Jullie Trouwen

BABS uit Geertruidenberg

Foto’s zijn gemaakt door Impression Photography en Anne Sundeman

En nu gaan de voorbereidingen beginnen. Maar waar start je mee? Met het vaststellen van budget, datum en locatie natuurlijk!

Daarna komen de overige wensen aan bod.

Op zo’n bijzondere dag neem je geen enkel risico. Alles moet goed zijn, zo ook de keuze van je “Babs”. – Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand oftewel huwelijksambtenaar. Want wat is er mooier dan een persoonlijke ceremonie, speciaal voor jullie geschreven en waar al de mensen die voor jullie belangrijk zijn bij betrokken zijn?

Nieuwsgierig? Bel om een afspraak te plannen en kom kennis maken.

8 reviews

 1. Lieve, leuke en persoonlijke babs!

  Brenda heeft ons sprookjeshuwelijk mogen voltrekken. Wat een lieve, leuke en persoonlijke babs! Zij was echt de kers op onze taart, een jaar later krijgen we nog steeds lovende reacties op haar speech. Echt een aanrader!!!

 2. Enthousiast, georganiseerd én humor!

  Brenda heeft onze bruiloft nog mooier gemaakt dan wij van tevoren konden dromen!

  We hadden een eerste kennismaking, waar Brenda ons het hemd van het lijf vroeg. Hoe zagen onze levens eruit, hoe hebben we elkaar ontmoet, hoe ging het aanzoek enz. Ze verzamelde zoveel mogelijk inspiratie om uiteindelijk een zo origineel mogelijke speech te kunnen schrijven. En origineel was het! Met hier en daar een grapje erin verwerkt, vertelde zij vol enthousiasme ons verhaal. Onze gasten waren zeer te spreken hierover.

  Naast het geven van de trouwspeech, heeft Brenda ons ook geholpen met wat zaken m.b.t. de locatie. Ze kende Fort Gertrudis en wist precies wat wel of niet mocht. Dit resulteerde erin dat de bruidegom met de trouwauto naar binnen reed als entree. En daarnaast regelde ze alles tiptop met de partymanager; de muziek stond klaar en speelde precies op tijd af en ze hield zelfs de speech van de bruid bij totdat zij die nodig had.

  Kortom: Brenda is enthousiast, geïnteresseerd, brengt een leuk verhaal met humor en regelt daarnaast ook nog eens alles tot in de puntjes en nog een beetje meer. Wij zijn heel dankvoor dat zij bij onze bruiloft als babs aanwezig is geweest. We zullen haar dan ook aanraden bij een ieder die daarom vraagt.

 3. Topper

  Afgelopen september heeft Brenda ons huwelijk mogen voltrekken. De beste keuze die we hadden kunnen maken.

  Brenda is niet alleen heel enthousiast, professioneel, grappig en attent, maar is ook heel goed in het vertellen van ons verhaal. Hoe ze ons leven voor de bruiloft heeft omschreven, was alsof ze er zelf bij is geweest.
  Ze zorgde ervoor dat onze ceremonie echt persoonlijk werd gemaakt. Geen saaie, zakelijke speech, maar echt een leuk verhaal.

  We raden Brenda dan ook zeker aan als babs!

 4. Brenda, een vrolijke lieve babs die zich echt verdiept in het bruidspaar en hun wensen

  Brenda als babs hebben had voor mij een speciaal tintje. Ik ken Brenda van vroeger uit onze jeugdjaren. Toen zij hoorde dat ik ging trouwen, was het een wederzijdse vraag of zei dit mocht doen. Haar enthousiasme maakte dat mijn partner, die haar niet kende, dat ook zag zitten.
  De meeste contacten zijn via de telefoon gegaan, gezien wij niet echt in de buurt wonen. Het uitgebreide gesprek hebben we gepland tijdens een weekendje weg bij haar in de buurt. Een vlot, leuk gesprek is dat geweest. Ze had helemaal door hoe wij het wilde hebben.
  Op de dag zelf is ze in alle vroegte al afgereisd naar de plaats van bestemming, het strand. Daar heeft ze alles nog eens doorgelopen met de locatie ed. Om 17.00 begon het feest boor alle genodigden met een grote bbq. Uiteraard was ze daar gewoon al bij. Na het eten zijn wij ons om gaan kleden. Ik mijn jurk, Brenda haar toga. Bij zonsondergang heeft ze ons huwelijk voltrokken. Geen zware toespraak, maar wel heel eigen. Nu na 2 jaar krijgen wij nog steeds complimenten over onze bruiloft en hoe geweldige Brenda was.
  Dank lieve Brenda en voor alle toekomstige bruidsparen, jullie zijn in goede handen bij haar 🙂
  Liefs Raymond en Astrid

