Stefi Beckers Trouwambtenaar

Trouwambtenaar uit Hapert

Geboren en getogen in Brabant! Dus ja, ik ben een echte Brabander en ben daar enorm trots op!

Met veel plezier woon ik, samen met mijn vriend en onze twee kinderen in het kleine dorpje Hapert, spreek met een zachte ‘G’ en ben dus een trouwambtenaar, BABS en ceremoniespreker. Ik ben een enorme sucker for love en mijn hart gaat letterlijk sneller kloppen als ik jullie liefdesverhaal hoor en mag vertellen. Dat doe ik op een pure, informele, enthousiaste manier en wil graag verbinden met jullie en de mensen die dichtbij jullie staan.

Zelf hou ik van lekker eten, een drankje op z’n tijd en geniet van feestjes en dansjes. Maar ook lekker erop uit met mijn gezin. Ik ben opgegroeid met ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’ en ja, heel eerlijk heb ik zeker ook ooit last gehad van de nuchtere mentaliteit. Wij ‘Brabanders’ (let op hou ook dus niet van hokjes) lullen er graag omheen en zeggen meestal niet direct waar het op slaat. Daar komt verandering in, als jullie gaan trouwen. De dag dat jullie in het zonnetje mogen staan! Dingen gezegd worden die een keer gezegd mogen worden, in de allermooiste versie. Ik vertaal daden naar woorden. Dit doe ik door in het verhaal te kruipen zodat ik en iedereen dat moment nog een keer mag beleven, voelen en ruiken. Dit is mijn cadeau aan het bruidspaar maar ook zeker aan de gasten die hierbij aanwezig zijn. Vaak gaat dit samen met een lach en een traan, wat ook mag op deze bijzondere dag!

Wil jij een persoonlijke ceremonie, waarvan jij en de gasten denken. Dit gaat ECHT over jullie? Of meer over mij weten? Neem dan vooral vrijblijvend contact met me op!

Fotocredits:
foto 1: Platiomobruidsfotografie
foto 2: Sasien photography
foto 3: Marieke photography
foto 4: Marjolein van der Heijden photography

7 reviews

 1. Super persoonlijk en informeel!

  Bedankt dat jij ons wilde trouwen Stefi! Je hebt er echt een hele mooie en bijzondere ceremonie van gemaakt. Super persoonlijk en lekker informeel. Wij vonden dat heel erg fijn en ook onze gasten hebben daarna nog veel complimenten gemaakt dat je het zo fijn deed! Heel erg bedankt namens Martin & Mij! We hebben echt genoten!

  18-09-2020

 2. Stefi gaf ons vertrouwen en rust

  Hi Stefi,
  Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie. Het was super goed verwoord. Met Stefi heb je vertrouwen en rust, om een mooie dag te beleven Nogmaals bedankt en heel veel succes met je carriere als Trouwambtenaar.

  20-10-2020

 3. Je bent een toppertje!

  Als kraamverzorgende heb ik haar eerste week mogen voorzien van een goede start. Toen ik hoorde dat Stefi trouwambtenaar is was voor mij de keuze snel gemaakt. Mij leek het speciaal dat zij bij ons een geweldige bijzondere dag zou mogen bezorgen. Dit is voor de volle 100% gelukt. Je bent een toppertje!

  18-08-2020

 4. Onze verwachtingen zijn overtroffen!

  De hele dag heeft onze verwachtingen overtroffen. Ook de ceremonie, het ging toen allemaal ook wel heel snel, maar gelukkig hebben we de film nog ;-). Nogmaals dank voor jouw inzet en enthousiasme. We gaan er nog veel aan terugdenken.

  12-3-2021

 5. Echt geweldig!

  Goedemorgen Stefi,
  We willen jou super bedanken dat je ons in het echt hebt verbonden. Jouw bijdrage, een mooie, intieme ceremonie in een ongedwongen sfeer. Dit past helemaal bij ons. Echt geweldig!!! Dit maakte onze dag zo compleet.

 6. Super leuke, spontane en super enthousiaste meid!

  Stefi is een heel leuke, spontane en super enthousiaste meid, en we hadden het direct heel gezel-lig! In verband met corona is onze bruiloft twee keer uitgesteld. We konden haar altijd bellen, en als je appje stuurt had je vaak al antwoord voordat je op enter had gedrukt. Ze had vooraf veel goede ideeën, en op de dag zelf dingen die anders liepen ad rem opgelost. We hebben met Stefi een hele mooie en persoonlijke ceremonie gehad. Ze heeft ons goed leren kennen en ons verhaal perfect verteld. Wij, onze familie en vrienden hebben er met volle teugen van genoten!

 7. De ceremonie was helemaal perfect, waar we nog lang over na praten!

  Stefi heeft in een korte tijd een persoonlijke ceremonie voor ons in elkaar gezet. Ze is een super leuke spontane meid. We voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Als we een vraag hebben reageerde ze heel snel. e heeft ons goed geholpen en had hele leuke ideeën. Door haar was de ceremonie helemaal perfect, waar we nog lang over na praten!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *