Ciel Flora – Duurzame en vintage bruidsboetiek

Duurzame en vintage bruidsboetiek in Heeze

Ben jij ook een duurzame bruid?

Ben jij al in zekere mate bewust bezig met dier, mens en onze planeet? Waarom dan ook niet bij de keuze van jouw trouwjurk? Ja, dat kan tegenwoordig. En nee, duurzaam betekent niet duurder, doffer of saaier, maar juist comfortabeler, ademend, soepel vallend en uniek!

Wil je wel de bruid zijn, maar geen ‘over-de-top’ bruidsjurk dragen?
Krijg je alleen al de kriebels bij de gedachte aan een hoepel, een strak korset of synthetische stoffen?
De standaard bruidswinkel past niet bij jou; te onpersoonlijk, te groot of teveel van hetzelfde wit in de rekken. Je hoeft niet te trouwen in een bekende designer jurk waar genoeg andere bruiden in hetzelfde seizoen in trouwen, maar durft te kiezen voor een unieke trouwjurk van één van de prachtige nieuwe en duurzame merken. Of misschien sta je wel open voor de meest duurzame keuze, een authentieke vintage trouwjurk.

>> Lees ook het artikel over duurzame lingerie << 

Bij Ciel Flora kies je gegarandeerd voor een duurzame trouwjurk. Alles wat aangeboden wordt is bewust uitgekozen door Cecile en waarbij er zeer nauw gelet wordt op de materialen, een ethologisch verantwoord productie- en distributieproces én een zo’n laag mogelijke impact hiervan op het milieu. Bij Ciel Flora kun je er vanuit gaan dat je altijd kiest voor een eco-vriendelijke en op ethische verantwoorde wijze geproduceerde, bruidsoutfit. Daarbij bieden we ook separates aan. Zo kunnen we jouw smaak, tot in detail verwezenlijken.

Iedereen heeft een verhaal. Mooi, ontroerend, grappig, spannend en alles ertussenin. Zowel de ‘eerlijke en natuurlijke’ nieuwe bruidsjurken, als de authentieke vintage trouwjurken hebben een verhaal. Samen zoeken we er eentje die écht bij jou past. Die je laat stralen op de punten waar je trots op bent en kracht geeft op de plekken die je minder graag ziet. En op de dag dat jij een van deze jurken draagt, ben je ook nog eens lief voor de wereld.

Onze gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat de jurk waar jij verliefd op geworden bent, net zo mooi zit als jij bent. Want mooi, dat ben je. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld. Bewonder zowel de nieuwe als de vintage jurken in onze prachtige boetiek in Heeze.

>> Lees ook het interview met de eigenaresse van Ciel Flora <<

Ciel Flora
E-mail: info@cielflora.nl
Website: www.cielflora.nl
Instagram: @cielflora
Telefoon: +31 6 15 56 14 69

@stijn.poelstra
@yesido_nl
@zus.fotografie
@zondagfotografie
@brechjeverhoevenfotografie

5 reviews

 1. Tot in het nieuwe jaar!

  Mijn bezoek aan Ciel Flora was een dag om nooit meer te vergeten! Ik had nooit durven dromen dat ik bij mijn eerste bezoek aan een bruidswinkel meteen de jurk van mijn dromen zou vinden! Maar het is gelukt en ik ben er ontzettend blij mee. Ik vond het erg prettig om door jou geholpen en geadviseerd te worden. Je voelde mijn stijl en wensen heel goed aan, je bood allerlei mogelijkheden en gaf me rustig de tijd om na te denken. Dat is echt heel prettig! Bovendien heb je een adembenemende collectie bijzondere trouwjurken. Ik zou iedereen zo’n geweldige dag gunnen. Ik denk met héél veel plezier aan deze ervaring terug. Dankjewel!

  Ik wens je alvast hele fijne feestdagen en gezond en gelukkig 2022, voor jou, je familie en voor Ciel Flora! Het is momenteel misschien voor jou ook wel een moeilijke tijd met de harde lockdown, ik wens je heel veel sterkte met het doorkomen hiervan. Ik hoop dat we elkaar in het nieuwe jaar gauw weer mogen zien!

  Liefs, Shari

 2. Alleen maar lof!

  Alleen maar lof voor jou, je hebt echt prachtige dingen en denkt goed mee en maakt alles mogelijk. Daarnaast denk je out of the box en voel je goed aan wat ik wilde. De vrijblijvendheid die ik voelde in het begin (ik had absoluut niet het gevoel dat je me perse iets wilde verkopen, maar juist wilde helpen op zoek naar de jurk) maakte dat ik ter plekke meteen ja wilde zeggen! Tot januari, nu al zin in!!

  Groetjes Ellen

 3. Het was een top-namiddag!

  Ik heb een tijdje terug een bezoek gebracht aan Ciel Flora. Ik wou je nog bedanken voor de fijne ervaring, het was echt een top-namiddag! Je laat de klanten rustig rondkijken en hun tijd nemen om jurken uit te kiezen. Ik heb dan ook de perfecte outfit gevonden!
  Ik kijk al uit naar het volgende pas moment

  Groetjes,
  Annelie

 4. Ik ben erg vriendelijk geholpen

  Voorafgaand aan het passen werd mij goed uitgelegd wat er allemaal hing. Leuk dat ik zelf rond mocht kijken en dat er jurken voor mij werden uitgekozen op basis van mijn wensen en voorkeuren waar aandachtig naar geluisterd werd.
  Na het kiezen van de jurk is mij duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is rondom het aanpassen en op maat maken van de jurk.

  Ik ben fijn geholpen en zou Ciel Flora zeker aanbevelen aan toekomstige bruiden.

  Groetjes,
  Lois

 5. Een hele fijne ervaring!

  Hoi Cecile,

  Sorry, het schoot er steeds bij in om even te reageren. Daarbij vond ik het lastig om een kritische noot te bedenken, dus ook daarom heb ik even de tijd genomen

  Ik heb het uitzoeken van mijn (vintage)trouwjurk als heel leuk en fijn ervaren! Het was heel relaxed en ik had het gevoel in goede handen te zijn bij jou. Naar mijn indruk heb je veel ‘liefde’ als ik het zo mag noemen voor ‘jouw’ jurken en voor het werk wat je doet, en dat komt in alles terug. De fles champagne om thuis nog te kunnen proosten was ook zeker een pluspunt

  De kritische noot die ik kan bedenken was dat ik er niet op voorbereid was dat de jurk ook meteen volledig betaald moest worden. Maar naar mijn idee ligt dat voor het grootste deel ook bij mezelf omdat ik er gewoon simpelweg niet over nagedacht had van tevoren. Het is namelijk wel heel logisch. Kan me nog voorstellen dat je bij een afspraakbevestiging ofzo, daar nog op attendeert? Kan ook heel subtiel in de zin van; als je je jurk hebt gevonden, kan die mogelijk al meteen met je mee naar huis.

  Zoals gezegd: als ik iets zou moeten bedenken, zou dat het zijn. Verder was het voor mij een hele fijne ervaring!
  Tot in augustus ergens!

  Gertje

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023