Ja ik wil!

Ceremoniespreker & trouwambtenaar (BABS)

Wat is er mooier dan de liefde… Jullie liefde!

Ik wil jullie en de mensen van wie jullie houden een ceremonie geven om nooit te vergeten. Jullie zijn het stralende middelpunt van de dag. Geniet er heel bewust en met volle teugen van want het is zo voorbij.

Op jullie grote dag vertel ik jullie liefdesverhaal. Precies op de manier die bij jullie past en waarbij jullie je vertrouwd voelen. Er wordt gelachen en misschien soms een traantje gelaten…

Waar het om gaat is dat jullie later terug kunnen denken aan dat mooie, onvergetelijke moment dat je volmondig zei : JA, Ik wil !

Mijn naam is Janka en ik ben zelf in 2021 getrouwd met mijn lieve schat. Omdat ik super trots ben op onze mooie foto’s zie je deze terug op mijn site. Ik wil dat mensen hetzelfde geluksgevoel gaan ervaren als ik zelf heb gehad.

Ik kan en wil hier dolgraag aan bijdragen. Het hele proces naar de dag toe is behoorlijk spannend. Dan wil je dat op hét moment van de dag alles tip top in orde is en goed verloopt. Het grootste deel van mijn werkverleden was ik recruiter. Ik interviewde mensen met als doel een leuke en fijne baan voor iemand te vinden.

Mijn kracht zit in het verder kijken dan de opgedane werkervaring en opleiding. Ik gebruik mijn voelsprieten om er achter te komen wie de persoon achter het CV is. Waar wordt hij of zij daadwerkelijk gelukkig van? Wat past écht bij je?

Inmiddels werk ik naast dat ik trouwambtenaar ben, voor een woningbouwcorporatie in ook weer een sociale rol. Contact met verschillende mensen is niet weg te denken uit mijn dagelijks leven. Deze oprechte interesse in de mens samen met mijn intuïtief vermogen gebruik ik nu om mensen met elkaar te verbinden. Dit kan zijn als trouwambtenaar of als ceremoniespreker.

Wanneer ik je toespreek als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) dan wordt jullie huwelijk daadwerkelijk door mij gesloten. Als ceremoniespreker kun je mij laten komen wanneer je van een bijzondere gebeurtenis een nog mooier moment wil maken.

Jullie zijn bijvoorbeeld al eerder door de wet getrouwd maar willen dit nog extra bezegelen met een persoonlijk geschreven verhaal over jullie. In het interview vraag ik jullie het hemd van het lijf en kom ik dus heel veel over jullie te weten. Ik kan me voorstellen dat je ook wel wat meer wilt weten over wie ik ben. Daarover kan ik kort zijn. Vraag maar raak!

Het zou een beetje gek zijn als je niets zou weten over de vrouw die jullie verhaal vertelt op het belangrijkste moment van de dag.

Wil je kennismaken of eerst meer informatie? Bel, mail of app me. Ik sta 24/7 “aan”.

Lieve groetjes,

Janka

E-mail: info@jaikwil.nu
Instagram: @ja_ik_wil_trouwambtenaar

Ja ik wil trouwambtenaar Brabant (3)  Ja ik wil trouwambtenaar Brabant (2)

Fotocredits:
Foto 2: fotgrafika.nl
Foto 3 en 4: takeapicture.nl
Foto 5: fotografie_Aniek

2 reviews

  1. Geweldige ervaring!

    Janka heeft ons getrouwd in augustus 2022. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Janks is een gedreven, gepassioneerd en warm persoon. De speech was geweldig en ook met de nodige humor. Iedereen was vol lof!

  2. Topper!

    Janka heeft ons getrouwd in juni 2022. Vanaf moment 1 was er een klik dus we hadden meteen alle vertrouwen in haar. Op onze mooie dag had ze een mooie speech met de nodige humor en een prachtig gedicht waarbij Janka ook haar emoties liet zien. Er is niks mooiers dan iemand die je trouwt en zo nauw betrokken is.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.