Eline de Visser Goudsmid

Goudsmid uit Boxtel

Bijzondere trouwringen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! In elk opzicht gaat dit een fantastische dag worden. Bij zo’n prachtige dag horen uiteraard ook bijzondere trouwringen. Trouwringen op maat voor jullie gemaakt. Voor ieder van jullie een speciale ring, modern en toch ook tijdloos, te dragen voor de rest van jullie leven samen.

Unieke trouwringen

Kies voor een unieke set van trouwringen. Een set ringen gemaakt van warm geelgoud of juist mooi witgoud. Grillig van karakter of juist lekker strak of een toffe combinatie van beide. De mogelijkheden zijn enorm. De ringen kunnen ook gemaakt worden met het goud van de sieraden van jullie familie. Ringen waar de verlovingsringen in zijn verwerkt of de (trouw)ring van een (overleden) ouder. Of de ring van oma wellicht vermaken tot je eigen trouwring. Op deze manier krijgt Something old, Something new een heel nieuwe betekenis!

Verschillende trouwringen

De ringen hoeven ook niet op elkaar te lijken. Het belangrijkst is dat ze bij ieder van jullie persoonlijk passen. De één wil wellicht een brede ring omdat die mooier bij de hand past of juist een smalle ring omdat een brede ring niet prettig zit. Dan hoef je als partner niet te kiezen voor een gelijke ring. Kies een ring die bij jou persoonlijk past. Samen zijn jullie toch al een mooi setje! Naast ringen kan je natuurlijk ook andere sieraden laten maken die perfect bij jullie grote dag passen.

Sieraad in opdracht

We bespreken tijdens een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek jullie wensen. Ik heb een collectie pas ringen zodat je goed aan je eigen hand kan zien welke kleur goud mooi bij jouw hand past, welke bewerking van je ring je wilt en welke breedte je graag zou willen. Waarna ik ze in mijn eigen atelier op met de hand voor jullie ga maken.

Willen jullie ook graag een set trouwringen die speciaal voor jullie zijn gemaakt neem dan contact met mij op via mail (eline@elinedevisser.nl) of telefoon (06-19448100).

Ik hoor graag van jullie!

Eline de Visser

>> Lees ook het blog artikel over trouwringen 

Telefoon: +31 6 19 44 81 00
E-mail: eline@elinedevisser.nl
Website: www.elinedevisser.nl
Instagram: @elinedevisserjewelry

trouwring goudsmid trouwring goudsmid

Foto’s gemaakt door: Sanopho, Antoinet Murier, Joyce Boutkan, Antoinet murier, Carin de Ben, Erwin Maes, Kim Vos

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023