Precious Words

Wat is er mooier dan samen de liefde vieren

Verliefde blikken over en weer, een stralende lach bij familie en vrienden, tranen van geluk én ontroering, het applaus dat voor jullie klinkt en dan eindelijk die zoen… Gefeliciteerd!

Nu de romantische wolk rond het aanzoek een beetje is opgetrokken, komen jullie erachter dat er meteen al veel geregeld moet worden. Hebben jullie dé datum al gekozen? Trouwlocatie vastgelegd? Fotograaf en DJ geregeld? Mooi zo… dan is de eerste druk al een beetje van de ketel. Tijd om na te denken over de ceremonie, zonder twijfel hét hoogtepunt op jullie feestelijke dag.

Trouwen jullie voor de wet of wordt het een ceremonieel huwelijk? Groots en uitbundig of juist heel intiem? Met of zonder vows? In jullie hoofd vast veel dromen en ik help graag om die te verwezenlijken. Ik maak jullie mooiste dag nóg mooier met een unieke ceremonie waarbij jullie gevoelens liefdevol tot leven komen. Met plezier en emotie gebracht, verrassend en inspirerend.

Ik ben Shirley van de Wouw. In 2019 begon mijn ondernemersavontuur als ceremoniespreker bij bijzondere levensmomenten. Ik heb een lieve man, al bijna 30 jaar zijn we samen en we hebben plannen voor zeker nog eens 30 jaar erbij. Samen zijn we ouders van twee dochters in de tienerleeftijd… heerlijk! Verder nog een poes in ons gezellige huis in het Brabantse Lieshout. We leven en genieten heel bewust en zijn dankbaar dat dit ons is gegeven.

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wie jullie zijn, samen maar ook los van elkaar. Tijdens onze gesprekken komen dierbare herinneringen voorbij; jullie kindertijd, de eerste ontmoeting, wat vinden jullie zo leuk aan elkaar, wat doen jullie graag samen en wat doe je liever alleen, en nog veel meer… het zijn gesprekken die goud waard zijn!

Ik inspireer jullie ook om zelf aan de slag te gaan en je gevoelens op papier te zetten, desgewenst help ik jullie hierbij.

Mijn lat ligt hoog; een goede voorbereiding is van essentieel belang. Vanaf het eerste contact tot aan de feestelijke afsluiting ben ik er voor jullie. Zodat jullie ontspannen en zorgeloos kunnen genieten.

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen of willen jullie graag even van gedachten wisselen? Bel of mail me gerust, en neem een kijkje op mijn website of socials.

De tijd die voor jullie ligt is magisch, vergeet niet om ervan te genieten. Ik wens jullie een mooie trouwdag toe!

Liefs, Shirley

Contactgegevens:

Website: https://www.precious-words.nl/
Instagram: @preciouswordsbyshirley
E-mail  info@shirleyvandewouw.nl

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023