De Avenue

Trouwlocatie de Avenue in Breda

Dé historische trouwlocatie in hartje Breda!

Midden in het centrum van Breda vind je al ruim 25 jaar De Avenue, een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een allround evenementenlocatie.

Achter de karakteristieke deuren van dit sfeervolle theater bevinden zich twee prachtige zalen. Verwacht houten vloeren, chesterfield banken, een karakteristiek gewelf en een jaren ’20 en ’30 stijl gecombineerd met vintage accenten. Deze uitstraling is terug te vinden in beide zalen en zal jullie bruiloft een romantisch gevoel bezorgen.

Met ons gastgerichte personeel zullen wij jullie de gehele dag ontzorgen, van ontvangst tot diner en van borrel tot knallend feest. De Avenue heeft namelijk alles onder één dak. Denk daarbij aan onze eigen keuken, technische ondersteuning en ons ervaren personeel.

Beide zalen zijn voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, kleedkamer, airco, garderobe en toiletvoorziening. Kortom: alles wat nodig is om jullie trouwdag compleet te maken.

 

De Theaterzaal

Op zoek naar een sfeervolle zaal voor een groot gezelschap? Dan is de Theaterzaal uitermate geschikt. De Theaterzaal heeft een karakteristieke uitstraling met kenmerken van het oorspronkelijke pand, een schuilkerk die stamt uit 1680. Met een capaciteit tot 500 gasten is deze zaal een prachtige locatie voor vele feesten, daarnaast kan de zaal ook kleiner gemaakt worden met verschuifbare gordijnen.

 

De Sociëteit

De prachtige bovenzaal van De Avenue, de Sociëteit, heeft zijn unieke uitstraling te danken aan het gewelfde plafond, het originele plafond van de oude Rooms-Katholieke schuilkerk. Het plafond en de houten vloer geven de Sociëteit een warme, sfeervolle uitstraling.

Met een capaciteit tot 200 personen is deze zaal uitermate geschikt voor een huwelijksdiner, receptie of spetterend feest. De Sociëteit beschikt daarnaast net als de Theaterzaal over een podium.

 

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan gerust een geheel vrijblijvende afspraak voor een rondleiding en een offerte op maat. Dit kan je doen door te mailen naar info@de-avenue.nl.

Bekijk ook de social media kanalen van trouwlocatie de Avenue in Breda:

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023