Sharon Gallardo Photography

Trouwfotograaf uit Heeze

Perfectionist, gedreven, enthousiast, warm en verliefd op de liefde…

Toen ik zelf trouwde, werd na jaren de droom om zelf fotograaf te worden, nog duidelijker wat ik wilde. Ik wilde de liefde tussen 2 mensen vastleggen. Er voor zorgen dat er jaren na die prachtige dag nog tastbare herinneringen zijn.

Ik ben Sharon, een fine-art bruidsfotografe met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ik ben open, begripvol, puur, vrolijk en dol op alles wat met bruiloften te maken heeft. Ik kan er zo van genieten om twee verliefde mensen te zien en nog mooier is het als ik deze liefde mag vastleggen.

Ik ga AAN van romantische bruiloften met mooie details. Bruiloften waarbij de styling net zo belangrijk is als de jurk en waar gedacht is aan de kleinste details.

Ik ben heel benieuwd naar jullie lovestory en leg deze met alle liefde vast.

Contactgegevens:

Mail: info@sharon-gallardo.com
Website: https://sharon-gallardo.com/
Instagram: @sharon.gallardo.photography

7 reviews

 1. In een woord PRACHTIG!

  Sharon heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd. We kregen al snel een preview en de sfeer van de foto’s is precies zoals we willen. Vooraf dacht Sharon heel fijn mee over de invulling en ook op de dag zelf ging het als vanzelf. Elke keer als we naar de foto’s kijken zijn we weer echt even terug in het moment, zo fijn en mooi!

 2. Ze pakt precies de juiste momenten

  Wat hebben wij een prachtige dag beleefd met als eindresultaat geweldige foto’s! De dag begon met mijn voorbereidingen waar Sharon al direct bij aanwezig was. Ze zag er prachtig uit en paste mooi binnen het plaatje naast alle bruiloftsgasten. Sharon weet precies op de juiste momenten op de juiste plek aanwezig te zijn om een mooi beeld te kunnen schieten. We waren vooral onder de indruk van alle foto’s die ze heeft geschoten terwijl we het niet eens doorhadden. Dan krijg je échte emoties op beeld, en dat is zeker terug te zien. We hebben een sprookje van een dag gehad, en zullen de foto’s die Sharon geschoten heeft ons leven lang koesteren. Kortom; wij raden Sharon zeker aan aan andere bruidsparen die nog een professionele fotograaf zoeken!

 3. Ze stelt je meteen op je gemak!

  Sharon heeft de hele dag op onze bruiloft foto’s gemaakt. Vanaf het begin met het aankleden tot aan het feest. Wat een lieve vrouw! Ze stelt je meteen op je gemak. De foto’s zijn prachtig geworden! We kregen de dag na de bruiloft al meteen een preview. Ik zal Sharon aan iedere bruid aanraden! Nogmaals bedankt!

 4. Dankbaar

  We voelden ons erg op ons gemak en ze voelde goed aan wat we wilde. De dag dat we onze liefde vierde wist ze precies op de juiste momenten een prachtig beeld vast te leggen. Ze had alles tot in de puntjes perfect geregeld en ze was er als een vriendin bij tijdens deze speciale gelegenheid. We zijn haar zo dankbaar voor de mooie foto’s!

 5. Warme, fijne persoonlijkheid

  Als zelfstandig trouwambtenaar heb ik een foto shoot bij Sharon gehad. Het was een geweldige dag. Het resultaat van de foto’s is fantastisch. Sharon denkt met je mee, stelt je op je gemak, is perfectionistisch, gedreven maar vooral een warme fijne persoonlijkheid.

 6. Hele fijne samenwerking

  Wij zijn in september getrouwd en hadden een hele mooie zonnige dag die vast werd gelegd door Sharon. Een hele fijne samenwerking. Ze is rustig, legt alles goed uit, wel handig met 2 kindjes en komt met mooie ideeën. Bedankt voor de prachtige foto’s!

 7. De dag precies vastgelegd zoals wij wilden!

  In de voorbereiding naar onze trouwdag, op de dag zelf en erna hebben we Sharon (en haar man) ervaren als een hele fijne, persoonlijke en toegewijde fotograaf. Ze heeft onze dag weten vast te leggen precies zoals wij wilden. We kregen al een kleine preview op de dag zelf wat zorgde voor nog meer beleving op een dag die voor ons toch al zo speciaal was. Na de echte preview was ze vervolgens ook razendsnel met het delen van al onze foto’s en genieten we nu nog na van het mooi album wat ze heeft gemaakt. Toen het niet helemaal lukte met het downloaden van de foto’s stond Sharon meteen klaar om te helpen en had ze dit binnen no-time opgelost.
  Ze heeft precies de juiste momenten weten vast te leggen en we hebben nauwelijks in de gaten gehad dat ze er was/waren. Blij met deze prachtige herinneringen!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023