SKYFLY entertainment

Entertainment voor je bruiloft

Bij een onvergetelijke trouwdag speelt muziek en een spetterend feest natuurlijk een grote rol! Het organiseren van een bruiloft is echt maatwerk, de invulling is voor iedere bruiloft anders en daarbij kan goed entertainment niet ontbreken.

SKYFLY entertainment is al ruim 22 jaar gespecialiseerd in het organiseren van bruiloftsfeesten, geheel naar jullie wensen. Klanten bestempelen ons als professioneel, betrouwbaar en innovatief. We geven graag goede en duidelijke informatie, leggen afspraken contractueel vast en begeleiden deskundig jullie trouwfeest vanaf het allereerste contact tot na het feest.

Zijn jullie benieuwd naar onze bruiloft DJ shows? Plan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in en ervaar zelf wat SKYFLY voor jullie bruiloft kan betekenen!

E-mail: info@skyfly.nl
Website: https://skyfly.nl/
Instagram: @skyflynl

SKYFLY beschikt over nog meer entertainment voor jullie bruiloft. Zo hebben zij ook diverse bruiloft dj’s en bands waarmee zij samenwerken. Heb je er ook wel eens aan gedacht om een dj met een band te combineren? Ben je gek op live artiesten zoals een zangeres of saxofonist? Ook daarvoor kun je bij SKYFLY terecht.

1 review

  1. Een fantastisch bruiloftsfeest

    Wat was het een fantastisch bruiloftsfeest. Toby heeft er, ondanks een klein gezelschap, een groot feest van gemaakt. De kinderen hebben zich heel erg vermaakt met hun eigen disco aan het begin van de avond. Echt een aanrader. Toby heel erg bedankt.

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bestel ons nieuwste magazine

Magazine 2023

Offerte of informatie aanvragen?

Contact deze leverancier
Vul hier de naam van de leverancier in waarmee je contact op wilt nemen.