Wil jij jouw online bereik vergroten en makkelijk in contact komen met alleen maar super leuke bruidsparen die bij jou passen?

Mooi! Wij verzamelen op ons platform namelijk de meest toffe, leuke, mooie en bijzondere leveranciers uit Noord-Brabant. Zodat het voor Brabantse bruidsparen makkelijker wordt om hét dreamteam samen te stellen voor de mooiste dag van hun leven.

Omdat we willen dat de investering in ons platform in verhouding moet staan met jouw omzet, verdelen wij onze ondernemers in twee categorieën.

Categorie 1:
Aandenken en bedankjes, bloemen en bruidsboeket, bruidslingerie, bruidstaart, ceremoniespreker en trouwambtenaar, decoratie, entertainment, foodtruck en catering, haar en make-up, muziek, DJ’s en bands, photobooth, sieraden en accessoires, stationery en trouwkaarten, trouwauto en vervoer.

Categorie 2: 
Bruiloftstyling en verhuur, trouwfotograaf, bruidsmode, trouwlocatie, videograaf, weddingplanner en ceremoniemeester.

Wij zijn selectief in de leveranciers die we op ons platform toelaten, om zo de kwaliteit te waarborgen. Wil jij je aan ons merk binden? Dan willen we je graag eerst beter leren kennen. Trouwen doe je ook niet na de eerste date… 😉

Je mag je aanmelden via ons aanmeldformulier en zelf een afspraak in onze agenda plannen.

Tot snel!