Op huwelijksreis in Brabant

Na de mooiste dag van jullie leven heerlijk overnachten in een luxe hotel, prachtige accommodatie of relax wellnessresort. Dat kan in Brabant!

Waarom 20 uur vliegen als er om de hoek ook een mooie, romantische en liefdevolle slaapplek is om je huwelijksnacht of -reis door te brengen?

In dit artikel lees je alles over jullie huwelijksreis in Brabant. Mooie hotels, bed & breakfast, tenten maar ook activiteiten in Brabant die jullie samen kunnen doen tijdens jullie huwelijksreis.

Safari Resort Beekse Bergen

Krijg een heerlijk Afrikaans gevoel tussen de wilde dieren tijdens jullie huwelijksnacht of huwelijksreis! Een overnachting is inclusief een bezoek aan het Safaripark, Speelland en andere parken zoals Dierenrijk en Zooparc. De inspiratie van deze accommodatie is gebaseerd op de Afrikaanse natuur en cultuur en daarnaast slaap je tussen bijzondere wilde diersoorten. Zo word je wakker van de leeuwen en kun je ontbijten tussen de giraffen.

unieke romantische huwelijksnacht Afrikaanse bruiloft huwelijksdiner tussen dieren

Fort Bakkerskil

Boek de romantische bruidssuite van Fort Bakkerskil voor jullie huwelijksnacht. Je kunt de suite reserveren inclusief luxe chocolade, gekoelde champagne en een bruidsontbijt. Daarnaast kun je een kajak of elektrische fiets huren om de mooie natuur in rondom Fort Bakkerskil te ontdekken.

unieke huwelijksnacht luxe huwelijksnacht romantische huwelijksreis

Teugel Resort Uden

Naast je bruiloft vieren bij Teugel Resort Uden kun je hier ook de huwelijksnacht doorbrengen. Ook biedt Teugel Resort Uden een romantisch arrangement aan, zodat je van je huwelijksnacht een kleine huwelijksreis kunt maken. Naast twee overnachtingen inclusief ontbijt bestaat het arrangement ook uit een romantisch pakket op de kamer met onder andere een fles bubbels en een vier gangen diner. Alles om te zorgen dat deze huwelijksreis onvergetelijk is.

Glundr!

Bijzonder overnachten? Dat kan zeker bij Glundr! In de luxe bruidssuite van Glundr! worden jullie helemaal in de watten gelegd. Naast een heerlijk ligbad beschikt de bruidssuite ook over een dubbele douche, zodat jullie heerlijk kunnen bijkomen van jullie bruiloft. Je kunt bij Glundr! ook een Japanse privé wellness reserveren.

Luxexcellent

Kom tot rust in deze romantische, rustige en luxe suite. Luxexcellent zorg altijd voor een onvergetelijke aankomst. Zo zorgen ze voor kaarsen en een mooie aankleding als jullie in het donker aankomen. De Love Suite beschikt over een extra groot bad en douche, waar je gerust met twee personen in of onder kunt.

 

De Loverlei

Bed & Breakfast de Loverlei is een gastenverblijf naast de eigen woning van Sylvia en Jan. Dit gastenverblijf ligt gelegen in de bossen van Sterksel. Zo is er de gelegenheid om samen een heerlijke wandeling of fietstocht te maken. Het verblijf is van alle gemakken voorzien en het biedt de optimale privacy waar jullie als pasgetrouwd stel op wachten.

Kapellerput

Kapellerput heeft een bruidskamer met uitkijk over het landgoed, waaronder de unieke luxe boomhut KABAN. Kapellerput ligt midden in de natuur van Heeze. Voor jullie huwelijksnacht zal alles aanwezig zijn voor een heerlijke, romantische nacht.
Foto’s zijn gemaakt door Bureau Cocoon:
 

Zoeken in blogs

Bestel ons nieuwste magazine!

Magazine 2023
Trouwleveranciers uit Brabant