Fort Sint Gertrudis

Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis

Waarschijnlijke ben je al maanden aan het nadenken over jouw perfecte bruiloft. Met 7 verschillende zalen in dit historische pand is Fort Sint Gertrudis de plek om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden!

Fort Sint Gertudis is gelegen in Vestingstad Geertruidenberg. Dit monumentale pad uit 1776 heeft maar liefst 7 verschillende zalen en biedt ruimte tot wel 1100 personen. Iedere zaal heeft zijn eigen thema en sfeer. Waar jaren geleden het gebouw nog gebruikt werd als wapenarsenaal staat het nu centraal voor feest, muziek en herinneringen maken. Van een royale binnenplaats geschikt voor 400 personen tot een oud Hollandse bruine kroeg geschikt voor 50 personen. Het is hier allemaal te vinden!

Door de verschillende ruimtes zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos. Begin jouw dag met de ceremonie in de bourgondische zaal, om vervolgens verder te gaan met het diner in de fabriek. Sluit vervolgens jouw droombruiloft af in de Club. Feest door tot in de late uurtjes om de liefde te vieren met een fantastisch feest!

Onze experts nodigen je graag uit om samen met jou in gesprek te gaan over jouw ideeën en wensen. Zo maken we samen een plan om er een ultieme droombruiloft van te maken.

Alles is HIER mogelijk!

Bekijk ook het Cachot, ook een locatie van HIER locaties. 

 

 

2 reviews

  1. Zeer tevreden

    Een en al top! Ze zijn zeer flexibel meedenkend en kijken echt naar jouw behoeftes!

  2. Zeer tevreden

    Onlangs de maatregelen die genomen moesten worden i.v.m. COVID-19, hadden wij een top bruiloft. De communicatie was zeer goed, waardoor alles perfect was geregeld. Ik raad iedereen deze locatie aan!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023