Inge’s Cup & Cake Factory

Bruidstaart uit Den Bosch

Foto’s gemaakt door: Kimm Photography

Jullie gaan trouwen? Inge’s Cup & Cake Factory maakt een bijzondere taart voor deze speciale dag!

Met veel liefde bakken we de meest prachtige, smaakvolle bruidstaart – die jullie én de bruidsgasten op deze speciale dag – nog lang bij zal blijven. Of jullie nu kiezen voor een klassieke taart of een meer uitgesproken ontwerp: alles is mogelijk, het is tenslotte jullie dag! Onze bruidstaarten worden gemaakt met verse en eerlijke producten en met veel zorg en liefde bereidt in onze keuken. We bezorgen onze taarten altijd (gekoeld) bij je thuis of op locatie.

Op deze 0nze website vind je de lekkerste bruidstaart-inspiratie. Staat jullie smaak er niet bij? Zijn er speciale dieetwensen? Geen probleem! Wij maken jullie bruidstaart precies zoals jullie hem het liefste hebben.

Heb je vragen? Wil je een bruidstaart laten maken? Neem dan contact met ons op.

8 reviews

 1. Inge heeft voor ons de bruidstaart gemaakt. Omdat onze bruiloft op korte termijn geregeld moest worden was er geen tijd om persoonlijk af te spreken, maar dit heeft Inge goed opgelost. De smaken van de taart konden wij zelf bepalen door een DIY proeverij thuis, erg leuk en lekker. Daarna hadden wij onze wensen en voorbeelden aan Inge doorgegeven en heeft ze de taart gemaakt. Van onze gasten op de bruiloft heb ik alleen maar complimenten over de taart gehoord. Hij was zo mooi en lekker!

 2. Geweldige bruidstaart!

  We hadden een geweldige bruidstaart. Begon al met een hele leuke en persoonlijke proeverij. Lastig om te kiezen, zoveel lekkere combinaties. Maar uiteindelijk een hele goede keuze gemaakt. De taart zag er prachtig uit, alles was goed geregeld door Inge en echt iedereen was er enthousiast over. Heel erg blij met deze lekkere bruidstaart, gaf echt een extra toevoeging op deze dag.

 3. Inge is eerst bij ons langs geweest voor een persoonlijke proeverij, waar veel keus in was. Uiteindelijk heeft ze een hele mooie taart voor ons gemaakt , die ook nog eens heel lekker was. De gasten waren ook zeer te spreken over de taart.

 4. Fantastische taart

  Onze bruidstaart was heerlijk én prachtig. Vooraf hebben we kennis gemaakt en een proeverij gehad met Inge om te bekijken wat onze wensen en smaken waren. Op de dag zelf zagen we de taart die er nog mooier uitzag dan ik van te voren had durven hopen. We kregen veel complimenten over de smaak en het uiterlijk van de taart van onze gasten! Echt een aanrader

 5. de lekkerste bruidstaart ooit

  echt een HEERLIJKE taart en ook prachtig om te zien. Inge weet precies wat je bedoelt en alles is mogelijk.

 6. Gewoon fantastisch!

  Na een kennismaking met een uitgebreide proeverij hebben wij de smaken voor onze bruidstaart gekozen. Tijdens de rest van de voorbereidingen is Inge ontzettend flexibel geweest. Met de telkens veranderende corona maatregelen, veranderde ook telkens onze bestelling en het aantal gasten. Uiteindelijk hebben we 3 dagen voor onze bruiloft af moeten stappen van en grote bruidstaart. Na een nogal emotioneel telefoontje (van mijn kant), kwam Inge met het idee om cupcakes te maken in de door ons gekozen smaken. Omdat we deze niet ter plaatse mochten nuttigen, werden ze netjes individueel verpakt. Ook een mini-taartje voor thuis was geen enkel probleem! Op de dag zelf werd alles netjes en ruim op tijd geleverd. Wij zijn erg te spreken over Inge en gaan haar zeker nog eens vragen voor de overheerlijke taart als we het feest groots inhalen!

 7. Heerlijke, mooie bruidstaart!

  Omdat wij last-minute een bruidstaart moesten regelen en er door de zomervakantie en Corona geen proeverij meer plaats kon vinden, heeft Inge voor ons een proeverij gemaakt die wij thuis konden proeven, samen met onze kinderen. Wat een feest was dat! De proeverij zag er heel lekker en professioneel uit. Na lang wikken en wegen hebben wij een keuze gemaakt. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt heeft Inge voor ons een prachtige taart gemaakt! De taart was heerlijk! We kregen veel complimenten van onze gasten.
  Inge heeft de taart naar de locatie gebracht, wij hebben hier zelf niks voor hoeven regelen. Inge’s Cup&Cake Factory is een echte aanrader!!

 8. Prachtige en heerlijke bruidstaart

  Wat een prachtige en lekkere bruidstaart had Inge voor ons gemaakt.
  Ze is thuis langs geweest voor de proeverij en het was al snel duidelijk dat het de red velvet moest worden. Ze heeft er een waar kunstwerk van gemaakt en de gasten vonden de taart heerlijk!
  Dikke aanrader 🙂

  Inge, nogmaals super bedankt xxx

Laat je beoordeling achter voor deze leverancier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eendrachtspolder 37
's-Hertogenbosch 5235 TA NB NL
Route