Emily Parry Fotografie

Trouwfotograaf uit Eindhoven

Mijn naam is Emily Parry, een enthousiaste uit België afkomstige fotografe, wonend in het mooie in Noord-Brabant.

Vanaf mijn eerste “gelukte” foto – toen ik ongeveer vier jaar oud was – is de liefde voor fotografie begonnen. Wel grappig, want deze foto van mijn ouders toont ook gelijk de stress op mijn moeders gezicht omdat ik de camera zelfstandig vast had.

Dat vastleggen van emoties is daarna altijd bijgebleven; Als kind met een kleine compacte camera op een feestje – waarvan ik terugkwam met wel 300 foto’s – later om de energie bij concerten perfect over te weten dragen.

Toen een zanger van een band mij vroeg om zijn bruiloft vast te leggen, kon ik dus niet weigeren. Spannend, want ik had dat nog nooit gedaan en het is compleet anders dan de concerten die ik gewend ben, maar hoe fantastisch om die geluksmomenten te kunnen vereeuwigen!

Ga je dus binnenkort trouwen, krijg je een kindje of wil je graag met je partner, familie of vrienden op de foto? Ik ga graag mee om ook jouw/jullie geluk aan iedereen te kunnen tonen!

1 review

  1. Zoveel meer dan alleen een fotograaf. Foto's met emoties en verhaal.

    Toen we in contact kwamen met Emily had onze fotograaf net geannuleerd voor onze bruiloft. Maar onze zorgen hierover verdwenen snel na het eerste gesprek. Emily had humor, aandacht, zorg en begrip voor ons en vanaf dag 1 was er een duidelijke klik. Haar foto’s zijn geweldig en vertellen elk een verhaal. Voor ons zijn het niet gewoon plaatjes, maar een emotie in beeldvorm.
    We zijn ontzettend blij dat we voor Emily gekozen hebben en zouden haar zonder aarzelen bij iedereen aanraden. Emily is niet zomaar een fotograaf, maar eerder een goede vriendin met een camera. En dat zie je terug in de foto’s.
    Het is eigenlijk balen dat onze mooie dag erop zit en we geen nieuwe afspraken meer met Emily hebben staan, want met Emily is het sowieso een feestje.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *