DPS Culinair

Catering uit Vught

Wij zijn Desiree en Peter Schotman, zus en broer uit Vught. Samen vormen we sinds mei 2020 DPS Culinair. We zijn allebei horecamensen in hart en nieren. Alles draait bij ons om kwaliteit en gastvrijheid. Daarbij past uiteraard geen 9-tot-5 mentaliteit. Wij staan graag voor u klaar voor topcatering en culinaire thuisbeleving van niveau, maar óók voor een smakelijke dagschotel.

Peter is onze ambitieuze en gepassioneerde chefkok. Hij bogen op 25 jaar ervaring in de keuken, zowel in binnen- als buitenland én op allerlei niveaus. Zijn voornaamste drijfveer is mensen laten genieten. Peter is creatief, veelzijdig en flexibel. Hij werkt graag met heerlijke seizoensgebonden producten en staat altijd garant voor culinaire beleving. Of het nu om een uitgebreid buffet, een intieme barbecue, een dagschotel, een royale borrelplank óf een luxe thuisdiner gaat: met Peter haalt u altijd en overal kwaliteit in huis.

Desiree is de commercieel drijvende kracht achter DPS. Ook zij beschikt over jarenlange ervaring in de wereld van eten en drinken. Na een aantal jaar afwezigheid pakt ze samen met Peter de draad weer vol enthousiasme op. Haar hart ligt bij de ultieme wijn-spijs combinaties. Ze geniet ervan om haar broer in de keuken bezig te zien. Samen brengen zij een bijzondere culinaire ervaring, die gegarandeerd naar méér smaakt.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *