Belevenismaker – trouwambtenaar

Ceremoniespreker & trouwambtenaar (BABS)

De mooiste verhalen maak je samen

Zonder ceremonie geen bruiloft. Dit maakt dit speciale moment tijdens jullie trouwdag ook gelijk een van de belangrijkste momenten. Jullie gaan JA tegen elkaar zeggen, maar niet zonder dat eerst the love story of you two wordt gedeeld met jullie gasten. Want hoe cliché het ook klinkt: Liefde wordt meer als je het deelt.

Hoe was jullie eerste ontmoeting? Wat vind je zo leuk aan elkaar? Wat hebben jullie samen meegemaakt en welke toekomstdromen zijn er? Een verhaal vanuit jullie hart, aangevuld met vele beetjes liefde van jullie naasten. Want ook hen betrek ik er in de voorbereidingen, maar ook tijdens de speech, bij. Wat een eer dat ik jullie verhaal mag vertellen!

Zijn jullie op zoek naar een persoonlijke, enthousiaste en liefdevolle trouwambtenaar met een vleugje Brabantse gezelligheid? Eentje die een team vormt met jullie ceremoniemeester en ook meedenkt over de rest van de dag? Maar ook de combinatie trouwambtenaar en ceremoniemeester kan bieden (afhankelijk van hoe jullie dag eruit gaat zien). Neem dan contact met mij op. Ik vertel jullie er graag meer over!

E-mail: info@belevenismaker.nl
Website: www.belevenismaker.nl
Instagram: @belevenismaker_weddings_events

Ceremoniemeester-trouwambtenaar-brabant-kristel Ceremoniemeester-trouwambtenaar-brabant-kristel

Fotocredits: Branding by Marloes

1 reviews

  1. Huwelijk Erwin en Claudia

    Op 2-6-2023 was Kristel onze BABS. En wat was dat ontzettend leuk en speciaal. Aan alles was gedacht. Wij raden iedereen dan ook aan om ,wanneer je gaat trouwen, Kristel in je team te nemen. Dan ben je verzekerd van de ultieme mooiste dag van je leven!

    Claudia en Erwin van der Linden

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023