Passion2Dance

Latin dansschool uit Best

Buenos días!

Wauw! Jullie gaan binnenkort trouwen. Gefeliciteerd! Alleen al de reis naar jullie bruiloft toe is heel bijzonder en wij vinden het nú al superleuk dat wij hier onderdeel van mogen uitmaken😊.

Wij zijn Kim & Lennie van latin Dansschool Passion2Dance in Best. Wij dansen allebei al meer dan 20 jaar en zijn middenin de Corona-tijd gestart met onze latin dansschool. In januari 2019 hebben wij elkaar ontmoet op een dansavond in Breda. Het bleef die avond niet bij één dansje, want we konden er geen genoeg van krijgen. Vanaf dat moment is het snel gegaan. Nu runnen we de dansschool Passion2Dance, organiseren we dansreizen in Europa, beheren we een danskleding-lijn, organiseren we workshops, geven we Bachata shows en laten we bruidsparen genieten van hun quality time momentjes samen. Een variëteit aan activiteiten die we beiden met passie vervullen. De Corona-periode heeft ons geleerd dichterbij elkaar te zijn, zowel emotioneel als fysiek. Wij zijn er trots op dat we deze periode zoveel geleerd hebben van elkaar en er sterker uit zijn gekomen. Op naar nieuwe uitdagingen!

Dansen is voor ons zonder woorden leren voelen wat je partner bedoelt. Je laten leiden door de connectie met elkaar. Genieten van de muziek en helemaal in het moment zijn. Alles om je heen even vergeten. Dat is voor ons echt genieten en we merken dat er een nieuwe wereld opengaat voor onze bruidsparen. Wij dansen héél graag met elkaar. Zowel als we heel gelukkig zijn samen, maar ook als we het even moeilijk hebben. Door de connectie die we samen voelen als we dansen, smelten we en wordt alles makkelijker. Wij vinden het zó tof om te zien dat anderen dit ook voelen als ze eenmaal over die drempel bij ons zijn.

>> Lees ook het interview met Kim en Lennie >>

In onze cosy dansruimte aan huis ontvangen wij onze bruidsparen graag om een swingende Salsa, romantische Bachata of zwoele Kizomba aan te leren. Elk bruidspaar is voor ons uniek en iedereen heeft zijn eigen verhaal. Vaak weten de bruidsparen al op welk nummer ze hun feestavond willen openen, soms nog helemaal niet. Of ze willen graag twee of drie nummers laten mixen. Alles is mogelijk en bij elk koppel kijken we wat het beste past. Wanneer je kiest voor vijf lessen, ben je al een heel eind op weg. Dan heb je al een mooie opening geleerd, sluit je het nummer bijzonder af en leer je samen leiden en volgen. Wil je echt een choreografie van begin tot eind? Dan hebben we waarschijnlijk meer tijd nodig. Het ligt er natuurlijk ook aan of jullie thuis (veel) willen oefenen.

>> DOE OOK DE OPENINGSDANS-TEST >>

Onze danslessen zijn zeker niet voor iedereen. We geven les in de drie dansstijlen: Salsa, Bachata (veel populaire, romantische nummers kennen een Bachata versie) en Kizomba. Vinden jullie (of één van jullie) het nog een beetje spannend? Een eerste les is altijd een kennismaking met de dansstijl(en) zodat jullie ervaren hoe het is. Maar… pas op, alle bruidsparen die de stap gewaagd hebben bij ons te komen, hebben allemaal JA tegen ons gezegd. Dus dansen werkt ook verslavend. Dat lees je ook wel aan de persoonlijke verhalen van onze bruidsparen op de website van Passion2Dance. Veel leesplezier daar!

We zijn héél benieuwd naar jullie unieke verhaal en ontvangen jullie graag bij ons om de eerste stap te zetten naar een mooi resultaat!

Wil je alvast wat muziek-inspiratie?

Beluister dan alvast deze Spotify lijst!

Saludos,

Passion2Dance, your latin journey

Kim & Lennie

Website: www.passion2dance.nl
Instagram:  @passion_2_dance
Facebook: passion2dance
E-mail kim@passion2dance.nl
WhatsApp: +31-6-25156152

5 reviews

 1. We hebben onze familie en vrienden versteld laten staan!

  “Wij dansen nu een klein jaar bij Kim en Lennie. We hadden beiden geen tot weinig ritmegevoel en toch wilden we graag een mooie openingsdans op onze bruiloft kunnen opvoeren. Met veel humor, liefde en persoonlijke aandacht van Kim en Lennie, worden stap-voor-stap de geheimen van Bachata blootgegeven.

  Op onze mooie dag hebben we verschillende combinaties laten zien, die we vaak dansten. Moves die we beiden leuk vinden hebben we gecombineerd. We hebben onze familie en vrienden versteld laten staan!! Samen hebben we enorm genoten en besloten om na onze dag gewoon gezellig door te dansen. Kortom, een fijne dansschool met oog voor detail en waar je zeker niet als een nummer behandeld wordt.”

