Mooiste Dans

Danscoach uit Loon op Zand

Hi lieve aanstaande bruidsparen,

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Als geen ander weet ik (4 sept ’21 ben ik getrouwd) hoe leuk, maar soms ook spannend het kan zijn om op zoek te gaan naar jullie perfecte team van trouwleveranciers. Onwijs tof om elkaar hier dan ook te treffen!

Mijn naam is Simone en ik help met veel passie en ruim 15 jaar professionele danservaring aanstaande bruidsparen aan een mooie, romantische of juist hele bijzondere openingsdans. Bij Mooiste Dans is alles mogelijk:

• Openingsdansen op Maat met live lessen op eigen gekozen muzieknummer of juist een spectaculaire mix. Samen werken we stap voor stap toe naar een perfecte dans die helemaal op jullie lijf is geschreven.

• Een fantastische VIP-DAG waarin we een hele dag aan de slag gaan om een topresultaat neer te zetten. Een geweldige kans mochten jullie een tikkeltje te laat zijn met plannen of juist willen kiezen een exclusieve dag (volledig verzorgd op een toplocatie).

• Openingsdanscursussen Online met 100% persoonlijke aandacht: een nieuw en uniek concept in Nederland! Maak een keuze uit het aanbod van volledig gechoreografeerde openingsdansen. Leer comfortabel vanuit huis en in jullie eigen tijd. Zelfs bij de online cursussen coach ik jullie door middel van twee videocalls om samen de puntjes op de “i” te zetten.

Andere wensen? In overleg kan heel veel! Neem vooral eens een kijkje op mijn website voor een nog uitgebreidere indruk van alles wat ik jullie te bieden heb.

Eens van gedachten wisselen? Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek (middels een videocall) in om elkaar beter te leren kennen. Ik ben dan erg benieuwd naar jullie 1e ideeën en denk graag met jullie mee.

Allermooiste groet,
Simone

Fotocredits: foto 1 & 2 Eva Dekkers

8 reviews

 1. Simone is een heel fijn persoon en geeft hele goede begeleiding! Zelfs iemand die niet kan en wil dansen heeft ze enthousiast en zelfverzekerd gekregen 😉 We hebben een geweldige openingsdans neergezet en al onze vrienden en familie verrast!

 2. 100% aan te raden!

  ” Simone heeft ons echt heel goed geholpen met onze openingsdans. Mijn vriend was geen echte danser, maar met de 1op1 lessen heeft ze ons alle aandacht gegeven en super geholpen. Nogmaals bedankt, we vonden het heel leuk om dit te met jou te doen. Onze gasten waren erg enthousiast”

 3. Online een openingsdans leren is echt een uitvinding!

  “Even een enthousiast berichtje van ons om je te laten weten dat we vol enthousiasme begonnen zijn en er plezier in hebben. Je uitleg en video’s zijn helder en prettig! We overwegen zelfs of we hierna nog iets in danstrant samen willen doen..”

 4. “De opbouw van de online openingsdans cursus was voor ons heel erg duidelijk. Zelfs zonder echte danservaring was het makkelijk om de lessen te volgen.”

 5. We hebben erg genoten van de lessen. Onervaren dansers als we zijn hebben we ontzettend veel plezier gehad. Je hebt ons het vertrouwen gegeven dat we nodig hebben om ons huwelijksfeest op een mega bijzondere manier te gaan starten en kijken daar nu dan ook erg naar uit. Het vriendelijke, informele contact was iets wat we erg prettig vonden. Je denkt mee, stemt je af op onze wensen en bent goed/snel bereikbaar.

  Hiernaast vonden we je kennis heel prettig, je legt tijdens de lessen duidelijk uit wat wel/niet handig is voor de danspartner of hoe de stappen makkelijker uitgevoerd kunnen worden. We raden je kwaliteiten zeker aan! We willen je dan ook ontzettend bedanken en wensen je het allerbeste!

 6. Simone heeft een geweldig fijne online cursus opgezet voor het leren van een openingsdans voor bruiloften. Voor ons als aanstaand bruidspaar met een kindje ideaal, want zo konden we ‘s avonds fijn thuis oefenen zonder dat we de deur uit hoefden.

  De modules zijn goed en duidelijk opgezet en Simone is heel goed bereikbaar bij vragen. Via de zoom-sessies konden we met Simone de puntjes op de i zetten en kregen we goede tips. Wij hadden nog nooit samen gedanst, maar gingen uiteindelijk met veel vertrouwen voor de openingsdans de bruiloft in! Wat een goed concept.

  Bedankt Simone!

 7. Vader/ dochter dans

  Fantastische lessen gevolgd bij Simone voor onze openingsdans. Ik wilde het graag anders doen en heb de openingsdans met mijn vader gedaan in plaats van met mijn (nu) man. We hebben mijn man hier erg mee verrast!

  De lessen van Simone waren super duidelijk en ze heeft heel goed geluisterd naar onze wensen. Het paste ook perfect bij het nummer waar ik graag op wilde dansen. Los van dit is Simone ook een super leuk en enthousiast mens dus dat is een dikke bonus!

 8. Simone super bedankt! Vanaf het begin is het contact heel erg fijn en makkelijk geweest. Snapte direct onze wensen en heeft het ons op een fijne manier geleerd. Zonder ooit eerder dansles te hebben gevolgd hebben wij een toffe dans weg kunnen zetten op onze bruiloft!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023