Drip & Janneke

Bruidstaarten, sweettables & meer

Op jullie trouwdag wil je dat alles perfect is. De dag waarop de liefde gevierd wordt, samen met jullie familie, vrienden en iedereen die jullie lief is.

Elke bruidstaart is een uniek op maat gemaakte taart. Door samen in gesprek te gaan, te luisteren naar jullie ideeën en wensen komen we tot een ontwerp voor jullie bruidstaart. Details op een taart kunnen net het verschil maken zodat jullie taart de wauw factor krijgt. De smaak van de bruidstaart is net zo belangrijk als het uiterlijk van de taart. Het leukste aan een bruidstaart uitzoeken is natuurlijk het proeven van verschillende vullingen voor in de taart. Daarom krijgen jullie vooraf 4 verschillende smaakcombinaties te proeven. Door te werken met alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen, unieke recepten, huisgemaakte jams en veel passie is elke bruidstaart een genot om naar te kijken en om te eten.

Willen jullie liever genieten van een tafel vol met kleine zoetigheden? Dan is een sweet table voor jullie perfect. Verschillende mini gebakjes, macarons, cake pops, cup cakes, donuts, dessert in glas of gepersonaliseerde koekjes en ga zo maar door. Er zijn veel mogelijkheden om een tafel vol lekkers te creëren. Natuurlijk ook te combineren met een bruidstaart.

Vanuit professioneel vak en opleiding is Drip & Janneke gestart.

Benieuwd naar wat Janneke allemaal kan?

Neem een kijkje op de website.

Bruidstaart Drip en Janneke Brabant (6)

Instagram: @drip_en_janneke
E-mailinfo@dripenjanneke.nl

Foto bruidstaart C&L : Demi’s Design
Foto bruidstaart droogbloem: Lieke Dekkers Fotografie

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.