 2. Al onze gasten waren verrast over de dans die wij samen hadden neergezet

  “Een openingsdans op je bruiloft. Ja, waar begin je dan? Welke dans wil je gaan doen en wat past bij ons? Per toeval kwam Passion2Dance voorbij op mijn Instagram. We werden getriggerd door de filmpjes waarin Lennie & Kim samen aan het dansen waren. De stoute schoenen maar aangetrokken en een mailtje gestuurd naar Kim. Kim belde al snel met enthousiasme op met de vraag wat onze wensen waren. Waarin we in het begin wat verlegen waren en het spannend vonden om voor deze ervaren dansers te mogen dansen, hadden we in onze laatste les het volste vertrouwen om onze dans te laten zien. Het uurtje les dat we hadden, vloog voorbij en bij het naar huis rijden zaten we nog met een grote glimlach aan de lessen terug te denken. Dankzij Lennie & Kim zijn mijn partner en ik nog meer naar elkaar toe gegroeid en dansen maakt echt je band nog sterker! Toen kwam de grote dag, onze bruiloft! Al onze gasten waren verrast over de dans die wij samen hadden neergezet. Daarin werd met name benoemd dat onze connectie echt voelbaar was in de zaal. Dit is echt te danken aan jullie, want dat was ook zeker de basis van de les; Voel elkaar aan, laat je leiden! Jullie moto; “Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first!”, klopt helemaal bij wat we hebben mogen ervaren tijdens jullie lessen.”

 3. Wat was het gaaf!

  “Oef, wat vond ik het spannend, die openingsdans. Alleen al van het idee dat alle ogen op ons gericht zouden zijn, kreeg ik instant zenuwen. Ik houd niet zo van die spotlights én mijn dansmoves zijn het best te vergelijken met de flexibiliteit van een lantaarnpaal. Liever sta ik aan de zijkant toe te kijken hoe anderen dansen, daar haal ik net zoveel plezier uit. Maurice is daarentegen wél een echte (en goede!) danser. Zet hem op de dansvloer en hij heeft de avond van zijn leven.

  Ondanks mijn zenuwen zagen we een bruiloft zonder openingsdans ook niet echt voor ons. Zoiets maak je – als het goed is – maar een keer mee toch?!

  Maar dan wilden we wel echt iets leuks doen. We kwamen in contact met Kim en Lennie van de Latin dansschool Passion2Dance. Zij leerden ons, met eindeloos geduld en vooral heel veel enthousiasme, de basisbeginselen van Bachata. Latin dance it was! En wát was het gaaf…! We hadden er ineens echt een nieuwe hobby bij. We hebben uren geoefend, gewoon omdat we het zo leuk vonden. Wat ik trouwens ook mega cool vond is om Kim en Lennie samen te zien dansen. Wát een passie! Vanwege het op en neer pendelen tussen Zweden en Nederland staat het dansen even on hold, maar als je het mij vraagt gaan we het later zeker weer oppakken.”

 4. Wat een geweldige persoonlijkheden die twee!

  “We wilden van ons huwelijk iets heel bijzonders maken. Daarom wilden we graag onze connectie ook tonen in een openingsdans op onze dag. Na lang zoeken kwamen we uiteindelijk terecht bij Kim en Lennie. Wat een geweldige persoonlijkheden die twee!!! Zij zijn in professionaliteit het voorbeeld van hoe een connectie zichtbaar kan worden via een dans. Ze hebben dan ook geen enkele moeite bespaard om onze openingsdans op onze maat in elkaar te steken! Onze eigen passie, plezier en connectie kwamen helemaal tot uiting op deze manier.

  Ook in de voorbereidingen hebben we enorm veel plezier gehad met Kim en Lennie die ons met vallen en opstaan er met veel enthousiasme, menselijkheid en compassie doorheen trokken. Ze hielpen ons om te ontspannen, met o.a. een goede dosis aan humor en gaven ons extra zelfvertrouwen en lieten ons zo onze eigen weg vinden in het komen tot “onze dans”! We hadden nul dans ervaring voor we aan dit avontuur startten. Op onze avond wisten we echt een knallende dans neer te zetten! Subliem!

  Overigens is het ook een goede “test” als koppel, om de voorbereidingen van je trouw ook echt als quality time samen in te vullen! Dit is by far het stukje waar we het meest van genoten hebben in de voorbereidingen van onze grote dag!

  Dank Kim en Lennie om onze “1 day in a lifetime” op deze manier nóg memorabeler gemaakt te hebben!”

 5. We hebben echt 10.000% genoten van het dansen!

  “Voor onze bruiloft hebben wij 6 privélessen gevolgd om onze openingsdans in te studeren. Wij hadden beiden geen of weinig danskennis. Lennie en Kim hebben ons de basis van de Bachata geleerd en daarna hebben zij ons geholpen met een choreografie. We leerden een aantal draaien en pasjes. Uiteindelijk hebben we on-the-spot zelf de danspasjes uitgevoerd. Lennie en Kim zijn super professioneel en helpen super goed. Wij waren 100% op ons gemak en hebben super veel geleerd. Ook zijn wij mede dankzij het dansen beter tot elkaar gekomen. Dansen is weer een unieke soort connectie. Wij gaan zeker door met dansen, maar dan in de groepslessen. We hebben echt 10.000% genoten van het dansen. Wát een toppers zijn Lennie en Kim! Heerlijk tot rust komen en puur genieten van elkaar en het dansen! Zij voelen échte passie voor dansen.”

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023