De Zoete Geest

Trouwlocatie in Linden

Foto’s v.l.n.r. gemaakt door: Fenna Duin-Huizing, Fenna Duin-Huizing, Alfalima Photograpy, Alfalima Photograpy, Alfalima Photograpy, Fenna Duin-Huizing

Lief aanstaand bruidspaar. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wij van De Zoete Geest zouden het een eer vinden om jullie bruiloft te mogen verzorgen en zullen er samen met onze medewerkers voor zorgen dat jullie de dag van jullie leven krijgen. Voor het zover is willen jullie natuurlijk een kijkje komen nemen op onze locatie en jullie wensen doorspreken. Wij ontvangen jullie graag en in de tuin zien jullie ons prachtige uitzicht over de Kraaijenbergse plassen.

Zijn jullie voor jullie huwelijk op zoek naar een bijzondere locatie midden in de natuur?
In De Zoete Geest kun je van de ceremonie, de fotoshoot, de receptie, het feest en de overnachting terecht. Jullie wensen staan centraal en vrijwel alles is mogelijk. Samen met ons team gaan we aan de slag om jullie wensen te vervullen. Willen jullie een Vintage of Festivalwedding? Met alle gasten blijven kamperen? Dineren in de boomgaard van het voedselbos, of met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Van sjiek tot trendy? Het kan hier allemaal.

De Geest 4
Linden 5439 NJ NB NL
Route

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De Geest 4
Linden 5439 NJ NB NL
Route

Bestel ons nieuwste magazine

truowen-in-brabant-magazine-2022

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.