Belevenismaker – weddings & events

Weddingplanner & ceremoniemeester

Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet. Alvast één tip: geniet van ieder moment, want ook de voorbereidingen zijn een feestje. En dat feestje vier ik graag met jullie mee! Als weddingplanner, ceremoniemeester, maar ook als jullie alleen advies willen. I’m here for you!

Weddingplanner

Weten jullie niet waar jullie moeten beginnen met het plannen van jullie bruiloft, ontbreekt het jullie aan tijd om de dag van jullie leven te organiseren of willen jullie gewoon hulp van een professional om onbezorgd te kunnen genieten? Dan is jullie bruiloft bij mij in goede handen! We doen het samen, maar jullie hoeven enkel te fantaseren over de dag en ik zoek en regel totdat het klopt. Ik kom niet met een standaardpakket leveranciers, maar zoek de mensen die écht bij jullie en jullie bruiloft passen. Ik zorg voor overzicht en tover regelmatig een creatief idee uit de hoge hoed. Tot in de puntjes zorg ik voor een relaxte en sprankelende bruiloft, waar nog lang over nagepraat wordt.

Lees ook haar blog “Plan de bruiloft die écht bij jullie past” >>

 

Ceremoniemeester

Wil je dat al jullie gasten optimaal en zorgeloos kunnen genieten? Als ceremoniemeester zorg ik met veel liefde en plezier dat jullie bruiloft soepel verloopt en jullie samen met al jullie gasten de liefde voluit kunnen vieren. En dat is alles wat je wil toch?! Dit kun je verwachten: in de laatste maanden voor jullie bruiloft zetten we samen de puntjes op de i in een uitgebreid draaiboek dat ik voor jullie dag maak. Daarvoor schakel ik ook met al jullie leveranciers en eventueel met familie en vrienden als er verrassingen voor jullie zijn. Op de dag zelf ben ik aanwezig als ceremoniemeester en aanspreekpunt voor alle leveranciers en gasten. Zeg ja tegen zorgeloos genieten! Uiteraard zijn genoemde werkzaamheden uit te breiden met jullie wensen.

Trouwadviesgesprek

Jullie willen zelf jullie bruiloft regelen, maaaaaar… jullie weten niet waar je moet beginnen, jullie duizelen van alle informatie die te vinden is op internet, jullie willen tips, adviezen en leuke en creatieve ideeën én jullie zijn er klaar voor om nóg meer uit te kijken naar jullie bruiloft? Boek een belevenis brainstorm en ik denk met veel liefde en plezier mee over jullie bruiloft. Twee uur lang duiken we in jullie droomdag. We denken na over leuke en verrassende ideeën die bij jullie passen, ik geeft tips en adviezen en beantwoord jullie vragen. Na afloop krijg de besproken informatie per mail en kunnen jullie met nog meer plezier jullie eigen bruiloft plannen!

Let’s make magic & memories together

Mensen een leuke tijd bezorgen, iets laten beleven, ontroeren, de tijd laten vergeten en tegelijkertijd een herinnering geven. Ik ben er voor de momenten die er toe doen, de momenten waarvoor we leven. En dat maakt mij Belevenismaker. Mijn naam is Kristel van Dijk en ik ben een spontane regeltante en een onwijze sucker for love. Van het leven en de liefde vieren gaat mijn hart sneller kloppen en daarom kan ik niet wachten om met jullie bruiloft aan de slag te gaan. Met mij kies je voor enthousiasme, creativiteit, overzicht, fijn contact én plezier! Krijg je helemaal zin om van jullie bruiloft een onvergetelijke beleving te maken? Laten we kennis met elkaar maken!

Ga naar http://www.belevenismaker.nl en boek een trouwadviesgesprek of plan een gratis kennismaking om te ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen als ceremoniemeester of weddingplanner.

E-mail: info@belevenismaker.nl
Website: www.belevenismaker.nl
Instagram: @belevenismaker_weddings_events

Belevenismaker-brabant-weddingplanner (3) Belevenismaker-brabant-weddingplanner (1)

Belevenismaker-weddingplanner (10)

Fotocredits:
Branding by Marloes, Photos & Feelings en Wizard Events

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023