Wedding DJ Mark

Wedding DJ uit Vierlingsbeek

Bij Wedding Dj Mark is jullie huwelijksfeest in goede handen. Een huwelijk muzikaal invullen is een vak apart, oftewel jullie zoeken iemand met ervaring? Mark heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van jullie huwelijksfeest. Persoonlijk contact, diverse persoonlijke gesprekken en meedenken dan zitten jullie bij Mark goed. Wedding DJ Mark is landelijk actief en kan jullie op de mooiste dag geheel ontzorgen. Als Dj is hij allround dat houdt in dat hij met elke muziekstijl overweg kan, maar het belangrijkste aan een goede dj is dat hij ziet welke muziek er nodig is om jullie feest tot een KNAL feest te maken.

Wedding DJ Mark is iemand die aftast en ook nog een vlotte babbel heeft mocht dit nodig zijn om de sfeer er al vroeg op de avond in te krijgen. Tenslotte willen jullie ook dat al jullie gasten een te gek feest krijgen waar nog lang over gepraat wordt. De drive-in shows zijn stijlvol, chique en strak en van klein en subtiel, tot groot en uitbundig te boeken.

Ook kunnen jullie bij Wedding DJ Mark terecht voor: Een te gekke photobooth, verlichte led dansvloer of super mooie lichtletters. Wedding DJ Mark is de meest betaalbare professionele dj uit de regio.
Ook kan hij de geluidstechniek of het versterken van artiesten op jullie ceremonie verzorgen, en tegelijkertijd digitaal opnemen. Oftewel hij zal jullie geheel die dag bontzorgen, want voor jullie is maar 1 belangrijk ding en dat is GENIETEN!

Wedding DJ Mark vindt niks belangrijker dan dat hij met jullie een “klik” heeft, tenslotte is hij te gast op jullie huwelijksfeest.

Daarvoor is vrijblijvend kennismakingsgesprek altijd mogelijk!

Ja! Ik wil feest!

Instagram: @allrounddjmark

2 reviews

  1. Geweldig!!

    Afgelopen vrijdag onze bruiloft gehad. Ik had de Kamerakast besteld. Wat een geweldige uitvinding!! We hebben zooooveel leuke herinneringen hierdoor! We kregen ook fantastisch veel leuke reacties van gasten!
    Super service, heel op tijd geleverd en de hele dag en avond door gebruik van kunnen maken. Top Mark!! Heel erg bedankt!!

  2. Super !

    Alles goed verzorgd ! En super leuk aangekleed ! En als je iets boeks moet je zeker een fotobooth niet vergeten! De fotos zijn mooie herinneringen en je wil niet weten hoeveel grappige fotos gemaakt worden ga mark zeker aanbevelen !!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.