Mimosa Wedding & Events

Weddingplanner & ceremoniemeester uit Eindhoven

Mimosa Wedding & Events is dé wedding specialist en onmisbare rechterhand die je nodig hebt bij het plannen van jullie droombruiloft.

Gefeliciteerd!

Jullie gaan samen de mooiste dag van jullie leven tegemoet. Na de roze wolk van de verloving wordt het nu echt tijd om te zorgen dat deze mooie dag daadwerkelijk plaats gaat vinden. Voor de één een feest en een fluitje van een cent om te regelen, maar voor velen alles behalve dat.

Genieten op deze grote dag staat centraal, maar ook de voorbereiding mag een mooie ervaring zijn. Om te zorgen dat jullie écht kunnen genieten van de voorpret neem ik graag werk uit handen. Hierbij gaan we niet voor standaard pakketten, maar zal alles uniek en op maat zijn.

Waar te beginnen? Wat is er mogelijk? Wat willen we wel? Wat willen we niet? Waar moeten we rekening mee houden?

Op al deze vragen kan ik, samen met jullie, het antwoord geven. Samen plannen wij de trouwdag die bij jullie past. Ik neem de zorgen weg, zodat jullie je alleen maar bezig hoeven te houden met de leuke dingen en jullie naasten er ook niet mee hoeven te belasten.

We gaan een mooie samenwerking tegemoet waarin jullie wensen centraal staan. Ik sta voor jullie klaar bij alle vragen en struggles, jullie kunnen altijd bij mij aankloppen!

Dat betekent onbezorgd kunnen genieten van de aanloop naar jullie dag.

Neem contact op met Mimosa Wedding & Events

Lees meer informatie op https://www.mimosaevents.nl/ of neem gelijk contact op via het contactformulier.

Fotocredits: Studio Baybee

Email: mimi@mimosaevents.nl
Website: www.mimosaevents.nl
Instagram: @mimosaevents.nl  

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023