Lots of Love Weddings

Weddingplanner en ceremoniemeester uit Breda

Foto’s v.l.n.r. gemaakt door: Eigen beheer, Laura Knipsael Photography, Laura Knipsael Photography

Zijn jullie op zoek naar hulp bij de voorbereiding van jullie trouwdag? Dan ben je bij mij – Lotte van Lots of Love Weddings – aan het juiste adres!

Waarvoor kun je bij Lots of Love Weddings terecht?
– het plannen van jullie volledige bruiloft (of een gedeelte ervan)
– jullie ontzorgen tijdens jullie grote dag: ceremoniemeesterschap
– trouwadviesgesprekken
– trouwen in het buitenland (I love destination weddings, vooral in Toscane!)

Wat kun je van Lots of Love Weddings verwachten?
– een persoonlijke, informele aanpak
– oog voor detail: een tot in de puntjes verzorgde dag!
– een uitgebreid netwerk van professionele leveranciers

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat we kunnen kijken of er een klik is!

2 reviews

 1. Met Lotte op weg naar een liefdevolle en persoonlijke bruiloft.

  Een bruiloft organiseer je niet dagelijks maar tegelijkertijd wil je wel dat het een onvergetelijk, mooie dag wordt voor iedereen. Best een opgave. Wij kwamen er dus al snel achter dat ook een “overzichtelijke” bruiloft in Brabant toch meer werk betekende dan we hadden gedacht. Helemaal omdat we soms geen idee hadden wat de (on)mogelijkheden waren en wat nou juist wel of niet werkt op de dag zelf. We wilden goed geïnformeerd keuzes kunnen maken. Toen zijn we opzoek gegaan naar een professional. Niet om de bruiloft vóór ons te regelen maar juist om het mèt ons te regelen.

  Aan Lotte hadden we hierbij een hele goede. Lotte is slim, nuchter, serieus, lief, praktisch, grappig, geduldig, hartelijk en altijd bereikbaar. Als we daar behoefte aan hadden bezocht ze met ons locaties en ging mee naar (kennismakings-)gesprekken. Ze maakte handige overzichten en checklijsten en stuurde ons reminders over zaken die nog geregeld moesten worden of betalingen die gedaan moesten worden. Lotte regelde belangrijke en tijdrovende aspecten zoals de planning, het (dubbel-)checken van de afspraken met leveranciers/locatie, het in de gaten houden van betalingstermijnen en het opstellen en actueel houden van het draaiboek. Op de dag zelf was zij ceremoniemeester. De rust zelve, alles onder controle, de contactpersoon tussen ons, familie, vrienden, fotograaf, locatie, DJ.

  Door Lotte in te schakelen hebben we een enorm persoonlijke bruiloft kunnen organiseren en hebben wij ons op de dag zelf nergens zorgen over hoeven maken. Daarbij hebben we een ontzettend leuk persoon leren kennen. We kunnen ieder aanstaand bruidspaar aanraden om eens kennis te maken met Lotte. Haar aanpak is persoonlijk en professioneel, haar rol (groot of klein) stemt ze af op de wensen van het bruidspaar.

  Liefs,
  Natalie & Diewert

 2. Meer liefde, minder geregel 🙂 wij gunnen je Lotte & ‘Lots of love’!

  Wij zijn getrouwd op 5 juni 2020. Dit was temidden van een gedeeltelijke lock-down (i.v.m. Covid) wat de nodige onvoorspelbaarheid met zich meebracht.

  We besloten Lotte in te schakelen om alles voor ons zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Ze heeft enorm goed meegedacht in oplossingen en dat hadden we echt nodig! Er werd een videoverbinding opgezet waardoor iedereen live kon meeleven met onze ceremonie. Op de feestlocatie werden onze gasten al warm door haar ontvangen en wie wilde kon daar de ceremonie ook al bekijken. Uiteindelijk zorgde Lotte ervoor dat onze dag zo relaxed verliep als wij hadden gewild, ondanks de uitdagende omstandigheden.

  Ondanks de koude junidag was het een dag vol gezelligheid, liefde en warmte. Een ceremoniemeester / weddingplanner leek ons in eerste instantie niet nodig, maar zeker gezien ons kleine gezelschap en de uitdagende omstandigheden zijn we blij dat we haar hulp hebben ingeschakeld. Ze blijft rustig, is praktisch en realistisch ingesteld, heeft een warme en professionele uitstraling en schakelt moeiteloos en zonder dat je het merkt met leveranciers.

  Met Lotte heb je meer ruimte voor de liefde en minder gedoe en geregel. Mocht je een weddingplanner / ceremoniemeester overwegen, ga zeker eens een gesprekje met haar aan en kijk of het klikt. Eigenlijk gunnen wij iedereen een Lotte en ‘Lots of love’ op hun mooiste dag!
  🙂

  Peter & Lia

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Groenlingstraat 10
Breda 4815 AX NB NL
Route