De Curly BABS

Trouwambtenaar én ceremoniespreker uit Best

YES VERLOOFD…. Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Ik hoop dat jullie oprecht hebben genoten van deze speciale weken. Gewoon even op jullie eigen liefdes wolk…

En nu jullie iedereen die jullie lief is op jullie manier hebben kunnen vertellen over jullie trouwplannen. En weer een beetje geland zijn…

Is de volgende vraag:  “Hoe moet jullie droomdag er uit gaan zien?”

Kortom dan begint de volgende fase… van regelen…

Pinterest draait overuren en de pins met taarten, decoratie en jurken kunnen jullie niet meer tellen. Maar even….  jullie ceremonie moet toch zeker het hoogtepunt van de dag zijn? JA toch? Wanneer jullie mij als BABS kiezen wil ik met jullie, maar zeker ook met alle mensen die voor jullie belangrijk zijn, niets anders dan de liefde vieren. Maar dan wel echt gezellig hè… Zodat iedereen een klein beetje met jullie mee trouwt.

Hiervoor neem ik jullie mee op jullie eigen liefdesreis en verpak deze in een bijzonder, uniek, echt verhaal met een dosis liefdevolle humor en oog voor de kleinste en bijzondere details.  Zodat jullie elkaar aankijken en denken;

“Zooo wij zijn potverdorie een mooi stel!”

>> Lees ook het interview met de Curly Babs >>

En samen, ja ook met iedereen die jullie lief is, maken we jullie ceremonie op de dag zelf onvergetelijk. Zo eentje waar iedereen het nog lang over heeft… eentje met een gouden randje…

‘Every L-O-V-E story is beautiful but I want to make yours the FAVORITE one!’

En natuurlijk ben je benieuwd naar mij : DE CURLY BABS, hoe ik praat, hoe ik eruit zie, gewoon of ik het een beetje leuk doe toch…? Check vooral mijn site en pluis mijn Instagram door als je al het andere van mij wil weten. Ik beloof je, ik zal je niet teleurstellen…

Geniet van de voorpret! Ik hoop snel kennis met jullie te mogen maken.

With Love Marloes

Contactgegevens

E-mail: info@decurlybabs.nl
Website: http://www.decurlybabs.nl
Instagram: @decurlybabs

6 reviews

 1. Haar verhaal tijdens de ceremonie was precies zoals wij dat wilden

  Marloes was onze trouwambtenaar. De eerste afspraak was gezellig thuis, zodat we een open gesprek konden houden. Ze luisterde goed naar onze wensen en gaf fijn advies. Haar verhaal tijdens de ceremonie was precies zoals wij dat wilden. Niet te veel geklef en romantiek, maar vooral humor en leuke anekdotes. Verder was de communicatie lekker snel en duidelijk. Top!

 2. Wij hebben genoten van een ceremonie waaruit is gebleken dat Marloes dit met al haar plezier en vooral haar hart doet, en daar ook nog eens erg goed in is.

  Marloes heeft onze wensen perfect en met alle zorg verwerkt in een verhaal dat ons leven beschrijft zoals het is. Wij hebben genoten van een ceremonie waaruit is gebleken dat Marloes dit met al haar plezier en vooral haar hart doet, en daar ook nog eens erg goed in is.

 3. Een persoonlijk verhaal, waarbij het leek alsof ze ons al jaren kende!

  Wat hebben wij een fantastische ceremonie gehad, waarbij Marloes een super mooi verhaal heeft gemaakt van alle informatie die we met haar gedeeld hebben. Een verhaal met een lach en een traan, waarbij de belangrijke mensen nog extra in het zonnetje werden gezet. Een persoonlijk verhaal, waarbij het leek alsof ze ons al jaren kende! Ook onze gasten waren enthousiast over de manier waarop Marloes het verhaal bracht, maar ook over hoe zeer het herkenbaar was welk beeld zij van ons schetste! Marloes neemt de tijd om je te leren kennen en stemt ook goed af met alle andere betrokken partijen. Ze deelt alles met humor en wanneer nodig is ze serieus. Marloes, je bent een topper!

 4. Als je op zoek bent naar een lieve gezellige ambtenaar,die je ceremonie een mooie herinnering voor het leven mag geven, met ook ruimte voor humor, kies dan voor marloes!

  Marloes was onze trouwambtenaar,en wat heeft ze het top gedaan! Ze heeft onze ceremonie echt persoonlijk gemaakt,en ook onze kids werden er op een leuke manier bij betrokken. De eregasten worden ook op een speciale manier benoemd,wat ze ook erg leuk vonden. Als je op zoek bent naar een lieve gezellige ambtenaar,die je ceremonie een mooie herinnering voor het leven mag geven, met ook ruimte voor humor, kies dan voor marloes!

 5. Een warm gevoel krijg je van haar

  Wat een topper! Marloes is super lief en erg betrokken. Een warm gevoel krijg je van haar. Ik had geen andere BABS willen hebben. Wat heeft Marloes toch ontzettend mooi verteld over ons en onze dierbaren. Een ceremonie om echt nooit meer te vergeten!

 6. Zij heeft een hele liefdevolle, warme en mooie ceremonie gemaakt met ruimte voor een lach en een traan.

  Wij zijn meer dan enthousiast over Marloes. Zij heeft een hele liefdevolle, warme en mooie ceremonie gemaakt met ruimte voor een lach en een traan. Je merkt aan alles dat ze geniet van haar werk. Marloes heeft bijgedragen aan een hele mooie en liefdevolle persoonlijke dag!. Wij zijn haar heel dankbaar!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023