KittyZingt Bruiloftzangeres

Bruiloftzangeres uit Weert

Fotocredits: foto 1 t/m 5 gemaakt door Moodzfotografie

Jullie bruiloft is hélemaal jullie dag. De liefde voor elkaar en álles waarom jullie bij elkaar horen wordt op deze speciale dag bekroond met het JA-woord! En, als er iets is wat deze liefdevolle sfeer kan creëren, dan is het wel livemuziek. Ik laat jullie wegdromen of juist stilstaan bij dat éne liedje wat voor jullie samen zo speciaal is door dit voor jullie live ten gehore te brengen. Zo wordt jullie trouwceremonie onvergetelijk en persoonlijker dan ooit.

Muziek is ontzettend persoonlijk, dus samen bekijken we jullie voorkeur en wat deze liedjes voor jullie betekenen. Ik geef jullie tips en ideeën en samen bepalen we wanneer welk liedje het mooiste past. Zo weten jullie zeker dat alles perfect is afgestemd op jullie trouwdag!

Mijn naam is Kitty Becker. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Op mijn 26e verliet ik deze prachtige stad voor de liefde en verhuisde ik naar Weert. Hier woon ik met veel plezier samen met mijn vriend en onze kindjes. Van jongs af aan zing ik al. Meestal de hele dag, al dan niet onbewust, maar mijn stem was altijd wel ergens te horen. Na het zingen in verschillende coverbands met als hoogtepunt een bomvolle Grote Markt op de Nijmeegse Vierdaagse Feesten, besloot ik mijn hart te volgen en me volledig te richten op het muzikaal begeleiden van ceremonies en kleine settings. Dit is wat ik het allerliefste doe en het maakt me dus élke keer weer super gelukkig! De juiste muziek op het juiste moment raakt en ontroerd je, en dit is exact waar ik samen met jullie voor ga.

Wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *