Jeffrey Kersten Films

Hoor, voel en beleef jullie trouwfilm

Jullie zijn de hoofdrolspelers in deze liefdes film

Leuk, Fijn in de Omgang:

Met een hart vol enthousiasme en een glimlach op mijn gezicht, zorg ik ervoor dat ik niet alleen een cameraman ben, maar ook om jullie op je gemak te laten voelen. Ook ik wil dat je jezelf kunt zijn op jullie mooiste dag, en dat dit ook terug komt in de film.

Duidelijkheid vooraf:

Geen verrassingen, alleen puur plezier. Ik geloof in duidelijkheid vooraf, zodat jullie vol vertrouwen de dag kunnen omarmen.

Geloftes met Extra Aandacht:

Met extra aandacht beluister ik de geloften en verweef deze met de bijpassende beelden. Zo worden jullie echt de hoofdrolspelers in jullie eigen trouwfilm, waarbij de emoties van de dag worden vastgelegd. Op die manier kunnen jullie, wanneer je de beelden opnieuw bekijkt, de dag herbeleven, en zelfs degenen die er niet bij konden zijn, laten voelen hoe het was.

Laat mij jullie liefdesverhaal vastleggen op een manier die niet alleen de dag weergeeft, maar ook laat voelen. Kijk op mijn website en boek vrijblijvend een gesprek met mij, zodat we samen gezellig kunnen babbelen over wat er mogelijk is voor de film van jullie mooiste dag!

Contactgegevens:

E-mail: info@jeffreykerstenfilms.com
Website: www.jeffreykerstenfilms.com
Instagram: @jeffreykerstenfilms

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023