Jullie ceremoniespreker

De ceremonie als hoogtepunt van jullie dag? Laten we er samen een feestje van maken!

‘Is jullie trouwambtenaar een bekende van jullie?’ Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Wat een compliment! Want dat betekent dat mijn missie is geslaagd. Jullie ceremonie moet een feestje van herkenning zijn voor jullie gasten. Heel persoonlijk en met humor en ontroering. En dat kan alleen als we in het traject naar jullie trouwdag toe, intensief samenwerken. We houden de lijntjes kort en we duiken in jullie verhaal. En dat zijn ontzettend leuke avonden! Het is zo leuk om al die mooie, gênante en gezellige herinneringen weer op te halen. En dan kom je erachter dat jullie stiekem al heel veel hebben meegemaakt samen. In de ceremonie staan jullie wensen centraal. Ik draag volop ideeën aan, want saai en suf, dat mag het zeker niet worden. Ik ga op zoek naar het ‘sausje’ waardoor jullie ceremonie heel bijzonder en speciaal gaat worden. Geen enkele ceremonie is dus hetzelfde. Graag spreek ik ook met jullie vrienden, getuigen of familie. Zij kennen jullie zo goed, dat geeft mij nog meer inspiratie om het hele verhaal compleet te maken.

Jullie kinderen betrekken bij de bruiloft

Naast mijn werk als BABS, heb ik een baan in het onderwijs. Kinderen zijn fantastisch en hoe mooi is het om hen op een speciale manier te betrekken bij de ceremonie! Maar ook de weg naar de ceremonie toe en de betrokkenheid van hen bij jullie trouwdag. Alle ervaring die ik heb opgedaan in het onderwijs neem ik mee in een begeleidingstraject dat ik heb geschreven voor kinderen. In dat traject staat de belevingswereld van het kind centraal en ik sluit daarop aan en zorg ervoor dat ouders en kinderen samen in gesprek gaan. Samen werken in het bruiloft boekje, vragen stellen, stukjes schrijven, tekeningen maken, foto’s plakken… Op die manier worden de kinderen extra betrokken en weten ze ook precies hoe de trouwdag eruit zal gaan zien. Want dat is toch echt anders dan in de sprookjesboeken staat beschreven. Het is ontzettend leuk om met kinderen in gesprek te gaan middels een creatieve manier. Kinderen zijn zo eerlijk en puur, die gesprekken zijn goud waard!

brabant trouwen suzanne lazeroms

Willen jullie een liefdesfeest?

Zijn jullie op zoek naar iemand die Jullie verhaal op een persoonlijke, humoristische en ontroerende manier kan bundelen? Of met jullie kinderen op een hele betrokken manier de weg naar jullie trouwdag uitstippelt?

Neem dan contact op met mij! Ik leer jullie graag kennen!

Suzanne van de Riet, Jullie ceremoniespreker

Instagram: @jullieceremoniespreker
Website: www.jullie-ceremoniespreker.nl
Telefoonnummer: +31 6 513 93 593
E-mail: mail@jullie-ceremoniespreker.nl

Fotocredits
@tamaraparrenfotografie.nl @jamiedeleeuwphotography @created.by.syl

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.