Made By Maaike

Haar & Make-up uit Zevenbergen

Fotocredits: Patricia fotografeert, Moniek van Gils Fotografie en ShotsbyVon

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Als hair & make-up artist draag ik graag bij aan jullie grote dag, met een mooie make-up en een prachtig kapsel.
Ik zorg er voor dat jouw “look” helemaal is afgestemd op jouw persoonlijkheid en wensen. Kwaliteit is daarbij natuurlijk erg belangrijk, het is daarom goed te weten dat ik internationaal gediplomeerd en gecertificeerd ben via het VTCT.

Om het echt jouw “dreamlook” te laten zijn is het goed om op voorhand duidelijk jouw wensen in kaart te brengen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op mijn website, Pinterest en Instagram en zoek foto’s van kapsels en make-up die jou aanspreken. Vragen die je daarbij goed kunnen helpen zijn:

-Wil ik mijn haar los, half vast of opgestoken?
-Heb ik een thema?
-Wil ik accessoires of bloemen in mijn haar?
-Welke kleding heb ik aan?
-Ga ik voor een extreme make-up of juist subtiel of naturel?
-Heeft de locatie nog invloed op mijn wensen?

Twijfel je nog of heb je zelf nog geen idee, dan komen we daar met de try-out zeker aan uit.
Met een try-out, ongeveer 6-8 weken voor de grote dag gaan we op basis van jouw wensen en informatie samen dingen uitproberen.
Hierbij geef ik advies en draag oplossingen aan die het beste bij jou passen. We gaan net zo lang door tot dat jij volledig tevreden bent met het eindresultaat.
Natuurlijk maak ik daar aantekeningen en foto’s van om nog eens na te kunnen kijken.

Een geweldig kapsel en een stralende make-up die beide de hele dag kunnen doorstaan.
Ik ben op jullie trouwdag ruim op tijd aanwezig om dat te verzorgen.

Pas als ik er zeker van ben dat jij jezelf helemaal happy voelt is voor mij de tijd aangebroken om afscheid te nemen en je veel liefde, geluk en plezier toe te wensen.

Liefs,
Maaike

1 review

  1. Een dag om nooit te vergeten

    14 augustus 2018 zijn mijn man en ik getrouwd ruim voor de bruiloft heb ik contact opgenomen met Maaike of zij mijn bruidskapsel en make-up wilde verzorgen voor onze grote dag. Haar reactie was meteen ja! We hebben eerst een proef datum afgesproken waarin besproken werd wat ik graag zou willen en hier kwam ze zelf ook met leuke ideeën. De ontvangst was prettig en gezellig ik ben niet in het wit getrouwd maar in zwart/blauw wat wel een bijzonder tintje gaf. Hier kon ze zich wel op uitleven met een mooie pakkende blauwe oogschaduw die kleur paste prachtig bij mijn jurk en lieten mijn ogen nog meer stralen, zwarte eyliner erbij en mijn haar deels ingevlochten! Was ik er helemaal klaar voor.

    De dag van de bruiloft verliep prettig. Mijn kapsel en make-up zijn de gehele dag mooi blijven zitten en ben nogsteeds erg blij dat ik Maaike gevraagd heb. Ze luistert goed is erg lief, geduldig en onwijs creatief!

    Prijs kwaliteit verhouding zijn werkelijk waar voor je geld. Je kan duidelijk merken dat Maaike er ook alle liefde en plezier insteekt alles zo mooi mogelijk te krijgen.

    Nogmaals bedankt! X Cindy

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arkelhof 177
Zevenbergen 4761 MK NB NL
Route