 5. BRENDA, EEN TOPPER EN SUPER SCHAT,

  De beste en liefste babs die iedereen zich maar kan wensen. Vanaf het moment dat Brenda binnen stapt weet je dat alles perfect gaat worden. Het kennismaking gesprek was dan ook héél gezellig ondanks dat er meerdere plannen klaar moesten liggen, ivm een ongeneeslijke dierbare. Brenda had voor alle scenario’s een oplossing, plan A B en C lagen klaar. Wij konden met een gerust hart onze bruiloft voor gaan bereiden. Onze datum kwam snel dichterbij en alles leek goed te gaan. Maar op de late avond vooraf moest er nog een plan D komen, door een totaal onverwachts overlijden van nog een dierbare. Brenda was er metéén voor ons die avond, de dag zelf en ook de tijd daarna. Ongekend hoe ze van deze emotionele dag, een onvergetelijke liefdevolle dag maakte!!!
  Want dankzij Brenda hebben wij een prachtige mooie dag gehad. Voor ons héle gezin is er maar EEN babs en dat is Brenda.

 6. Super Babs

  Barbara ,

  Ik denk als we namens de familie van Bragt praten dat iedereen lyrisch is over Barbara.

  Vanaf moment één dat ze bij ons thuis kwam ontstond er een klik tussen de babs en ons gezin .
  Nadat onze wensen meerdere keren door werden gesproken nam ze uitgebreid de tijd voor onze 4 kindjes. Die hebben dit als geweldig ervaren en waar ook echt onderdeel van de bruiloft door de leuke initiatieven van Barbara ( trouwakte tekenen- ringen brengen enz.)

  Mocht je iemand zoeken met een dosis humor op zijn tijd , iemand die tijd voor je vrij maakt en echt jou/ jullie dag tot een hoogtepunt laat komen …. Barbara is de naam !!!

  Nogmaals dank namens de familie van Bragt voor deze mooie , speciale en ontroerende dag.

 7. F A N T A S T I S C H !

  Brenda Brenda Brenda toch ..

  Wat ben jij een super fantastische, meedenkende, vrolijke en aanwezige vrouw! En wat heb jij het (de titel zegt het al) fantastisch gedaan!!

  Wij zijn niets anders dan VOL LOF over jou(!!) en gezien aan alle lachende gezichten op de foto’s van de ceremonie te zien, de gasten ook!

  Wij vonden het hartstikke fijn dat jij er was en wij kunnen dan ook zeker iedereen aanraden om contact met jou te zoeken.

  Bedankt voor alles Brenda!

  Veel liefs, Jeanine en Mark

 8. Lieve Babs

  Onze keuze voor Brenda was snel gemaakt. Een gevatte, spontane, vrolijke lieve vrouw met goeie humor.
  Na ons intro gesprek hadden we meteen een goede klik en vertrouwen.
  Onze trouwdag werd dan ook een onvergetelijke super mooie dag en er werd erg mooi gesproken door onze Babs. Een door haar zelf geschreven verhaal met elementen erin gebracht die wij hadden aangehaald.

  Wij hebben een prachtige trouwdag gehad en zijn inmiddels alweer 2 jaar getrouwd. Wij kijken vaak terug naar onze dag, omdat die zo geslaagd was. We hebben ook van alle gasten complimenten ontvangen over het handelen en het verhaal van onze babs. Wat ons betreft echt een aanrader!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Nuyssenburgstraat 7
Geertruidenberg 4931 EK NB NL
Route