Ja – Bruidsfotografie Brabant

Trouwfotograaf uit Uden

Schaterlachen, verbazing, een traan, echte liefde.
Meer dan een klik.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Ik ben Eline, heel mijn leven gek op bruiloften en ben ruim 10 jaar werkzaam als (bruids)fotograaf & designer. Sinds kort onder de naam Ja-BruidsfotografieBrabant.nl waarbij ik ook video heb toegevoegd aan mijn portfolio! Met originele beelden leg ik jullie onvergetelijke dag vast.

Meer dan een klik
Gespannen handen van jullie ouders, een glimlach van je zus, het schaterlachen tijdens de ceremonie van jullie vrienden en alle belangrijke momenten op jullie huwelijksdag. Ik leg alle emoties met liefde voor jullie vast. Er zijn ook momenten die niet gezien worden door jullie zelf, maar wel door mijn lens! Ook daarmee verras ik graag. Ik vind het belangrijk om vooral júllie stijl uit te vergroten en het complete verhaal van jullie dag vast te leggen.

Ervaring
Met mijn ervaring en kennis hoeven jullie je geen zorgen te maken over de foto’s op jullie trouwdag. Ik ben er vaak vanaf het moment van de make-up tot aan het diner, de openingsdans, of zelfs tot en met het feest. Maar ook voor een gedeelte van de dag kun je mij boeken. Tijdens de bruidsreportage stel ik jullie op je gemak en weet ik altijd iets extra’s toe te voegen voor een speciaal beeld.

Wist je dit?
Wist je dat jullie ook voor gepersonaliseerde styling zoals menukaarten, flesjes water, uitgebreide weddingstationery en zelfs een videoclip van jullie dag bij mij terecht kunnen? Hou mijn Instagram pagina in de gaten!

Maak vandaag nog een afspraak!
Ja, mijn werk spreekt aan en jullie willen meer ontdekken? Maak direct een afspraak om kennis te maken. Ik vertel jullie graag alles over de mogelijkheden voor dé dag.

Ik hoop jullie snel te zien in het mooie Brabant.

Liefs, Eline

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.