Laura van Rooij Bruidscouture

Waar betovering en ongeëvenaard vakmanschap samenkomen

Stap binnen in de betoverende wereld van Laura van Rooij Bruidscouture, waar passie voor mode, liefde voor Parijs en ongeëvenaard vakmanschap samenkomen. Onder de bezielende leiding van de getalenteerde eigenaresse, Laura, komt elke bruidsjurk tot leven als een uniek meesterwerk.

Parijs, de stad van liefde en haute couture, dient als de ultieme inspiratiebron voor Laura. Haar jaarlijkse bezoeken aan de modemetropool stellen haar in staat om unieke stoffen te selecteren die de basis vormen voor creaties. Het is de Parijse stijl dat Laura haar oog voor detail en gevoel voor stijl verder aanscherpt, wat zich vertaalt naar haar ontwerpen.

Bij Laura van Rooij Bruidscouture begint de reis naar de perfecte bruidsjurk met een persoonlijke eerste afspraak. In het sfeervolle showroom van Laura komen bruid en ontwerpster samen om de dromen en wensen te bespreken die de basis zullen vormen voor het unieke ontwerp. Laura, met haar scherp oog voor stijl en creativiteit, luistert aandachtig naar elke bruid om een bruidsjurk te creëren die niet alleen perfect past, maar ook de persoonlijkheid en stijl van de bruid weerspiegelt.

In de tweede afspraak onthult Laura het magische proefmodel van jouw bruidsjurk. Dit is het moment waarop jouw droom tastbaar wordt. Je ziet precies hoe de jurk zal worden en hebt de kans om eventuele aanpassingen te bespreken. Laura’s doel is niet alleen om een jurk te creëren maar om een uniek stuk te maken dat naadloos aansluit bij jouw visie en persoonlijkheid.

De weg naar perfectie is een samenwerking, en daarom volgen er nog drie afspraken om de bruidsjurk te perfectioneren. Laura neemt de tijd om elke aanpassing met zorg uit te voeren, zodat de bruid zich vol vertrouwen kan hullen in een jurk die niet alleen mooi is, maar ook als gegoten zit.

Bij Laura van Rooij Bruidscouture gaat het niet alleen om het creëren van een prachtige bruidsjurk; het gaat om het vormgeven van een onvergetelijke ervaring. Een ervaring waarbij elke afspraak een bijzondere beleving is in aanloop naar de grote dag. Laura nodigt je uit om samen deze reis te maken, waar passie, Parijse elegantie en uniek ontwerp samensmelten tot een onvergetelijke herinnering en een exclusieve bruidsjurk.

E-mail: laura@lauravanrooij.nl 
Website: http://www.lauravanrooij.nl
Instagram: @lauravanrooijbridalcouture

Fotocredits fotograaf:
Hylke Greidanus, Kim Das, Sharon Gallardo

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023