Jullie ceremoniespreker

De ceremonie als hoogtepunt van jullie dag? Laten we er samen een feestje van maken!

‘Is jullie trouwambtenaar een bekende van jullie?’ Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Wat een compliment! Want dat betekent dat mijn missie is geslaagd. Jullie ceremonie moet een feestje van herkenning zijn voor jullie gasten. Heel persoonlijk en met humor en ontroering. En dat kan alleen als we in het traject naar jullie trouwdag toe, intensief samenwerken. We houden de lijntjes kort en we duiken in jullie verhaal. En dat zijn ontzettend leuke avonden! Het is zo leuk om al die mooie, gênante en gezellige herinneringen weer op te halen. En dan kom je erachter dat jullie stiekem al heel veel hebben meegemaakt samen. In de ceremonie staan jullie wensen centraal. Ik draag volop ideeën aan, want saai en suf, dat mag het zeker niet worden. Ik ga op zoek naar het ‘sausje’ waardoor jullie ceremonie heel bijzonder en speciaal gaat worden. Geen enkele ceremonie is dus hetzelfde. Graag spreek ik ook met jullie vrienden, getuigen of familie. Zij kennen jullie zo goed, dat geeft mij nog meer inspiratie om het hele verhaal compleet te maken.

Jullie kinderen betrekken bij de bruiloft

Naast mijn werk als BABS, heb ik een baan in het onderwijs. Kinderen zijn fantastisch en hoe mooi is het om hen op een speciale manier te betrekken bij de ceremonie! Maar ook de weg naar de ceremonie toe en de betrokkenheid van hen bij jullie trouwdag. Alle ervaring die ik heb opgedaan in het onderwijs neem ik mee in een begeleidingstraject dat ik heb geschreven voor kinderen. In dat traject staat de belevingswereld van het kind centraal en ik sluit daarop aan en zorg ervoor dat ouders en kinderen samen in gesprek gaan. Samen werken in het bruiloft boekje, vragen stellen, stukjes schrijven, tekeningen maken, foto’s plakken… Op die manier worden de kinderen extra betrokken en weten ze ook precies hoe de trouwdag eruit zal gaan zien. Want dat is toch echt anders dan in de sprookjesboeken staat beschreven. Het is ontzettend leuk om met kinderen in gesprek te gaan middels een creatieve manier. Kinderen zijn zo eerlijk en puur, die gesprekken zijn goud waard!

brabant trouwen suzanne lazeroms

Willen jullie een liefdesfeest?

Zijn jullie op zoek naar iemand die Jullie verhaal op een persoonlijke, humoristische en ontroerende manier kan bundelen? Of met jullie kinderen op een hele betrokken manier de weg naar jullie trouwdag uitstippelt?

Neem dan contact op met mij! Ik leer jullie graag kennen!

Suzanne van de Riet, Jullie ceremoniespreker

Instagram: @jullieceremoniespreker
Website: www.jullie-ceremoniespreker.nl
Telefoonnummer: +31 6 513 93 593
E-mail: mail@jullie-ceremoniespreker.nl

Fotocredits
@tamaraparrenfotografie.nl @jamiedeleeuwphotography @created.by.syl

9 reviews

 1. Wij kijken terug op een prachtige huwelijksdag!

  Na een toevallige ontmoeting op een trouwbeurs hadden we een goed gevoel. Dat bleek zeer terecht te zijn want de voorbereiding, contacten en ceremonie waren geweldig. Ook de adviezen betreffende live-muziek (van Janneke van Heeswijk) hebben we zeer gewaardeerd. Wij en al onze gasten hebben genoten van de prachtige woorden van Suzanne en kijken terug op een prachtige huwelijksdag.

 2. Ons verhaal door jou gebundeld, het was fantastisch!

  ”Suzanne sprak op onze bruiloft en deed dit fantastisch. Ze heeft ons verhaal weten te bundelen en begreep wat we bedoelde. Dit maakte onze ceremonie het heel persoonlijk, emotioneel maar ook met humor! Suzanne komt met veel ideeën en is supergoed bereikbaar voor vragen etc. Echt een enorme aanrader!!”

 3. Wij hebben echt kunnen genieten van dit bijzondere moment!

  Wij kijken met veel plezier terug op een hele mooie trouwdag waar Suzanne een belangrijk onderdeel van is geweest. Tijdens het vormgeven van de ceremonie hebben we hele fijne tips gekregen die aansluiten bij wie wij zijn, zodat het echt een persoonlijke bruiloft en ceremonie werd. Door de goede voorbereiding, maar ook het vertrouwen in Suzanne hebben wij echt kunnen genieten van dit bijzondere moment. Het verhaal was persoonlijk met een lach en een traan. Super leuk dat ook onze getuigen in het stuk naar voren kwamen met ieder hun eigen verhaal en introductie. Dankjewel voor jouw mooie verhaal, Suzanne!

