Blozekriekske by Elly Hellemons

Bruidsspecialist voor haar en make up uit Kruisland

Elly Hellemons, eigenaresse van Blozekriekske, werkt al 47 jaar in het kappersvak en is sinds 11 jaar gespecialiseerd bruidsstylist. Zij verzorgt bij bruiden en haar gasten zowel hun haar maar ook de make up.

Elly: “Al jaren werk ik met heel veel plezier en toewijding in mijn salon aan huis. Zowel dames als heren en ook kinderen. Het verzorgen van bruidjes doe ik al sinds het begin van mijn carrière. In 2000 heb ik de opleiding visagist doorlopen, om nog beter in te kunnen spelen op mijn bruidswerk en gala- feestkapsels. Ook heb ik een opleiding gevolgd om bruidsspecialist te worden. Tegenwoordig volg ik regelmatig bruidskapsels workshops en visagie masterclasses, om goed up-to-date te blijven. Het verzorgen van bruidjes is mijn grote passie geworden.”

Een bruidsarrangement bij Blozekriekske

Een arrangement bestaat uit een proefsessie haar en make- up, meestal op de dag dat de bruid voor het laatst haar jurk gaat passen, zo ontstaat er een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zal zien. Dan volgt het echte werk op de trouwdag op de thuislocatie, of op de feestlocatie. In alle rust kan Elly de bruid mooi gaan maken voor haar dag. Wil je direct een afspraak maken met Elly? Plan deze dan hier in. 

Contactgegevens:

Elly Hellemons
Meestoof 12
4756CJ Kruisland

Telefoon: 0167-533198 of 06-12068112
E-mail: helle532@planet.nl
Bekijk ook de website

3 reviews

  1. Elly heeft mijn dag speciaal gemaakt

    Zonder Elly was mijn dag niet zo speciaal geworden als hij is geweest. Het begon al bij het proefkapsel en de proefmakeup, de tijd, professionaliteit en warmte die Elly hierin stak gaf me het gevoel dat alles goed zou komen voor de grote dag! Toen onze grote dag aanbrak bracht Elly een hoop rust en gezelligheid en precisie mee. Mijn haar en makeup lieten me voelen als een princess en toen we erna mijn jurk aandeden was het plaatje compleet. Elly is een ontzettend lieve en warme vrouw die er alles aan doet om jou te laten stralen op een van de mooiste dagen van je leven. Ontzettend bedankt Elly!

  2. Geweldig! Dank je wel

    Elly is een geweldige vrouw die haar vak super goed volstaat. Heel erg bedankt voor me prachtige kapsels en make-up. 2 jaar geleden en afgelopen weekend weer prachtig werk afgeleverd!

  3. Fantastisch!

    Een woord, FANTASTISCH! Zo mag ik mijn ervaring met Elly omschrijven. Ze is de rust zelve en daardoor zorgt ze er voor dat je zelf ook relaxed aan de grote dag begint. Is eerlijk en geeft goede adviezen. Mijn haar en make-up waren prachtig en zijn de hele dag goed blijven zitten. Heel veel complimenten ontvangen!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023