In oktober 2019 werd Nicole door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Een mega verrassing! Niet lang daarna begonnen de voorbereidingen. En toen… Corona. Alle voorbereidingen lagen stil en er volgden maanden vol spanning.

Maar wat deze periode ook met zich mee bracht: creativiteit. Nicole nam haar ontslag bij haar huidige werkgever en startte met een nieuw avontuur: Trouwen in Brabant. Want, net als zij, waren er vast meer bruiden die alleen de allerbeste, mooiste, meest bijzondere leveranciers wilden selecteren voor hún dag.

Getrouwd op 07-07-2020 met haar grote liefde // Gek op hondje Moos // Weet als logopediste alles van taal // Altijd als laatste naar huis op feestjes

Met een zus (Nicole) die ging trouwen, vele bruiloften van vrienden én de eervolle taak als ceremoniemeester bij een bevriend stel, stond het jaar 2019 voor Iris compleet in het teken van trouwen.

Iris is ondernemer sinds haar 20e en waar ze altijd bruist van de nieuwe ideeën, ontstond ook hier iets nieuws: Trouwen in Brabant.

Want: “Er is zo ongelofelijk veel moois te vinden in Brabant voor je bruiloft, maar hoe vind je nou dé pareltjes? Die hebben wij voor je ontdekt en geselecteerd.”

Samen met haar jeugdliefde sinds 2008 // Samenwonend in haar zelf ontworpen huis // Runt naast Trouwen in Brabant ook Let’s Start Business // Gek op eten en drinken