Isa Trouwt

Trouwambtenaar Isa Baijens

De trouwceremonie is een stoffig en stijf gedeelte van jullie huwelijksdag?

Zeker niet! In tegendeel zelfs, er is tegenwoordig zoveel meer mogelijk in een ceremonie. De regeltjes kunnen losgelaten worden, alles (elke zin, elk woord, elke komma) hartstikke persoonlijk, niks geen standaard stukken tekst. De ceremonie is juíst het kloppende hart van jullie huwelijksdag.

Toen ik net begon als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (beter gezegd BABS), vond ik het mooiste moment van een ceremonie het einde. Waarom? Omdat tóen pas het bruidspaar er ontspannen bij zat. Alle wettelijke gedeeltes waren achter de rug. Nu is het officieel! Op naar het feest!
Uiteraard, dat laatste is nog steeds zo. Maar oh, oh, die gespannen gezichtjes voor en tijdens een ceremonie…. Dat kan toch anders? Dacht ik.

En tuurlijk, is het spannend. Een dag waar jullie al lange tijd naar toe leven. Waar de vlinders weer rondfladderen als in het allerbegin van jullie relatie. Een dag waarop alle ogen op jullie zijn gericht. Natuurlijk is dat spannend!

En leuk, en prachtig, en liefdevol, en magisch, en gevoelig, en verdrietig, en grappig, en alles.
Maar dat alles, dát zouden jullie juist allemaal moeten voelen tijdens jullie ceremonie! Daar gaat het om, jullie verhaal en alles wat daarbij komt kijken. Zo moet een trouwceremonie er in mijn ogen uitzien!

En daar kan ik een bijdrage aan leveren. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij leren jullie mij en ik leer jullie kennen. Klikt het? En zeggen jullie ‘JA’ tegen mij? Dan gaan we samen dit traject verder aan.

Doormiddel van een vragenlijst, verdiepende gesprekken en gesprekken die ik voer met jullie vrienden en/of familieleden, schrijf ik een fantastische en persoonlijke speech voor jullie. En het enige wat jullie dan nog hoeven doen, is bij de ceremonie achteroverleunen, luisteren, lachen, een traantje wegpinken, elkaar verliefd aankijken, en bovenal de gehele tijd genieten en ontspannen. Daar kan ik voor zorgen!

Want ik combineer mijn vaardigheden als persoonlijk begeleider in de zorg met mijn ervaring in en liefde voor theater. Dat maakt dat VERBINDEN, SCHRIJVEN en SPREKEN voor mij als een rode draad door mijn leven loopt. Ik ben jong (dus suf en stoffig is sowieso al uitgesloten), met mijn theater achtergrond ben ik een tikkeltje eigenzinnig, en met mijn zorgzaamheid zijn jullie in goede handen.

Ik trouw door heel Nederland. Maar mijn hart ben ik verloren aan Brabant, want Brabant is mijn thuis. En met mijn gezellige lichte Brabantse tongval, sta ik onwijs open om jullie te leren kennen!

Dus drinken we samen binnenkort een kei lekkere bakkie?

E-mail: info@isatrouwt.nl
Website: www.isatrouwt.nl 
Instagram: @trouwambtenaar_isa

Fotocredits: Laura van der Wens

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023