SKYFLY DJ en een Band

Combineer een DJ met een band

DJ en een Band

The best of both worlds: een combinatie DJ en band. De DJ kan de avond openen, muziek draaien tijdens de pauzes van de band en de avond afsluiten. Zo zorg je er ook voor dat er nummers gedraaid kunnen worden die de band niet kan of wil spelen.

De combinatie band met een DJ staat garant voor een gezellige sfeer. Met een DJ komen de gasten de dansvloer op, maar samen met een band gaan de voetjes echt van de vloer! SKYFLY staat voor 100% dansgarantie en hier streven we iedere show weer naar. Niet alleen door de best passende DJ te koppelen, maar ook door ervoor te zorgen dat er altijd een back-up DJ klaar staat. Na een persoonlijke kennismaking met jullie DJ hoef je je dus nergens meer zorgen over te maken. Behalve dat je natuurlijk niet vergeet je kostelijk te amuseren!

Zijn jullie benieuwd naar onze bruiloft DJ shows? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ervaar zelf wat SKYFLY voor jullie bruiloft kan betekenen!

E-mail: info@skyfly.nl
Website: https://skyfly.nl/
Instagram: @skyflynl

Meer entertainment opties

SKYFLY beschikt over nog meer entertainment voor jullie bruiloft. Zo hebben zij ook diverse bruiloft dj’s en bands waarmee zij samenwerken. Ben je gek op live muziek zoals een zangeres of saxofonist? Combineer dan een dj met een live artiest.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023