Eline de Visser Goudsmid

Goudsmid uit Boxtel

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! In elk opzicht gaat dit een fantastische dag worden. Bij zo’n prachtige dag horen uiteraard ook bijzondere trouwringen. Trouwringen op maat voor jullie gemaakt, voor ieder van jullie een speciale ring, modern en toch ook tijdloos, te dragen voor de rest van jullie leven samen.

Of het nu gouden, zilveren of witgouden trouwringen betreft, neem gerust contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken. We bespreken dan tijdens een eerste, gratis en vrijblijvend gesprek uw wensen, waarna ik een kostenindicatie kan opstellen. Hierna ontwerp ik de bijzondere trouwringen verder in detail, waarna ik ze in mijn eigen atelier op maak.

De ringen hoeven ook niet op elkaar te lijken. Het belangrijkst is dat ze bij ieder van jullie persoonlijk passen. De één wil wellicht een brede ring omdat die mooier bij de hand past of juist een smalle ring omdat een brede ring niet prettig zit. Dan hoef je als partner niet te kiezen voor een gelijke ring. Kies een ring die bij jou persoonlijk past. Samen zijn jullie toch al een mooi setje!

Een set ringen kan bijvoorbeeld ook gemaakt worden van het goud van de sieraden van jullie familie(s). Ringen waar de verlovingsringen in zijn verwerkt of de (trouw)ring van een (overleden) ouder. Of de ring van oma wellicht vermaken tot je eigen trouwring. Op deze manier krijgt Something old, Something new een heel nieuwe betekenis!

Ik verwelkom jullie graag in mijn atelier!

Eline de Visser

>> Lees ook het blog artikel over trouwringen 

Telefoon: +31 6 19 44 81 00
E-mail: eline@elinedevisser.nl
Website: www.elinedevisser.nl
Instagram: @elinedevisserjewelry

trouwring goudsmid trouwring goudsmid

Foto’s gemaakt door: Sanopho, Antoinet Murier, Joyce Boutkan

Boxtel NB NL
Route

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boxtel NB NL
Route

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.