Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis

Trouwlocatie Fort Sint Gertrudis

Dé trouwlocatie van Brabant

In het oude Brabantse vestingstadje Geertruidenberg vind je de royale bruiloft locatie Fort Sint Gertrudis. Geertruidenberg draagt een lange historie met zich mee en dat is te zien; het ligt aan de Bergse Maas en is een bezienswaardigheid op zichzelf. Die sfeer proef je ook in het Fort! Aan het Marktplein bevindt zich ‘De Zalmsteek’, een voormalige kazerne. Een poortgebouw leidt je over een binnenplein en neemt je mee naar het trotse monument. Daar staat een unieke droombruiloft te wachten: Fort Sint Gertrudis is jullie bijzondere trouwlocatie met een verhaal.

Fort Sint Gertrudis mag zichzelf sinds 2015 een officiële trouwlocatie noemen en biedt de mogelijkheid om alles letterlijk onder één dak te vieren. De mooiste historische trouwlocatie voor je receptie, ceremonie, diner of feest vind je HIER!

Jullie komen binnen door zware houten deuren, waarna jullie direct in een ruime, gedecoreerde zaal binnenkomen. De Binnenplaats, het hart van Fort Sint Gertrudis. Daaromheen bevinden zich veel unieke ruimtes; van de moderne Club tot de robuuste, Bourgondische zaal. Dit zorgt voor veel keuze. Alle zalen hebben namelijk hun eigen thema, helemaal aan te passen aan de wensen voor jullie droombruiloft.

Instagram: @hier.locaties
Website: https://www.hierlocaties.nl/trouwlocatie-fort-sint-gertrudis/

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.