Karen Trouwt

Ceremoniespreker en zelfstandig trouwambtenaar

Hoi,

Ik ben Karen en sinds 2018 ben ik trouwambtenaar in de gemeente Best. Terloops merkte ik dat er veel vraag was, buiten de gemeente om, naar een zelfstandig trouwambtenaar of een ceremoniespreker. Omdat ik dit werk altijd met veel enthousiasme doe heb ik besloten om mijn hart te volgen en mijn diensten als zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker aan te bieden. Zo kan ik jullie ook buiten de gemeente Best trouwen…in Brabant, door heel Nederland of zelfs in het buitenland.

Eigenlijk was dit stiekem al een droom die ik sneller kon realiseren dan ik had verwacht. Ondanks dat ik niet goed wist wat ik kon verwachten voelde dit direct als een warm bad. Een ervaring die zo goed voelde dat het naar meer smaakte.

In 2019 mocht ik zelf de bruid zijn en daarmee kwam het besef hoe belangrijk en bijzonder een ceremonie is. Dit gun ik ieder bruidspaar op hun mooiste dag!

Als ik jullie ceremonie mag verzorgen mag je uitgaan van een ceremonie die luchtig en fris is met een dosis humor. Ik neem de volledige organisatie op mij, van het begin tot het eind.

Voor mij is het geslaagd als ik jullie gelukkig zie!
Daarom ga ik vooraf op zoek naar wat jullie raakt. Wat is jullie verhaal en wat is de verbintenis met jullie gasten.

Graag nodig ik jullie uit om mij jullie liefdesverhaal te vertellen om zo een mooie ceremonie te realiseren waarbij jullie liefde gevierd gaat wordt.

Liefs Karen

Contactgegevens

E-Mail: mail@karentrouwt.nl
Website: https://www.karentrouwt.nl/
Instagram: @karen_trouwt

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.