shoot liz hendriks
Foto van Liz Hendriks onze Christmas styled shoot

Graag eerst even kennismaken?

 Heb je vragen of wil je graag eerst even met ons kennismaken? Dat kan! Kies dan even een datum en tijdstip uit in onze virtuele agenda om kennis te maken. Tot snel!