Trouwen in Brabant staat te koop!

Op 20 september 2020 ging ons platform ‘Trouwen in Brabant’ live. Trouwen in Brabant (trouweninbrabant.com) is een platform waarop we trouwleveranciers en aanstaande bruidsparen uit Noord-Brabant samenbrengen.

Dit concept is ontstaan vanuit een eigen behoefte. Dat er veel vraag naar was, bleek al gauw. Ondanks de start tijdens een pandemie, mochten we talloze bruidsparen helpen, sloten leveranciers zich bij ons aan en verkochten we tientallen magazines.

Op dit moment wordt – bij lange na – niet het volledige potentieel benut, waardoor kansen blijven liggen. Daarom zoeken wij een ambitieuze opvolger!

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met de trouwbranche. Iemand met een open en spontane persoonlijkheid. Iemand die communicatief sterk is en graag de hort op gaat. Ervaring in sales en marketing is een pré. Het is in ieder geval belangrijk dat je graag mensen samenbrengt.

Heb jij de ambitie om nieuwe dingen op te zetten en ons concept verder te laten groeien? Ben jij degene die onze toekomstplannen tot uiting kan brengen? Dan komen we graag met jou in contact!

  • Op deze pagina kun je een vragenlijst invullen
  • Vervolgens word je persoonlijk uitgenodigd voor een online presentatie die we live zullen geven in de eerste week van februari
  • Hierin vertellen we je alles over het platform, de cijfers, de werkzaamheden, de investering en natuurlijk onze toekomstplannen
  • Ben je dan nóg enthousiaster geworden? Dan gaan we samen om tafel om te kijken of jij de persoon bent die wij zoeken
  • p.s. Mocht je interesse hebben om met iemand samen Trouwen in Brabant over te nemen? Reageer dan ook, dan zoeken wij samen met jou naar een perfecte match

Liefs,
Iris & Nicole

Belangrijk! Het invullen van onderstaand formulier is vrijblijvend. Je blijft anoniem, totdat de verkoop rond is en jij het gezicht van TIB wordt. Uiteraard gaan we zorgvuldig met jouw gegevens om.

*Mocht je uitgenodigd worden voor de presentatie begin februari, delen wij daar onze bedrijfsgegevens, toekomstplannen en uiteraard de verkoopprijs.