De Stad Klundert

Waar geschiedenis en romantiek samenkomen

Welkom bij De Stad Klundert, dé locatie om jullie bijzondere dag echt onvergetelijk te maken, waar geschiedenis en romantiek samenkomen om jullie droombruiloft te creëren.

Een Historische Achtergrond

De Stad Klundert, gelegen in het hart van het prachtige Klundert, was oorspronkelijk een katholieke kerk die nu is omgetoverd tot een romantische trouwlocatie. Het historische karakter van deze locatie geeft jullie bruiloft een unieke en betekenisvolle sfeer. Het adembenemende gebouw is een eerbetoon aan het verleden, terwijl het jullie liefdesverhaal een tijdloze plek biedt om te bloeien.

Verschillende Sfeervolle Ruimtes

Bij De Stad Klundert begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we verschillende prachtige ruimtes waar jullie alle facetten van jullie speciale dag kunnen vieren. We hebben meerdere ruimtes die zowel qua grootte als uitstraling altijd een passende oplossing biedt. Ga je bijvoorbeeld voor De Kerk? Dan ga je trouwen in een voormalige katholieke kerk! Of toch liever een knusse en intieme setting? Dan is De Pastorie of Het Bierlokaal een absolute aanrader. Droom je van een ceremonie in de buitenlucht, ook dat kan in De Tuin.

Persoonlijke Service

Bij De Stad Klundert geloven we in persoonlijke aandacht voor elk bruidspaar. Ons toegewijde team staat klaar om jullie te helpen bij het plannen en uitvoeren van jullie bruiloft, van het selecteren van decoraties tot het regelen van muziek en entertainment. We willen dat jullie je volledig kunnen ontspannen en genieten van jullie speciale dag, wetende dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Gemakkelijk te Bereiken

De Stad Klundert is gemakkelijk te bereiken, ongeacht waar jullie vandaan komen. Gelegen in het schilderachtige Klundert, is onze locatie goed bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid voor jullie gasten.

Creëer Jullie Droombruiloft bij De Stad Klundert

Jullie trouwdag is een van de belangrijkste momenten in jullie leven, en De Stad Klundert is de perfecte plek om deze speciale gebeurtenis te vieren. Of jullie nu dromen van een klassieke kerkceremonie, een intiem diner in de pastorie, of een bruisend feest in het bierlokaal, bij ons is alles mogelijk.

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding en om meer te weten te komen over hoe De Stad Klundert jullie droombruiloft kan realiseren. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van jullie liefdesverhaal en kijken ernaar uit om samen met jullie de dag van jullie dromen te creëren. Bij De Stad Klundert wordt jullie bruiloft een herinnering die voor altijd in jullie harten zal blijven.

Contactgegevens:

Website: www.destadklundert.nl
E-mail: info@destadklundert.nl

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023