SKYFLY entertainment

Entertainment voor je bruiloft

Bij een onvergetelijke trouwdag speelt muziek en een spetterend feest natuurlijk een grote rol! Het organiseren van een bruiloft is echt maatwerk, de invulling is voor iedere bruiloft anders en daarbij kan goed entertainment niet ontbreken.

SKYFLY entertainment is al ruim 22 jaar gespecialiseerd in het organiseren van bruiloftsfeesten, geheel naar jullie wensen. Klanten bestempelen ons als professioneel, betrouwbaar en innovatief. We geven graag goede en duidelijke informatie, leggen afspraken contractueel vast en begeleiden deskundig jullie trouwfeest vanaf het allereerste contact tot na het feest.

Zijn jullie benieuwd naar onze bruiloft DJ shows? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ervaar zelf wat SKYFLY voor jullie bruiloft kan betekenen!

E-mail: info@skyfly.nl
Website: https://skyfly.nl/
Instagram: @skyflynl

SKYFLY beschikt over nog meer entertainment voor jullie bruiloft. Zo hebben zij ook diverse bruiloft dj’s en bands waarmee zij samenwerken. Heb je er ook wel eens aan gedacht om een dj met een band te combineren? Ben je gek op live artiesten zoals een zangeres of saxofonist? Ook daarvoor kun je bij SKYFLY terecht.

6 reviews

 1. Een fantastisch bruiloftsfeest

  Wat was het een fantastisch bruiloftsfeest. Toby heeft er, ondanks een klein gezelschap, een groot feest van gemaakt. De kinderen hebben zich heel erg vermaakt met hun eigen disco aan het begin van de avond. Echt een aanrader. Toby heel erg bedankt.

 2. Skyfly bruiloft

  Het contact met Skyfly liep altijd top. Bij vragen kregen we vaak binnen één of twee dagen reactie. Naast de contactgegevens met Skyfly algemeen kregen we ook al snel de contactgegevens van de betreffende DJ waardoor we daar ook snel mee konden schakelen.
  Daarnaast is er tijdens de show rekening gehouden met onze wensen en goed ingespeeld op ‘wat de avond nodig had’.

 3. Ongelofelijke avond

  SKYFLY heeft alles op-en-top verzorgd. De afspraken waren vanaf het begin duidelijk, communicatie ging soepel en snel, de website is erg gebruiksvriendelijk. Chris O heeft de DJ-booth zonder enige overlast geplaatst (het diner vond plaats in dezelfde ruimte). De foto’s stonden er super leuk bij, de openingsdans werd top aangekondigd en gedraaid, vervolgens heeft hij een geweldige set gedraaid die geschikt was voor al onze gasten. Een dag, en avond, om nooit te vergeten!

 4. super goede sfeer met DJ Chris

  Voor ons heeft SkyFly het muzikale deel erg goed verzorgt. Er was een heel fijn openingsgesprek op het kantoor in Dordrecht waar voor ons meteen duidelijk was dit is een match. Toen duidelijk werd dat de wifi niet voldoende zou zijn voor Snappshot werd meteen gezorgd dat er een route mee kwam zodat het probleem meteen opgelost was. Tijdens het feest was onze DJ Chris die buitengewoon goed aanvoelde wat onze muziek smaak was en daardoor hebben we een fantastisch feest gehad. We hebben van onze gasten ook te horen gekregen wat een goede muziek er gedraaid werd om de juiste sfeer te krijgen.

 5. Service SkyFly = SkyHigh

  Goede gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.
  De communicatie verloopt goed en snel, geen ‘kleine lettertjes’ , wat enorm fijn is.

 6. Bruiloft Glenda en Joeri 24 mei 24

  Dj wesley heeft een waar feest gemaakt van onze bruiloft. Hij kreeg iedereen op de vloer!!
  Kon goed inspelen op de wensen van de gasten, en verzoeknummer werden gespeelt.

  Op en af bouwen was snel gedaan.

  Contact was zeer goed met skyfly maar ook zeker met de dj. Niks is te gek en alles kan. Dj wesley dacht goed met ons mee en kwam ook met suggesties om er een spetterend feest van te maken!!

  Het was helemaal top!!!!

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023