Michael & Giso

Trouwpak uit Breda

Foto’s gemaakt door: Demi’s Design

Op zoek naar een uniek trouwpak, wat volledig aan jouw wensen voldoet, past bij de huwelijksdag en waar jij je helemaal comfortabel in voelt? Ga dan eens een espresso drinken tijdens een kennismakingsgesprek met de tailors van Michael & Giso. Door meer dan tien jaar ervaring weten de tailor’s authentiek vakmanschap en modern design perfect te combineren.

Het kopen van een trouwpak is niet iets waar je te makkelijk over moet denken. Je aanstaande pakt uit met een prachtige outfit, de locatie is feestelijk en ook de gasten trekken hun mooiste kleding aan. Als bruidegom wil jij hier niet aan onderdoen, maar je wilt jezelf wel comfortabel voelen in de outfit die je draagt. Om deze redenen is persoonlijk advies zo essentieel wanneer jij een trouwpak gaat uitzoeken. Laat een tailor kijken welke stoffen, kleuren en pasvorm het beste bij jouw wensen passen. Bij Michael & Giso vragen we daarom altijd naar de outfit van je partner, het eventuele thema, de locatie en jouw uiterlijke kenmerken. Hierdoor ben je verzekerd van een trouwpak dat enkel jouw sterke kanten accentueert en past in het totaalplaatje.

Met een op maat gemaakt trouwpak zijn er oneindig veel keuzemogelijkheden, echter kost goed maatwerk tijd. Dit komt doordat Michael & Giso enkel werkt met exclusieve stoffenhuizen en een gerenommeerd atelier. Voor een trouwpak op maat is aan te raden twaalf weken voor de huwelijksdag op zoek te gaan naar een geschikte tailor, dit omdat het maken van een trouwpak op maat gemiddeld acht weken duurt. Je maten worden nauwkeurig opgemeten en je houding wordt bekeken, om dit te kunnen verwerken in een persoonlijk patroon. Na je eerste afspraak wordt een eerste fit gepland, waarin de puntjes op de i worden gezet. De outfit gaat pas mee naar huis wanneer jij en de tailor beide helemaal tevreden zijn.

Neem dus zeker even de tijd wanneer je op zoek gaan naar een trouwpak, het is een outfit waar je nog lang met plezier naar terug wilt kijken. Misschien wil je de outfit na de huwelijksdag nog vaker dragen? Ook hier houden de tailors bij Michael & Giso rekening mee bij het kiezen van de juiste stof. Zo ben je verzekerd van een duurzaam resultaat.

Wil jij meer informatie of een keertje sparren over jouw trouwpak op maat? Plan dan zeker even een afspraak in in een van de winkels van Michael & Giso. Met hun winkels in zowel Breda als Amsterdam staan zij dagelijks voor je klaar. Liever eerst inspiratie opdoen? Check dan het Instagram account @michaelgisowedding!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023