 4. Wij zullen voor altijd met liefde terugkijken op dit moment!

  Wauw! Wat hebben wij een fantastische bruiloft gehad met als hoogtepunt onze ceremonie. Een ceremonie is doorgaans een formele aangelegenheid maar Suzanne heeft er echt een emotioneel en pakkend moment van gemaakt met veel verrassende elementen. Ze wist niet alleen ons maar ook onze 80 gasten mee te nemen in haar/ons verhaal. Prachtig om te zien hoe zij onze kinderen in het voortraject en tijdens de ceremonie betrok en alle gasten hiermee wist te verrassen. Waar Suzanne zich in onderscheidt is de ruime tijd die ze neemt om het bruidspaar te leren kennen. Lieve Suzanne, Dank je wel voor dit onvergetelijke moment, wij zullen voor altijd met liefde terugkijken op dit moment. Joost en Annemieke

 5. Wat was het persoonlijk, intiem en humorvol.

  Vanaf het begin dat we elkaar spraken hadden we en goed gevoel. Suzanne gaf ons tips waardoor uiteindelijk kozen voor een heel persoonlijke ceremonie. Tijdens de verschillende gesprekken waarbij ook de kinderen betrokken werden, hadden we er dan ook het volste vertrouwen in. En dat was het ook echt. De ceremonie was heel persoonlijk, intiem, humorvol, en zeer goed voorbereid! Wij en alle gasten hebben genoten van deze ceremonie. Dank je wel! Liefs Cynthia & Niels

 6. Suzanne is een fantastische spreekster die humor en een serieuze noot samen brengt.

  Wij hebben een fantastische ceremonie gehad en daar heeft Suzanne voor gezorgd.

  Na ons eerste gesprek waren wij super enthousiast over Suzanne. We hadden meteen een klik. Door haar manier van vragen stellen en spontaniteit leek het vooral op een gesprek met een vriendin.
  Ons verhaal is niet kort en daar heeft ze ook echt de tijd voor genomen.

  Wij vonden het heel fijn dat ze meedacht in de vormgeving van de ceremonie en toch ons liet kiezen wat het beste bij ons paste.
  Leuke ideeën met de kinderen. Ons Zoon mocht met de hamer slaan (wat hij geweldig vond) en werd echt betrokken bij de ceremonie.

  De ceremonie was precies zoals we het voor ogen hadden! Suzanne is een fantastische spreekster die humor en een serieuze noot samenbrengt.

 7. Een ceremonie om nooit meer te vergeten!

  Suzanne heeft met ‘ons verhaal’ echt fantastisch bijgedragen aan onze bijzondere dag!

  Een uitgebreide en gezellige voorbereiding, óók met onze kids, bracht ons een prachtige ceremonie met een hele mooie rol voor de kinderen. Met een boek vooraf, een eigen speech, zelfgemaakte ringendoosjes, een eigen certificaat en echte verhalen zijn zij helemaal meegenomen in de aanloop en op de dag zelf.

  We hebben heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten en zijn zelf ook meer dan tevreden over Suzanne. Zij heeft gezorgd voor een prachtig verhaal en een onvergetelijke ceremonie. Écht een aanrader!

  Suzanne, bedankt! Liefs Lotte, Wes, Tess en Luke

 8. Het was alles waarop we hadden gehoopt en meer dan dat.

  Wauw, wat hebben wij genoten van onze ceremonie, waarin ruimte was voor een (schater)lach en een traan. Waarin al onze bruidskinderen hun eigen rol met verve vervulden, waarin we onze liefde voor elkaar hebben kunnen vieren en waarin we ons geliefd voelden door alle mensen om ons heen. Het was alles waarop we hadden gehoopt en meer dan dat. Uiteraard heeft Suzanne hierin een grote rol gehad. De enorme persoonlijke touch en al onze ‘eigen’ rituelen waren de absolute kers op de taart van onze trouwdag. We kunnen je niet genoeg bedanken hiervoor lieve Suzanne!

 9. Een ceremonie waar we met trots en blijdschap op terug kijken.

  Suzanne was onze ceremoniespreker op Slot Doddendael en wat zijn wij blij dat we haar gevonden hebben op de trouwbeurs in Breda! De klik was er meteen, zo enthousiast, vriendelijk, open en creatief! Wij wisten toen al dat Suzanne ons verhaal het mooiste zou vertellen. De gesprekken en begeleiding over het invullen van de ceremonie voelde vertrouwd en spontaan. Er werd heel goed geluisterd, mee gedacht en leuke verassende vragen gesteld. Een deel van onze familie komt uit Schotland en daar werd dan ook zorg voor gedragen door een deel van ons verhaal in het Engels te vertellen en andere stukken in tekst uit te schrijven zodat de familie kon mee lezen. Heel fijn en goed bedacht door Suzanne! Het was een heel persoonlijke ceremonie, met humor en liefde gebracht waar we met trots en blijdschap op terug kijken. Het was zo mooi. 🙂 Dankjewel Suzanne, je bent echt geweldig! Liefs, van Marc & Donna

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023