Mariska Taks hair & make-up

Hair & Make-up specialist

Hi Bride to be!

Gefeliciteerd met je verloving! Wat leuk dat komt kijken op Trouwen in Brabant!

Ik kom op de locatie waar je wilt. Dat kan bij jou thuis zijn, bij je familie, in een hotel, of op een trouwlocatie. Hoe heerlijk is het dat je voor je bruiloft niet meer naar een salon hoeft!

Ik plan ruim de tijd voor jou uit, zodat we niet hoeven te haasten. Jouw dag wordt al spannend en druk genoeg! Tijdens de proefsessie komen we erachter hoeveel tijd we nodig hebben en wat je leuk vind. Tijdens deze sessie leren we elkaar goed kennen.

Mijn passie is om jouw mooiste versie naar boven te halen. Ik geef jou een bruidsvisagie en bruidskapsel waarbij je vanzelf gaat lachen, omdat je je voelt stralen, en je prettig voelt!

Lees ook het interview met Mariska Taks >>

Contactgegevens

E-mail: info@mariskataks.nl
Website: https://www.mariskataks.nl/
Instagram: @mariska_taks_hair_makeup

3 reviews

 1. Een super mooie en natuurlijke bruidslook

  Dankjewel Mariska! Dankzij jou heb ik me de hele dag super mooi gevoeld.
  Heel fijn om een aantal weken van tevoren een proefkapsel en make-up te doen. Aan de hand van mijn Pinterest-inspiratie heb je precies de juiste dingen eruit weten te pakken en gecombineerd tot mooie natuurlijke make-up en een kapsel helemaal naar mijn wens. Het heeft de hele dag goed gezeten, zelfs met dansen en springen tijdens het feest.

  Daarnaast heb je mijn moeder voorzien van mooie, natuurlijke make-up en geföhnde coupe! Zij was super blij met het resultaat.
  Ook heb je het haar van mijn eigenwijze 2 jarige dochter mooi gedaan, het heeft zelfs haar middagslaapje overleefd.

  Mariska werkt super professioneel, luistert naar je wensen en denkt met je mee. Toen ik op het laatste moment gipskruid in mijn haren wilde, was dat geen enkel probleem. Precies de afwerking die mijn kapsel net wat extra’s gaf.

 2. Geweldig!

  Wauw! Wat voelde ík me mooi op onze bruiloft. Mariska heeft mijn haar en make-up gedaan zoals ik graag wilde. Naturel maar toch net dat beetje extra waardoor het er feestelijk uitziet. Het contact met Mariska was heel fijn. Er werd goed mee gedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Ook mijn dochter van 9 was helemaal blij met haar ingevlochten en krullige haar. Ze liet het met trots aan iedereen zien! Ons haar heeft de hele dag goed gezeten en heb er veel complimenten over gehad. Ik zou Mariska aan iedere bride-to-be aanbevelen!

 3. Bedankt Mariska! Mijn haar en make-up bleef op onze trouwdag de hele dag super goed zitten. Ik wilde graag een natuurlijke uitstraling en dat is heel goed gelukt. Een aantal weken van tevoren hebben we een proefkapsel en proef make-up gedaan en op de dag zelf was mijn make-up nog mooier dan tijdens de proef. Mariska heeft op de trouwdag ook het haar van mijn dochter gedaan dat de hele dag goed bleef zitten. Ze was helemaal trots op haar vlecht-diadeem. Mariska heeft ook de make-up van mijn moeder gedaan en die was ook erg tevreden met het resultaat.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023