Liefdevieren

Trouwambtenaar uit Brabant

Yay, je bent ten huwelijk gevraagd!

Je gaat helemaal los op Pinterest, opzoek naar mooie plaatjes en ideeën voor jullie mooiste dag. Als je gaat trouwen valt er heel veel te kiezen, maar er is maar één ding waar het écht over moet gaan. De trouwceremonie.

‘De trouwceremonie?’, hoor ik je denken. ‘Dat is toch gewoon een standaard praatje op het gemeentehuis?’ Waarbij je langzaam in slaap valt en wakker schrikt zodra het tijd is om jezelf op de champagnefontein te storten.

Nou niet als het aan mij ligt. Als het aan mij ligt wordt jullie trouwceremonie een onvergetelijk moment waar jullie en jullie gasten levenslang met veel plezier aan terugdenken. Want laten we wel wezen, de liefde vieren, daar draait het die dag tenslotte écht om!

En daarom handel ik in liefdesfeestjes. Van die leuke met pit, passie en veel lol. Waarin we jullie vieren, vertellen, heel hard lachen en af en toe een traantje laten. Recht uit het hart, authentiek en zonder slaapverwekkende toestanden en standaard geneuzel. Jullie ceremonie kan zo te gek zijn!

Al 10 jaar lang ben ik verslingerd aan het vieren van de liefde en heb ik heel veel stellen mogen trouwen. Elke keer is het weer een uniek avontuur.

Als professioneel trouwambtenaar verbind ik jullie in de liefde. Dat kan voor de wet zijn, maar ook ceremonieel op een bijzondere locatie en zelfs in het buitenland. Heel eerlijk.. hoe jullie het willen maakt mij niet uit. Het gaat er om dat we keihard de liefde vieren in wat voor vorm dan ook.

Trouwen doen jullie hopelijk maar één keer in jullie leven. Dus laten we er dan een groots feest van maken! Jullie regelen het feestje, dan hang ik de slingers op.

Deze bruidsparen vonden er wat van…

“Jij zorgde dat onze ceremonie werkelijkheid werd. Met een lache en een traan luisterde we ademloos naar ons verhaal, dat je vertelde alsof je er al die tijd zelf bij bent geweest. Je hebt ons geraakt en daarvoor heel veel dank.” – Klaas & Evelien

“Oh oh oh wat deed je het prachtig! Ons verhaal zo mooi verteld: Puur, relaxt, gezellig. Een dikke 10 van ons , topper!” –  Gerrit & Monique

“Kippenvel, een lach en een traan. Het is ongelofelijk hoe je het voor elkaar krijgt, maar je hebt het geflikt. In één woord; geweldig!” – Marcel & Nathalie

“Lieve Annet, Wat heb je toch een gave. Vol passie en humor weet je de juiste snaar te raken bij ons en onze gasten. Dank je wel topper voor je speech, eentje om in te lijsten! – Anton & Annemarie

Contactgegevens:

Website: www.liefdevieren.nl
E-mail: info@liefdevieren.nl
Instagram: @liefdevieren_trouwambtenaar

Fotocredits fotograaf

Stories by Josan, Inge Pieck fotografie en By Jasmin Fotografie

8 reviews

 1. Puur, relaxt, gezellig

  Oh oh oh wat deed je het prachtig! Ons verhaal zo mooi verteld: Puur, relaxt, gezellig. Een dikke 10 van ons , topper!

 2. Je hebt ons écht geraakt

  Jij zorgde dat onze ceremonie werkelijkheid werd. Met een lache en een traan luisterde we ademloos naar ons verhaal, dat je vertelde alsof je er al die tijd zelf bij bent geweest. Je hebt ons geraakt en daarvoor heel veel dank.

 3. Eentje om in te lijsten!

  Lieve Annet, Wat heb je toch een gave. Vol passie en humor weet je de juiste snaar te raken bij ons en onze gasten. Dank je wel topper voor je speech, eentje om in te lijsten!

 4. In één woord; geweldig!

  Kippenvel, een lach en een traan. Het is ongelofelijk hoe je het voor elkaar krijgt, maar je hebt het geflikt. In één woord; geweldig!

 5. Lieve Annet,
  Wat een prachtige dag hebben wij gehad gisteren (21-07-2023). Allebei zo erg genoten Jij hebt onze dag nog mooier gemaakt. Wat een prachtige woorden, zo puur en liefdevol! Het was echt fantastisch. Ik krijg zulke leuke reacties van anderen die het ook allemaal geweldig vonden Wij wensen je een hele fijne vakantie en nogmaals bedankt voor je geweldige speech

 6. Lieve, spontane babs met humor!

  In onze zoektocht naar een trouwambtenaar was daar Annet. Een hele leuke spontane vrouw waarbij we meteen een klik voelde! Hieruit volgde een leuk spontaan gesprek waarbij ze eindigde met dat we er even over na mochten denken, maar dat hoefde we niet! Graag wilde we Annet ons verhaal laten vertellen en wat heeft ze dit fantastisch gedaan! In de weg naar de ceremonie toe doet ze er alles aan om je verhaal duidelijk te krijgen en voelde het alsof we elkaar al veel langer kende! Met de informatie van vrienden, familie en onszelf heeft ze ons verhaal op een mooie en leuke manier verteld waar we met een lach en een traan naar geluisterd hebben. Dat Annet onze dochters er zo goed in betrokken vonden we ook erg fijn!
  We hebben dan ook veel leuke en lieve reacties ontvangen van vrienden en familie die het net als ons erg mooi vonden! Bedankt Annet! Veel liefs♡

 7. Tijdens de voorbereiding op onze trouwdag waren wij op zoek naar de juiste persoon. Hierbij kwamen wij op de site van liefdevieren terecht. De naam alleen al, geweldig! De teksten en foto’s maakten ons nieuwsgierig naar de persoon achter liefdevieren en zorgde ervoor dat wij graag kennis wilden maken.

  Bij het kennismakingsgesprek klikte het meteen. Annet is enthousiast over haar beroep en deelt haar ideeën over de invulling van de ceremonie. Hierbij luistert zij betrokken naar de wensen die je samen hebt om er een mooi geheel van te maken.

  Door het eindresultaat van ons gesprek, het beantwoorden van vragen door onszelf, familie en vrienden en de gezellige tussendoor contactmomenten was het een prachtige, vrolijke, pakkende ceremonie. Wauw! Dit door hetgeen wat er werd verteld maar ook hoe het werd gebracht. Een speciaal moment op onze speciale dag om nooit meer te vergeten. Bedankt!
  Christian en Manon

 8. De beste Babs ever

  “Lieve Annet je hebt onze dag echt perfect gemaakt. Vanaf de aanmelding die we bij je hebben gedaan tot aan de bruiloft is echt alles perfect geweest. Zoveel goede tips die je ons gaf en zo relaxed als je bent. Je bent een heel mooi mens. We kwamen een half uur te laat op onze eigen bruiloft en zelfs daardoor liet je je niet gek maken. Je verhaal was met een traan en een glimlach maar zo ontzettend mooi. Dank je wel voor alles wat je voor ons hebt gedaan zonder jou was onze mooiste dag van ons leven niet zo perfect geweest.”

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023