De Brabantse Bruiloftplanner

Verliefd, verloofd, HELP!

Zie jij ook soms door de bomen het bos niet meer? Word je onzeker door al die #pinteresperfect plaatjes? Heb je geen idee waar je de tijd vandaan moet halen? Laat staan waar te beginnen?

Wees gerust. Ik sta graag voor jullie klaar.

Aangenaam. Ik ben Maartje van Loenhout-van Hees, 32 jaar, gelukkig getrouwd met Stefan (april 2023) en woon samen met onze rode kater Tygo in Prinsenbeek (dorp in gemeente Breda).

Als “De Brabantse Bruiloftplanner” zorg ik ervoor dat het organiseren van jullie bruiloft een feestje is! Met mijn Brabantse DNA en aanpak kijk ik graag samen hoe we van JULLIE dag een onvergetelijke dag kunnen maken. Met de warme gastvrijheid, de “niet lullen maar poetsen mentaliteit” en de kenmerkende bourgondische sfeer samen de liefde vieren.

Twijfel je of het inhuren van een weddingplanner wel de moeite waard is? Vind je het spannend om de controle uit handen te geven? Ben je zelf al uren kwijt aan inspiratie opzoeken en tips lezen, maar weet je eerlijk gezegd gewoon niet hoe de organisatie aan te pakken? Dit is heel begrijpelijk. Als je verloofd bent komen er heel wat vragen en twijfels op je af. Hoe zit dat met het huren van een locatie? Waar vind ik een geschikte trouwambtenaar? En wat te doen bij slecht weer?

Ik geloof niet in standaard.

Iedere bruiloft is uniek en vraagt een stukje maatwerk én persoonlijk advies. Of jullie nu van A tot Z hulp kunnen gebruiken, je graag even wilt sparren of zelf aan de slag wilt met een draaiboek: je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Daarom bied ik diverse diensten aan, passend bij verschillende fases en behoefte van bruidsparen.

– Weddingplanner

– Ceremoniemeester

– Praktische workshops (op locatie)

– DIY online toolbox

– Creaties

En BONUS!
Alles is inclusief:

  • “Bruid tot Bruid” advies. Doordat ik zelf ben getrouwd (april 2023) en mijn eigen bruiloft van A tot Z heb geregeld heb ik een bak aan ervaring, tips, do’s en dont’s. Stress? Zenuwen? Wat moet ik aantrekken als ik een jurk ga passen? Hoeveel tijd moeten we rekenen voor haar en make up? Hoe kon jij echt genieten van je dag? Ik ben door de hele rollercoaster gegaan en herken de vragen en emoties.
  • Een bak aan 15 jaar ervaring als coördinator van events van groot (500 bezoekers) tot klein. Regeltante? Yep. That’s me!
  • Allround: van organisatie tot communicatie en conceptontwikkeling. Bring it on!
  • Groot, lokaal (Brabants) netwerk. Wel zo fijn, hoef jij niet uren te zoeken en bakjes koffie te drinken met leveranciers. Op basis van jullie wensen koppel ik jullie razendsnel met de meest toffe leveranciers. PS. Niet verder vertellen, maar ik ken ook hele unieke Brabantse pareltjes.
  • En last but not least: ik sta voor jullie klaar met een grote glimlach, vol enthousiasme, ben een echte “draaiboek tot de kleinste details uitwerker”, perfectionist, een aanpakker en iemand die goed kan luisteren naar jullie wensen.

Bakkie doen?

Zijn jullie verloofd en willen jullie graag in Brabant trouwen? Door de juiste ondersteuning (groot of klein) kunnen jullie met volle teugen genieten van zowel de voorbereiding als jullie bruiloft met een hoofdletter (en zachte) G! Laten we samen proosten op de liefde in ons mooie Brabant!

Neem vrijblijvend contact op en plan een gratis kennismakingsgesprek. App, mail of bel ook gerust. Zoals we dat op z’n Brabants zeggen: de koffie staat klaar.

Tot snel!

Groetjes Maartje

E-mail: brabantsebruiloftplanner@hotmail.com
Website: https://www.brabantsebruiloftplanner.nl/
Instagram: @brabantsebruiloftplanner

Fotocredits: Malou Evers & Judith Adriaansen Fotografie

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023