Iris Wuijster Fotografie

Trouwfotograaf uit Rosmalen

Hi aanstaand Bruidspaar,

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Wat een heerlijk vooruitzicht, geniet lekker samen van deze bijzondere voorbereidingstijd.

Bruidsfotografie zonder geposeer: Van de shoot maak ik graag een heerlijk momentje voor samen, even weg van de drukte, tijd voor elkaar. Jullie liefde en plezier zullen van de foto’s spatten. De rest van de dag leg ik journalistiek vast, lekker ongedwongen en losjes en bijna zonder dat je het merkt.

Jullie verhaal vertel ik, samen met mijn second shooter, met heel veel enthousiasme in mooie pure beelden, waarin jullie de sfeer van de dag herkennen zoals het echt was. De emoties, mooie details, de gasten, alle fijne bijzondere momenten, een schaterlach en een traan. We gaan op tussen jullie gasten en pakken die momenten, die er echt toe doen. Zodat je keer op keer, zelfs jaren later nog, de dag opnieuw beleeft.

Spelen kinderen een rol op jullie bruiloft? Super! Als gezins- en bruidsfotograaf, vind ik namelijk niets leuker dan deze twee te combineren. Jullie kids betrek ik bij alle bijzondere momenten, want natuurlijk is het óók hun mooiste dag!

De klik vind ik heel belangrijk, komen jullie gezellig kennismaken?

Liefs, Iris

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Sterkade 19
Rosmalen 5247 MS NB NL
Route